Megdolt a droiditas hitelesitett rekordja

Kedvenc ex-ex-ex-melohelyem (ahol mai napig szervert karbantartok), ismet megdontotte a droiditas - egyebkent korabban altaluk felallitott, es tobbszor megdontott - vilagrekordjat.

... sikerult lemondaniuk az ADSL elofizetesuk, mondvan, hogy draga. Aztan mikor nehany nap mulva a szolgaltato annak rendje es modja szerint ki is kapcsolta, felhivtak, hogy nincs net, biztos azert, mert aramszunet volt, es megdoglott a szerver. Ami egy fel haznyi szunetmentesen duruzsol csendben, 300 nap uptime fele kozeledve. Az ADSL modemen pedig csendben vilagit a piros led. Most epp allok, nezek, es nem hiszem el...

Hozzászólások

Uram isten ez mekkora :DDDDD Kössz.. Ez Hétfő reggelre most jól esett :)
Amúgy együtt érzek veled :))
____________________________________
Az embert 2 éven át arra tanítják hogyan álljon meg a 2 lábán, és hogyan beszéljen... Aztán azt mondják neki: -"Üllj le és kuss legyen!"..

Es a tobbi sztori, amiket a jelenlegi megdontott? ;-)

Jó volt erre ébredni. :-)

Egyébként nem röhög: az egyik ismerős járt úgy, hogy lemondta a netelőfizetést és még hónapokig volt netje. Nézett is nemkicsit. :-D

Nekem az tetszik, mikor azt mondják a melóhelyemen, hogy nincs net. Holott csak éppen az adott külsős weboldal - amin az idő 80%-ában - dolgoznak halt le, minden más megy.

Pont tegnap volt egy ugyan ilyen "gyorsriasztásom" :DD Kihívtak kutyafuttába, hogy nincs net.. Kimegyek, első lépés kapásból: command line nyit, majd ping debian.org.. Na hát csak nem jöttek az ICMP-Reply-ok?? :) Mondom akkor meg mi a bajuk?? -Hát hogy nem megy a net.. - Hát mutassa meg már kérem hogy nem megy.. Erre megnyitotta a firefox-ot, majd mutatja, hogy hiába gépel be bármit nem hozza be..
Jah hogy úgy! Hát ha valaki nem tudja használni a tűzfalat akkor persze, hogy csak néz, hogy miért nem megy ( merthogy mint kiderült a firefox-ot blokkoltatták a tűzfallal, merthogy FF frissülés után az rákérdezett, hogy tudnak e róla, hogy változott, mert különben erősen vírusgyanús tevékenység van, ők meg Pavlovi reflesz-el mentek az OK-ra, csakhogy default-ban az Block-ot jelöl )..
Na szóval az ilyen kis gyors melókat én is szeressem :))
____________________________________
Az embert 2 éven át arra tanítják hogyan álljon meg a 2 lábán, és hogyan beszéljen... Aztán azt mondják neki: -"Üllj le és kuss legyen!"..

Ez jólesett, köszi! :D

--
Sokan nincsenek tudatában annak, / hogy egyszer mindenki meghal. / Akik ráébrednek erre, / azonnal abbahagyják az ellenségeskedést.

Tanulsagos tortenet :) Velem is megesett hasonlo de en sajnos el is szorakoztam a problemaval vegy masfel orat.

Egy internet kavezot szereltem fel a nyar folyaman es a rendszerkarbantartast is en vegzem. Kb egy honap mulva a felszereles utan hivnak hogy nem megy az internet. Ki is megyek megnezni mi a baj. Probalkozok mindennel (ADSL modem ujraconfigolasa, gep, tuzfalbeallitasok) megsem indul el. Na ekkor jut eszembe hogy talan elfelejtettek fizetni es a szolgaltato megszuntette az internetszolgaltatast. Jon a fonok es kerdem tole hogy ki volt-e fizetev. O nem tud semmirol semmit. Telefon a szolgaltatohoz es igen, tenyleg le van vagva az internet. Erre a fonok (aki "mindent egy telefonnal elintezek" tipus) felhivaj a szolgaltato helyi kirendeltsegenek az vezetojet. O vegighalgatja komolyen, mint aki segiteni akar majd megkerdi hogy hany ora van. Jon a valasz a reszunkrol: fel 5. Akkor van egy fel oratok hogy fizessetek. :)) (ennyit az intezkedesrol)

Viszont a szolgaltato sem tiszta. Mivel ekkor kertem el a szerzodest es mas papirokat hogy megtudjam a szolgaltatonak a telefonszamat, eszrevettem hogy ki van szamlazva egy bizonyos (nem eppen kis osszeg) modembeallitas es szolgaltatas elinditasa cimen. Hat azt a penzt csak ugy zsebre tettek mert en vettem ki a dobozbol a modemet, en allitottam be es en inditottam el a szolgaltatast. Foleg ha azt figyelembe vesszuk hogy ezen osszeg kifizetese nem kotelezo. Talan ezen osszeg fejeben adhattak volna nagyobb turelmi idot :)

Mindenkepp jo sztori volt, csak sajnos az en, amugyis szukos idobeosztasom karara. Viszont tanultam belolle. Ezek utan mindig megkerdezem a klienstol hogy ki van-e fizetve az internet. :)
--
The worst or stupidest ideas are always the most popular.

Édes Istenem...

__

Nem létező fájl vagy könyvtár while trying to determine device size

ZOMFG

--
Bow down and admit defeat. | Old, weak and obsolete.

Kolléga járt következőképp:
- Gyere azonnal, eltűnt az Excel!
- Mi? Hogyhogy eltűnt?
- Hát eltűnt, na!
- De hogy? Milyen hibaüzenetet ir ki?
- Mondom ELTŰNT!!!
A helyszinre érkezve pedig a delikvens rábök mutatóujjal a képernyő egy pontjára:
- Itt volt!

--
Debian - The "What?!" starts not!

:)

Megtortent eset, valahogy igy:

-Mit ir a kepernyo jobb also sarkaban???
-SAMSUNG.

Es meg szamtalan. A kedvencem:
Garancias monitort csereltem egy kozepkoru holgynek, erre megkerdezi:
- Az uj monitoron is rajta lessz a kutyas hatterkep???

A masik favorit:
Monitort adtunk el telen (kb -15 fok). Elmondjuk amit ilyenkor kell, hogy ha hazaer ne kapcsolja be csak egy ora mulva mert hideg van, para, stb.
Erre negyed ora mulva telefonal a kliens:
-NEM MEGY A MONITOR.
-Hagyta-e egy orat? ;)
-Hat persze hogy hagytam !!! :))

--
The worst or stupidest ideas are always the most popular.

Phenomenan... Vizsga után pont egy ilyen sztorira volt szükségem, hogy visszarázódjak... köszi... :))))

Nekem best-of az volt, amikor unokatesóm letörölte a windows mappát, mert túl sok helyet foglalt és nem volt helye a játéknak. Panaszkodott is, hogy milyen szar program, nehéz törölni. Aztán következő indításnál hoppá volt.

Kerulom a user tipusu alatfajt :)

De DOS os idokbol, volt aki letorolte commandos jatekot, mert nem indult el.
Nev szerint command.com :)

(Egy paran meg helyet akartak sporolni, meg szemetsnek talaltak a fokonyvtarat.. jopoar sys a: c: -ba kerult ez nekem )