( Chain-Q | 2011. 06. 09., cs – 20:45 )

1., A szoftverfejlesztés első számú szabálya: ha egy működő csapathoz plusz embereket adsz, hogy gyorsítsd a fejlesztést, akkor azzal késést okozol (hiszen felborul a csapat bejáratott rendje). Folyománya: ha ötvenet, akkor NAGY késést. :)
2., Ahogy Tompi kollégám mondaná: "kilenc nő nem hord ki egy hónap alatt egy gyereket" vagyis van feladat, amire akárhány mérnököt (LOL) állíthatsz rá, akkor sem lesz kész holnapra. (Kivétel: időgép. :D)

Szóval mondani tök könnyű, de egy akkora bloatware, össze-vissza drótozott, év(tized)ek óta ad-hoc fejlesztgetett trutymóban, amekkora valószínűleg belülről egy ilyen Flash plugin nem könnyű rendet rakni, úgy, hogy a rajta futó összevissza tákolt scriptek se törjenek el. Az egyéb kapcsolódó szoftverekről/szolgáltatásokról (pl. FMS) nem is beszélve. Valószínűleg már rég nincs olyan ember a bolygón, aki minden részét teljesen átlátná, ezt a tudást megszerezni meg nem két nap... (Ezt megerősíti az is, hogy az opensource reimplementációk is max. a részleges eredményekig jutottak.)

-=- Mire a programozó: "Na és szerintetek ki csinálta a káoszt?" -=-