Mai nokomment

Az előbb jött:

Kedves Megrendelőnk!

Ezúton szeretnénk szíves elnézését kérni, mivel a szerdai nap folyamán technikai okok miatt, az adatbázisunkban szereplő e-mail címek egy részére tévesen egy belső levelezést küldtünk ki az akciós felhívás helyett. Ha Ön megkapta a levelet, amely céges információkat tartalmaz, szeretnénk megkérni, hogy kezelje bizalmasan, illetve lehetőség szerint törölje levelezőrendszeréből.

Ezúton szeretnénk korrigálni hibánkat, kérjük tekintse meg akciós hírlevelünket. A hibázásért még egyszer szíves elnézését kérjük!

S****** Emma
Ügyfélkapcsolati vezető

Ja és nincs vége. Az akciós hírlevél a következő formátumban jött:

[ Part 2, Image/JPEG 229KB. ]
[ Cannot display this part. Press "V" then "S" to save in a file. ]

... remélem ezúttal nem mondjuk Emma pikáns képeit küldték szét véletlenül. De most PINE-ból nem fog kiderülni, lescpzni meg lusta vagyok. Majd otthon.

Hozzászólások

Egyebkent most hogy szolnak, visszaolvastam a spamet, ami tegnap jott toluk, es ket tok emberi, szimpatikus hangvetelu level, es annyira hude titkos infokat se latok benne. Ha tenyleg ilyen a belso hangulat naluk, akkor semmi problema. Szoval tuldramazzak, szerintem. :) Vagy eppen egy jol sikerult gerillamarketing akcio aldozatai lettunk. (Egyebkent egy kajaszallito cegnek sikerult elokovetnie az egesz dolgot.)

-=- Mire a programozó: "Na és szerintetek ki csinálta a káoszt?" -=-