( salaud | 2011. 05. 15., v – 00:09 )

Akkor sorolok én is :)

  1. Az ékezetmentség megoldása sem tartott tovább, mint neki a google, nem? :D
  2. Jelen pillanatban 1 asztali gépem van, ami egy fujj-fujj "pécé", de anno én is c64-el kezdtem, Volt utána amigám, és G3-as, G4-es Apple gépem is, csíptem a yellow dog disztribet, hasított rajta rendesen. A MorphOS-es cikkek, a power procis lapok pl A-EON X1000 is csodálatom tárgyai, de jelen pillanatban épp leépítem a tárgyaim számát, majd ha lesz hová tenni, akkor szerzek be egy ilyet. Vagy kettőt. :D
  3. A gépe működik, csak hibás méretűnek ismer fel egy merevlemezt. Van ez így, aki hardware-el nem foglalkozik, annak nagy probléma, de aki szerelt be pl 386-os "pécébe" hangkártyát, amin kb 16 jumper dugdosása után lett megfelelő IRQ beállítás, annak meg triviális a megoldás.
  4. Valóban, ma már sokkal könnyebb elindulni, mint anno. És megértem, hogy az önálló cselekvésre való képtelenség, az önálló gondolkozás hiánya idegesít, engem is. De lehet ezt finomabban is közölni. Simán lehet csak annyit mondani, keress rá google-el. vagy csak nem olvasod el. De leugatni, az nem megoldás. Főleg más gépét szartelepnek nevezni.(igen, ez nagyon bántja a szemem.)

Az, meg hogy ennek a topicnak itt van-e a helye, azt majd az oldal tulaja eldönti. Ha arról lehet nyitni, hogy milyen autót, telefont vegyen, illetve hogy a jobb lába büdösebb, vagy a bal, akkor ez legalább hátulról közelíti az informatikát, míg a felsorolt topicok nem.

Szerintem.

---------------------------------------------------------------------------------
A Linux nem ingyenes. Meg kell fizetni a tanulópénzt.
Az emberek 66 százaléka nem tud számolni! Gondoljatok bele, ez majdnem a fele!!