( cheeky | 2010. 08. 27., p – 21:23 )

Nem gondolom, hogy ettől az én véleményem többet érne, mint másé, de amikor córesz volt, és kellett, egyáltalán nem visszafogottan segítettem ezt a remek oldalt.

Ez a fajta változás nekem nagyon nem tetszik. Szerettem idejárni, a sok troll, néhány gyengébb képességű, és a pár vadbarom ellenére is, de ezzel véglegesen megcáfolod azt, amiről ez eddig szólt. Tökéletesen megértettem a HWSW-s összeborulást, és sikerült is úgy végrehajtani, hogy egyáltalán ne legyen zavaró, vagy visszatetszést keltő. Pedig Bodnár druszám nem a szívem csücske, pont a szellemi prostitúció magasiskolája miatt, amit elvégzett. Ez az akció is nagyon rá vall.

A profession.hu a magyar IT állásközvetítő piac legalja, ennél több false positive-ot soha senki nem volt képes szállítani. Nem érdekelnek a kozmetikázott kimutatásaik, hogy mekkorák, milyen jók, és mennyire hatékonyak, mert nem azok. Sokszoros tapasztalat.

Az egyetlen magyar fórummal bírni, ahol szakember baráti módon talál szakembert IT-n belül, nem csak valami vakszerencse, vagy áldás, de felelősség is.
Nagyon sajnálom, hogy úgy döntesz, ezentúl egyikből sem szeretnél részesülni.
Egy idő után ez azzal jár, hogy az eddig idelátogató emberek többségének tiszteletét, szeretetét veszted el, és lassan hiteltelenné válsz. Ne akarj egy lenni az IT újságírók közül, annyira nem érdemes.