( mn3monic | 2010. 12. 21., k – 20:13 )

"szerintem olvasd el megegyszer, amit irt, hatha megerted a dilemmajat :-)"
Erre nem mondhatom, hogy "bocs,igazad volt", mert a "dilemmáját" értem, értettem és most is értem. Te ragadtál le ott, hogy dns-t írtam és nem domain nevet. Rajtad kívül mindenki értette, és mindenkinek nyilvánvaló volt mire gondolok.

Azt elismerem, hogy nem volt ép kedves ez a hozzászólásom, de még mindig jogosnak találom, mivel itt épp te írtál hülyeséget. Bölcsebb lett volna esetleg kijavítanod hogy nem dns, hanem domain név. De nyilván mindenki ismer, tudjuk, melyik utat választod, betrollantasz.

Felőlem nyugodtan lejárathatod magad továbbra is, de ez a husika, cicuka, mucika (Várjál, ezen jót röhögtem :) ezt írtad: "ha mar a te primitiv fogalmaidat kell hasznalnom") annyira kiveri nálam a biztosítékot, szerencsés vagy, hogy nem állsz itt előttem. Mire jó most ez a primitív provokáció? Mit szeretnél ezzel elérni? Fel akarsz dühíteni? Tovább szítani az helyzetet az nem primitív? Van egy javaslatom, fejezzük be. Én kérek bocsánatot, felvállalom, elismerem, hogy hülyeséget írtam, ezzel együtt bocsánatot kérek hnsz2002-től. Cseppet sem fájt, és remélem ezzel megvolt a napi örömöd. Szép estét!