85.5 tonna oldschool hardver #7

Akárcsak tavaly, idén a C64-esek és a Skodások megint egy hétvégére rakták az Árok Partyt és a Nemzetközi Skoda Találkozót. Sikítófrász.

Tavaly megoldható volt, hogy mégis mindkettőn jelen legyek, mert a Skoda Találkozó Győrben volt, ami Ajkáról kb. másfél óra alatt kényelmesen abszolválható. Idén viszont a Pécs melletti Orfű adott helyt a Skodázásnak, ami barátok között is bruttó három óra a Bakony nyugati lejtőitől, ami egyben azt is jelentette, hogy a tavalyi trükk nem eljátszható.

Hónapokig agyaltam, hogy melyikre menjek, aztán nagyon nagyon nehezen, de az Árok Party mellett döntöttem, és végül persze egyikre sem jutottam le, mivel éppen 39.5 fok lázzal és A(H1N1) gyanúval fetrengtem otthon. Remek.

A Totalcar azonban a Skoda Találkozó helyszínén járt, cikküknek és videójuknak köszönhetően az is belenézhet az eseménybe, aki nem jutott el. Kalapok és vízforralás sehol, van viszont működő, gyári állapotú történelem, vagy aki inkább a pimpelést szereti: tuning hegyek, lóerők százai, V6, lambó-ajtó, miegymás... :) Erre tessék.

(Szerk: agolonnak: attól, hogy végül nem jutottam le Árokra, az IDE64-ed még megvan, nem kell aggódni, és át is veheted, ahogy megbeszéltük :)

Hozzászólások

Köszönöm és jobbulást, a klubba majd leugrok jövő héten. Josef amúgy írta, hogy sikeresen lepasszolta a cuccot.