150-es helyzetjelentés

Hozzászólások

Amúgy Popcorn-gyanus a dolog, lévén kínai cég vs. MÁV vs. Lölö Zrt.

Ha a gubacsi híd leszakad, akkor pár hónapig úgyis offon lesz a bilk. Ez viszont nem a MÁV hibája, 2022 óta folyamatosan kérik a 3 hónapos vaganyzarat. 

Error: nmcli terminated by signal Félbeszakítás (2)

A beruhazas természetenel fogva van ilyen. Sok olyan eset van egy ekkora építkezésen, ami ilyesmit kovetel meg. Nem ez az első baleset ebben a projektben, csak a többi nem jutott el az emberekhez. A vasutepites már csak ilyen :)

A bilk - et mindenesetre már rég ki kellett volna zárni a forgalomból. 

Error: nmcli terminated by signal Félbeszakítás (2)

Megpróbálok egy másik módszert, haladj szépen sorban a válaszadással az alább felsorolt kérdésekre / témákra.

1.: A cicafiú valami homokos szleng? Felém nem ismerős (abban a  heteroszexuális kultúrkörben ahol napi szinten mozgok), kérlek definiáld számomra.

2.: Nem tudtam, hogy hirtelen kormánypártivá váltál. Eddig a kommentjeid arra engedtek következtetni, hogy tudod mi az a propagandamédia. Kérlek tájékoztass róla, hogy mennyit fizettek ezért,hogy Pálfordulást hajtottál végre? Vagy ha mégsem, akkor azért mennyit kaptál, hogy azt a látszatot keltetted jó 3/3-as módjára?

3. Ne beszélj mellé, pontosan tudod értelmezni a leírtakat, de valami általam nem ismert oknál fogva nem vagy hajlandó érdemben válaszolni egy egyszerű kérdésre (nem csak itt, máshol sem). Akkor miért jársz ide? A tartótiszted utasítása, a kenyéradó gazdád, Brüsszel, Gyúrcsány, Órbááán, vagy esetleg Magyar Péter felbujtására vagy jelen? Ha csak szófosni szeretnél, akkor nyiss egy txt-t és írd bele a fröcsögéseid, de ez egy fórum, ahol eszmecserét szoktak folytatni az emberek. Viselkedj ember módjára.

Aláírás _Franko_ miatt törölve.
neut @

abban a  heteroszexuális kultúrkörben ahol napi szinten mozgok

Nem érdekelnek szexuális szokásaid, ne is hozd ide!

Nem tudtam, hogy hirtelen kormánypártivá váltál.

Én semleges vagyok, önmagam és hazám érdekeit tartom szem előtt. És mivel sem a jobb, sem a baloldal nem alkalmas nemzetállam vezetésére, ezért vagyok semleges.

Kérlek tájékoztass róla, hogy mennyit fizettek ezért,hogy Pálfordulást hajtottál végre?

Egyrészt semmi közöd sem lenne anyagi helyzetemről, sem közéleti irányultságomról. Mégis azt kell hogy nem volt pálfordulás.

azért mennyit kaptál, hogy azt a látszatot keltetted jó 3/3-as módjára?

Mint mondtam anyagi ügyeimhez semmi közöm, és nem értem mire célozgatsz?

A tartótiszted utasítása, a kenyéradó gazdád, Brüsszel, Gyúrcsány, Órbááán, vagy esetleg Magyar Péter felbujtására vagy jelen?

Nem.

Ha csak szófosni szeretnél, akkor nyiss egy txt-t és írd bele a fröcsögéseid, de ez egy fórum, ahol eszmecserét szoktak folytatni az emberek.

Van valami elakadásod, arra válaszolok amire akarok... Ez ilyen liberális világ, mindenki eldönti, hogy kivel szeretne beszélgetni. Én meg veled nem!

Viselkedj ember módjára.

Ezt elmondhatod minden reggel a tükör előtt állva! Cicafiú!

Szar érzés lehet egy önvezető Teslából Huppogás közben nézni, ahogy áll a vonal :S

Aláírás _Franko_ miatt törölve.
neut @