( hex | 2010. 12. 04., szo - 18:17 )

> Aki CV-t küld neked mint egy vadidegennek, az bukó mert nem eléggé paranoiás? :-)))

Nem az volt a cel, hogy egy ilyen reszletes leiras alapjan mar cv-k erkezzenek, hanem hatha fel lehetne eleszteni a vitat, es egy masik modszert bevezetni az allashirdetesek kontrolljara. Masreszt nem latom a hatalmas security hole-t egy cv elkuldeseben :)

> Eddig nem úgy láttam, hogy rászorulna mások ötleteire.

Nem vagyok itt eleg reg, hogy ezt meg tudjam itelni. De akarmekkora nagy arcom van, tudom, hogy 20 veletlenszeruen kivalasztott ember egyutt jobb es tobb otletet tud kitalalni, mint en egyedul. Barmilyen temaban.

Persze, lehet, hogy hulyen nezne ki egy ilyen topic: "Itt tarsadalmi munkazom 10 eve, most mar valami penzt is szeretnek latni ebbol! Segitsetek, hogy tudnek legkisebb zavarassal legnagyobb lovet kiszedni az oldalbol?"

Magyarorszagon az, hogy valaki penzt szeretne keresni, az egy kenyes tema (mikozben mindenki szeretne penzt keresni), mert meg mindig erzodik a 20 evvel ezelotti rendszer hatasa. De szerintem ez egy teljesen felvallalhato tema, en kitennem. Ugyanis trey erteket teremtett, azert pedig penz (is) jar, ha van ra mod. Es itt van.