Amiga Klub - újra a Csokiban

A régi motorosok közül biztos sokan emlékeznek még az egykor a XV. kerületi Csokonai Művelődési Házban zajló klubéletre és a heti rendszerességű copypartykra...

A világ nagyot változott persze azóta, de úgy tűnik a Csokonai továbbra is egy biztos pont hazai kockák térképen. Mivel az angyalföldi JAMK-ot átszervezik, így az az Amiga Klub hosszú évek "száműzetése" után 2008-ban visszatért a legendás Csokiba. Tulajdonképpen az amúgy is létező rendszeres pénteki "Számítógépes klub"-hoz csatlakoztunk ismét. Az első "hivatalos" összeröffenést január 11-én tartottuk, amely remek hangulatban tel el. Az érdeklődés minket is meglepett, a vártnál sokkal nagyobb volt, sokan hoztak gépet is - a kiemelt érdeklődésben talán szerepet játszott az is, hogy a Csokonai sokakban ébreszt nosztalgikus érzéseket. Két felbővített Amiga 1200 (060 és 030-as processzorokkal), egy Amiga 600 preparált Logitec kormánnyal és F1GP-vel, Amiga CD32 Chaos Engine-nel, Amiga CDTV különféle játékokkal, és persze az örök és elmaradhatatlan Commodore 64 voltak az első találkozó főszereplői.

A klubban készült fényképek itt megtekinthetők.

Továbbra is szeretettel várunk minden érdeklődőt, minden héten pénteken 18-21 óráig, a budapesti Csokonai Művelődési Házban. Géppel is lehet jönni, szükség esetén TV, monitor van. Ja és természetesen bárki jöhet, bármiféle retro - vagy nem retro - géptípussal, szívesen látjuk majd! A belépés pedig továbbra is ingyenes.

Hozzászólások

Áááh, régi szép emlékek! Még Plus/4-es koromban jártunk oda. :)

--
Sokan nincsenek tudatában annak, / hogy egyszer mindenki meghal. / Akik ráébrednek erre, / azonnal abbahagyják az ellenségeskedést.