Daily Curious Perversion of Programming #15

BlackBerry telefonokat elfelejtett jelszó esetén úgy lehet wipe-olni (vagyis legyalulni a tartalmát), hogy tizensokszor elrontjuk a jelszóbeírást.

Ekkor a telefon visszaáll gyári állapotba, és új jelszót kér. Persze a rendszer előtte szól, hogy barom, ha még 3x, 2x, 1x elrontod, akkor világvége. Nos, a cégnél használt kb. 54 telefon-szimulátor egyikén elfelejtettem a beállított jelszót. Nosza, rontsuk el jó sokszor. Be is írtam kb. 10x marhaságot, a szimulátor szólt is hogy:

De aztán a wipe-olás megkezdése helyett az - elméletileg - utolsó próbálkozásom után ismét feljött a jelszó ablak, hogy még 0x próbálkozhatom. Kitartó vagyok, próbálkoztam nullaszor. De rajta nem lehet kifogni:

:-) Még dolgozom a megoldáson... :-P

(ps: Az már csak a hab volt a tortán, hogy miközben ezekről a párbeszédablakokról akartam képlövést gyártani, a dialog helyett a GIMP a JDE főképernyőjét lőtte le, ami pluszban még másik monitoron is volt... Szóval maradt a fullscreen capture + kivágás... Windows vs. Java vs. GTK vs. GIMP vs. ablakkezelés, nem is akarom tudni...)

Hozzászólások

ha meg eleg soxor elrontod, ujra pozitiv lesz! :D