AmiCon 2009, 2nd edition

Van amit jobb későn mint soha: a héten (meg korábban is) kissé el voltam havazva, így nem volt időm beszámolni róla, hogy érkezik az AmiCon nevű amigás-találkozó sorozat második 2009-es állomása.

Az általában remek hangulatú, családias rendezvény egy pomázi papírbolt emeletén kerül megrendezésre évente 1-2 alkalommal, ezúttal most szombaton, október 31-én. Reggel 9-től kifulladásig. És (mint rendesen) első hazai bemutatóval, világpremierrel, egyedi/prototípus hardverekkel, szoftverekkel vagy más egyéb meglepetéssel az Amiga világából. Egy kis ízelítő a tervezett programból:

* SD-Floppy, floppy emulátor kártya Amigába - bemutató
* Retro játék vetélkedők (Lotus 2, Great Courts 2, SpeedBall 2, Capital Punishment) Az igazán hardcore arcok saját joystickkal érkeznek! :)
* Amiga tudás vetélkedő
* MorphOS 2.4 Mac minin - bemutató (és egy meglepetés!)
* hagyományos közös pizzázás
* ... és a szokásos körítés: nextgen és classic, Amigához kapcsolódó vagy csak úgy általában retro gépek, különféle kipróbálható konfigurációkban, barátságos tulajdonosokkal :)
* jó hangulat, beszélgetés, sörözés, egyéb szocializációs tevékenységek

Bővebb információ, helyszín, időpontok, a vetélkedők szabályai, a korábbi találkozók képei és minden információ a party honlapján olvashatók.

Hozzászólások