( hrgy84 | 2011. 06. 29., sze – 08:36 )

Te pedig olvasd el, mielott valaszolsz.

Hogy bovebb legyek: a jelenlegi tudasaval nem, nem fogja tudni ellatni a feladatot. A Linux alapjaiban mas, mint a Windows, es attol, hogy valaki kepes az ls/cat/less/rm/cp parancsok hasznalatara, meg nem Linux rendszergazda, a szembejovo feladatokat pedig nem fogja tudni megoldani annyi ido alatt es olyan minosegben, mint Windows alatt (jujj, most kezdodik a flame a "minoseg" szorol... latom elore).

Es nem azt mondtam, hogy ki kell rugni az illetot, hanem tovabbkepzesre kell kuldeni, ami ismetelten penz. Plusz, mivel ismeretlen eszkozokkel dolgozik, egy adott problema megoldasa tobb idobe fog kerulni -> feladatra lebontva az adott feladat tobbe fog kerulni az iskolanak, mintha Windows-sal oldotta volna meg a meglevo rendszergazda. Sporolas: nulla.

Persze erre barki rajon, ha visszaemlekezik, hogy o a legelejen mennyit szivott, mire megtanulta hasznalni a Linuxot. Arrol nem beszelve, hogy egy iskolai rendszergazdanak nem otthoni egy gepet kell hatarozatlan idore megcsinalni (majd valamikor megnezem, a Windows meg mukodik), hanem egy produktiv rendszert kell egyik naprol a masikra, szuk hataridovel atallitani. Nehany iskolaban tobbtiz vagy tobbszaz geprol beszelgetunk.
--

Ki oda vagyik, hol szall a galamb, elszalasztja a kincset itt alant. | Gentoo Portal