( traktor | 2011. 01. 17., h – 13:01 )

Ma mar teljes erteku nema PC-t epiteni sem lehetetlen, sot... En par eve fogtam neki (~2006), abbol ez a Core 2 Duo gep lett:

kép

Egy ventilator nelkuli tap es egy teljesen passziv proci huto (utobbi vagy fel kg). Akkor meg rendes "porgos" HDD-t raktam bele, de ma mar biztos SSD-ben gondolkodnek es igy kesz is a mozgo alkatresz nelkuli PC

Az enyemnek kis hibaja volt, hogy nem mukodott. :( Azaz sokaig hasznaltam igy, de tulmelegedes miatt fagyogatott. :( A mai procik talan energiatakarekosabbak es azokkal mar menne, vagy egy mobil processzort kell hasznalni. Avagy lejjebb tekerni a frekvenciat (mintha az remlene, hogy az en alaplapomon csak feljebb lehetett tekerni :( ).

Meg aki ilyesmire szanja el magat az tudjon rola, hogy ez igy nem lesz "olcso PC". Azota elfustolt a kepen lathato tapom, most 40k-ert lattam hasonlo ventilator nelkulit (annak idejen az enyem biztos 30k alatt volt). De a hutoborda is 10k koruli. Mondjuk a vizhutesnel olcsobb.

Meg aztan ha minden klappol, akkor is necces az egesz konstrukcio. Zart hazba rakni remenytelen, mert egyaltalan nincs legmozgas.