( manfreed | 2010. 11. 07., v – 23:30 )

Erről csak az jut az eszembe, hogy amikor az iphone-t kidobták akkor nem lehetett hátteret állítani, aztán idővel megjelent a jailbreakelt iphone-okhoz program ami megoldotta, később megjelent natívan a funkció. Pedig háttérkép nélkül is jól működött a telefon. Lehet sokan maradnak a fekete háttérnél, vagy az alapnál, de attól, hogy be lehet állítani még nem lett bloated, viszont azoknak akik szeretik egyedi képpel felruházni a rendszert egy jó dolog.

Másik példa: Nemtom most hogy van, de annó gnome alatt nem lehetett állítani a képernyővédő tulajdonságát. Kivették a gombot, mert sokan nem használták. Nem hiányolom, nem is használok képernyővédőt, de biztos van aki egy egyéni üzenetet állítana be a 3d szöveg képernyővédőhöz.

Winhét telepítést én se nagyon piszkálom, de vannak dolgok amiket jó ha be lehet állítani. Én pl nem szeretem a gombok csoportosítását, és örülök neki hogy van módom kikapcsolni. És ez se nem haladó igény. És ha az is lenne, mi is csak emberek vagyunk, a haladó ne jelentse már azt, hogy nekünk registry, gconf editor meg conf fájlok szerkesztése jut.