1 napra net külföldön

Létezik olyan mobilnet csomag, vagy valamilyen megoldás, amivel külföldön is netezhet az ember? [de ha lehet nem valami horribilis összegért, Ausztria lenne a hely.]

köszi

Hozzászólások

A1-nel van 19.90- Euroert 1 GB-s (raadasul most +500 MB-t adnak melle) prepaid csomag, szerintem jobban jarsz vele, mint barmi massal.

--
SELinux, Xen, RHEL, Fedora: http://sys-admin.hu

hát izé. Telefonálni kint olcsóbb.

Ismerősöm 1 euróért vett pár hónapja iphone 3GS-t, az alábbi csomagban:
-2 éves hűség
-havonta 1000 perc lebeszélhető bármilyen EU-s országba, vezetékes, vagy mobil irányba
-havonta 1000 belföldi sms bármely szolgáltató irányába
-korlátlan mobil internet
-havidíj: 30 euró / hónap.

Ilyen csomag nincs. Van Call&Surf Austria, aminek a havidija 39 eur, ebben 1000 perc orszagszerte. Es van a Call&Surf Europe, aminek a havidija 49 Eur, es ezenkivul 200 percet ad havonta euszerte. Nagyobb adatforgalmat is szabad generalnod (1gb vs 3 gb)
Ugyhogy el kell keseritselek, olcsobb itt telefonalni, de nem ennyivel. (nekem a call&surf europe 09-es dijcsomagom van,abban meg az iphoneomhoz 2000 perc jart euszerte,de ez iden megszunt)
--
Unix is user friendly - it's just picky about it's friends.

hazai vodafonnál van valami ilyesmi, napi ~50mega limittel külföldi használat esetén. ha van valakinek ilyen, akkor kölcsönkéred arra az egy napra.

--
pata pata pata pon ‪‪‪‪‪!!!

ha még aktuális, akkor bemesz egy a1-be, és megmondod, hogy ki szeretnéd probálni az internetüket, és akkor odaadják ingyen 3-4 napra, minden kötelezettség nélkül

Annyi, hogy elötte nézz ki magadnak egy utcát, és háznevet. A postákon is van többnyire ilyen leheto"ség.