( XmIsTeR | 2010. 08. 29., v – 18:21 )

Pl. itt van ez: http://forum.samdroid.net/f28/i5700-multitouch-tutorial-scratch-includi…

Kiegészíteném azzal, hogy a végén szerintem ne a mellé adott kitchen-t rakd föl (abban még nincs a camera bugfix), hanem csinálj magadnak egyet itt: http://forum.samdroid.net/f28/samdroidmod-kitchen-v-2-all-one-samsung-s…

Így te választod meg, hogy mit szeretnél bele. (Pl. én maradtam a Standard phone apk-nál, és ha gondolod a boot logo-t sem kell megváltoztatnod, bár a Samsungost akármikor vissza tudod tenni)
És az Optimized DVM-el nekem volt, hogy lefagyott(nem tudom, hogy amiatt-e), ez amúgy kb 2x sebességet ad a gyárihoz képest.
Emellett én ADW launchert választottam, és a LatinIME-t is rakd bele, hogy legyenek ékezetes karakterek a billentyűkön. A Samsung keyboard is mehet, ha szereted.
A Live wallpapers is jó játék, csak kicsit belassítja a HOME-ot, de belerakni belerakhatod, nem fontos használni :)

Egyébként nagyon nehéz téglává varázsolni a telefont. Csak 2 esetet tudok, amikor ez megtörténhet: Ha Odin-ban bepipálod az efs clear-t(Bár innen még van visszaút), vagy ha nagyobb boot logot akarsz flashelni, mint ami ráfér.

EDIT: A boot logo és a boot animáció nem úgyanaz. Előbbi a telefon bekapcsolásánál jelenik meg rögtön, utóbbi a logo után tűnik föl.
---
BME-VIK '09
Compaq Mini 311 - N270 @ 2323 MHz - 3GB DDR3 @ 1240 MHz - ION