cedega Counter Stirke 1.6 - Could not connect to server

Fórumok

Sziasztok ... Kulon topicot nyitok mivel kaptam Cedega+CS - t de ez eleg regi es nem is azzal a problemaval foglalkozik amivel en kuzkodok.

Tehat adott egy Counter Strike 1.6 - Cedega 6 ra installalva. Mukodik is szepen viszont mikor lan-ban akarok csatlakozni egy masik gepen futo CS hez "could not connect to server" errort ad. (a Lan nal megjelenik a masik gep csak nem csatlakozik). A rendszer Kubuntu 7.04 es a 2 szamitogep ugyanaz a config (dd-z ve volt a rendszer az egyikrol a masikra - talan ez is befolyasolhatja). Amire meg gondolok hogy nem elerheto a port amin fut a server viszont ugy tudom hogy a (k)ubuntuban nincs tuzfal alapbol es en nem tettem fel. Egyaltalan mivel lehet megnezni hogy a port foglalt vagy szabad. A netes serverekre valo csatlakozast is ugyanigy levagja szoval megis a port a valoszinubb csak a megoldast nem talalom (igy 3 ora google-zas utan meg csak tampontot sem) Akinek volt hasonlo problemaja kerem segitsen. Elore is koszonom.

U.I. Eleg ha a Lan fog menni nem kell netes csatlakozas de szerintem a 2 osszefugg.

Hozzászólások

A foglalt portokat a

netstat -lpn

paranccsal le tudod kerdezni. Emlekeim szerint a hldsnek udp: 27015, 27020, 53, 27000 portok kellenek. De lehet tevedek, nem jartam nagyon utana.

Up - meg mindig nem megoldott - elofizetett Cedega - licenszes CS es nem megy a halozat. Tenyleg senkinek sincs otlete??? Csak arra lennek kivancsi hogy masnak indulasbol ment-e??? legalabb az biztato lenne hogy egyaltalan mukodik.

The worst or stupidest ideas are always the most popular.