Cute PDF tobbszor egy gepen

Sziasztok,

Segitsegre lenne szuksegem, megpedig hogyan tudom mecsinalni azt, hogy egy XP-s gepen tobbszor telepitem a Cute PDF virtualis nyomtatot?
Rajzokat nyomtatok, PDF formatumba, A4-A0 papirra de mar meguntam a sok klikkelest, mikor formatumot kell valtani. Ha fel tudnam 4x telepiteni a Cute PDF-et akkor be tudnam mindegyiknek allitani a helyes papirmeretet, egyszeruen csak kivalasztom a listabol a megfelelo nyomtatot es mar mehet is a nyomtatas.

Egyaltalan megoldhato a dolog?

Hozzászólások

En doPDF-et hasznalok, ezzel ugy tunik, nem lehet megoldani (ha esetleg ezzel is probalkoznal). 2 helyre lehet telepiteni, de uj portot nem tudok hozzaadni.

nekem is ez a gondom, az örökös papírméret és tájolás kapcsolgatás...
ere találtam ezt, de még nem próbáltam: http://www.bullzip.com/products/pdf/info.php
azt írja:
"- Control output and prompts programmatically."
valamint:
"Since version 3.0.0.290 the printer supports different instances of the printer. This functionality was extended further in version 5. It means that you can install the printer multiple times. Each installation will run on a specific set of settings.

Instances can be used to setup a specific printer for printing invoices and another for printing order confirmations. Each of these instances could use different background PDFs as letterheads."

valmint: 10 userig freeware. elvileg nincs benne adware, watermark, semmi.
de mondom, még nem próbáltam.

Ugy nez ki, hogy mukodik. Feltelepitettem egyszer aztan masodszor a telepitot dos ablakbol /INSTANCE="ujabb nev" kapcsoloval futtatva meg lett egy nyomtatom. Tobbet nem tudtam kiserletezni vele mert lejart a munkaido.
Viszont tobb mindent be lehet allitani mint a Cute PDF eseten (hozzaadas letezo PDF-hez, jelszo levedes stb), es ahogy mar bsh is irta 10 userig free meg cegeknek is.

Minden jot,
FeZo