( lazly | 2010. 07. 04., v – 14:30 )

Dobalod itt honapok ota szarral a tarsasagot es haborogsz hogy mindenki ki van rad bukva? Es meg en (batorkodom: mi) terjunk eszhez? Ertsd mar meg hogy ez nem a chat.hu!

De tudod mit, tudom hogy meg fogom banni de valaszolok:
a) A mozilla aztan firefox mar akkor pluginokat tamogatott meg lapkezelest meg sorolhatnam, amikor az IE egy txt nezegeto volt, a safari kb pont ugyan annyit ert mint ma a google pedig orult ha kereseseket kiszolgalt. Most valoban nem tamogat dolgokat, amiket kene, ez teny, de ez nem azt jelenti hogy a "propagandát nyomják".
b) Igen olvastam, bocs ha nem hiszem el, biztos firefox botnet for ircn zaklatni... Ennel hasznosabb celra nem is lehet hasznalni egy botnetet, en is csak ezert szorakoznek ezzel honapokig. Amugy meg a hulye userek ellen nincs menekves, lasd ...
c) Na igen, remek pelda a puszta provokalasnak, szakmailag es maganvelemenykent is ertelmetlen. Kosz.

Miert idezgetsz mindig? Szereted kiragadni a kornyezetebol a mondatokat? Igy igazoltnak latod a velemenyed? Egyaltalan miert akarod igazolni a velemenyed?

Na van eleg sok kerdojel, varom a valaszokat.

-------------------------------
"A gorog katolikus noknek 8 dioptria alatt nem kotelezo a bajusz!" avagy "Nozni csak muholddal lehet..." | http://lazly.hu