( persicsb | 2011. 03. 05., szo – 16:54 )

"+1. Az a baj, hogy sok-sok r=1 felhasználó mindent(!) egérrel, meg menüben/toolbar-onkattingatva akar/képes csak megcsinálni. "
Baj? Nehogy te mondd meg a usereknek, mit hogyan kell csinalni. Mert akkor nem fogjak hasznalni a szoftveredet. Remelem eletedben nem lesz olyan feladatod, hogy UI-t/UX-et tervezzel.
"mikor sima csv-vel meg két sor scripteléssel nagyjából nulla idő alatt megoldható feladatot az irodista user fél napig csinált, nulla hatékonysággal..."
Kompetitiv elony-e, ha valakit fel oraig/egy oraig azzal kotnek le, hogy szkriptet irjon, mikozben van olyan feladatkor is, amit csak o tud megoldani. Ha az irodista meg tudna oldani ezalatt a kieso egy ora alatt a szkriptiro feladatkoret, akkro azt mondom, rednben van, hiszen mindket eroforras le van kotve.
Lovasz Laszlo sem oldja meg a szamara trivialis matematikai problemakat nulla ido alatt, nem ebben van a kompetitiv elonye, o a nehez problemakat fogja megoldani, mas, kevesbe tehetsegesebb matematikusok majd megoldjak az egyszerubb problemakat, azokat is, ami masnak kb nulla ido lenne.