Kiengedik a börtönből Iaria Salist

Fórumok

Kiengedik a börtönből Iaria Salist, az antifa ügy elsőrendű vádlottját 16 milliós óvadék fejében

https://index.hu/belfold/2024/05/15/ilaria-salis-antifa-ovadek-borton-t…

Remek! Remélem fél nap alatt meglincselik - és ha túlélné, akkor úgy fog visszamenekülni a dutyiba! 

Hozzászólások

A műanyag lakatnak kellene rárohadnia, nem kiengedni.

/* bocs az esetleges helyesirasi hidakert */

Majd elfog szökni Olaszo.-ba onnét meg nem fogják kiadni -> "nem találják"...

For Whites Only meeting room!

Szerkesztve: 2024. 06. 14., p – 21:19

Szabadon engedték Ilria Salist, de a Fővárosi Törvényszék nem hagyja ennyiben

Salis ügyében az ország miniszterelnöke, Giorgia Meloni Orbán Viktorral is tárgyalt, márciusban azonban a magyar hatóságok úgy döntöttek, hogy Magyarországon marad börtönben az aktivista. A megoldást végül az jelentette, hogy egyrészt családja letette érte a 16 millió forintos óvadékot, másrészt az olasz zöldpárt listavezetőként indította el az európai parlamenti választáson, ahol aztán mandátumot is szerzett, így fel kell függeszteni az ellene folyó eljárást.

A történetnek ezzel viszont nincs vége, mivel néhány órával a szabadulás után a Fővárosi Törvényszék közölte, hogy az Európai Parlamentnél indítványozzák Ilaria Salis mentelmi jogának felfüggesztését.

 

Vérlázító! Köszönjük meg ezt is Orbánnak! Meg sem próbált akadéskoskodni! A baltás gyilkos után most egy újabb köztörvényes bűnözöt enged vissza a hazájába!

"antiegalitarian, antiliberal, antidemocratic, and antipopular"

Ezzel az a probléma, hogy a mentelmi jog szerepe az, hogy politikusokat, magas pozíciójú döntéshozókat ne lehessen ellehetetleníteni, munkaképtelenné tenni mindenféle mondvacsinált feljelentésekkel. Itt viszont ez az igen súlyos bántalmazás-sorozat akkor történt, amikor Salis nem volt az EP tagja, tehát semmi köze az ügynek a mentelmi joghoz. Ez így visszamenőleg történő törvénykezés. Az ő ügye nyilvánvalóan nem az EP munkásságának ellehetetlenítése volt, mert akkor nem volt EP tag. Azaz bátran le kellett volna folytatni az eljárást, és attól függetlenül, hogy beválasztották az EP-be, nem lett volna szabad elengedni. Egész egyszerűen semmi köze a két dolognak egymáshoz. A mentelmi jog legfeljebb annak létrejöttétől számított ellene felhozott vádakra lehet érvényes, nem olyasmire, ami már folyamatban van, ami olyankor történt, amikor nem volt érvényben mentelmi joga.

tr '[:lower:]' '[:upper:]' <<<locsemege
LOCSEMEGE

Igazából ez mutatja a jogállamiság hiányát. Egy normális országban ilyen nem történhet meg. A bigét elítélni max 2 hét lett volna, annak fényében, hogy az egyik bűntársa részletes beismerő vallomást tett - ha a bíróság célja valóban az Igazságszolgáltatás lenne. 

Error: nmcli terminated by signal Félbeszakítás (2)

A politikusok egymás segget védik. Ez már csak így működik. Egy Zuschlag-szintnel fentebb már mindenki sérthetetlen. Meg a Bige elleni vádak is szépen elillantak, gondolom, bűncselekmény hiányában. Lásd még : elszámoltatasi kormánybiztos. 

Error: nmcli terminated by signal Félbeszakítás (2)

De hát a Don kéri Giorgia és Marie kezét, az elöbbi meg közölte a Corleoneval h Salis elengedése után kerülhet sor a családok egyesítésére! Bármilyen "jog" csak ennek alárendelve kerülhet szóba a szuverén maffiában!

"antiegalitarian, antiliberal, antidemocratic, and antipopular"

de nem szeretem az erőszakos megoldást.

Én sem. De azt sem amikor egy ilyen nyilvánvalóan alávaló patkány következmények nélkül távozik. Remélhetőleg csak idő kérdése. Az én fő problémám az egész üzenet értéke: nyugodtan verj össze véletlenszerű embereket az utcán, majd a szélsőbalos terroristák elintézik, hogy megúszd.

Esetleg alternatív büntetésként össze kéne zárni egy hétre Azov/Right Sector stb. széplelkűekkel: magyarázzon nekik az antifasiszta ideológiáról =).

Mondom, ösztönösen egyetértek veled. Szerintem nem kellett volna elengedni, mert ennek semmi köze a mentelmi joghoz. Az elkövetéskor nem volt EP képviselő. Ha nem engedik el, legfeljebb nem tudja gyakorolni képviselői jogait, de ezzel semmi probléma. Ha egy burkolót zárnak börtönbe, akkor addig az a burkoló nem tudja kiszolgálni a megrendelőit, nem tudja nevelni a gyerekeit, nem dugja az asszonyt. Erről szól a büntetés.

tr '[:lower:]' '[:upper:]' <<<locsemege
LOCSEMEGE

Nekem ezzel van még egy problémám. Akiket összevertek, maradó sérülést okoztak nekik, még jogi elégtételt sem kaphatnak, az sem lehet a részük, hogy legalább tudják, következménye van a dolognak, s néhány évet a hűvösön tölt az olasz tanárnéni.

Nagy baj van az EU-val, eleve a belépés ellen szavaztam annak idején, de időnként azóta is jelzem, hogy mielőbb ki kellene lépni! Lásd még, menekültügyben a bírósági ítélet, meg számtalan olyan dolog, ahol egyre nyíltabban azt szeretnék elérni, hogy hitetlenül, gyökértelenül éljünk sokkal rosszabb közbiztonságban.

tr '[:lower:]' '[:upper:]' <<<locsemege
LOCSEMEGE

Oregon lentebb megmagyarázta. Elhallgatják előlük az igazságot. Csak azt tudják, hogy egy szerencsétlen olasz tanárnénit vegzálnak a magyar hatóságok, azt már nem, hogy miért. Mondjuk az furcsa, hogy nem is érdeklődnek, de lehet, hogy erre is megvan a nyugati lapok válasza. Biztos csak összetűzésbe került a szélsőjobbal.

tr '[:lower:]' '[:upper:]' <<<locsemege
LOCSEMEGE

Sógorom olasz.  Mesélte, hogy az egész ország fel van háborodva a magyarokon. Náluk csak a  csajt mutogatják mást nem. Megmutattam neki a  börtönképeket és a srácot akit szétkaptak. Azt mondta ez mindjárt más. Náluk ezt nem mutatják. Börtönre azt mondta, hogy náluk is hasonlóak a börtönök.

Abban értsünk egyet, hogy a börtönnek nem szabad jobbnak lenni, mint az átlag ember otthona.

Így manipulál a médiából áramló propaganda. Ez nagyon rossz. Amúgy orosz-amerikai - nyugati propaganda szerint orosz-ukrán - háború tekintetében is ez van. Nem a béke a cél, hanem az oroszok legyőzése, kerüljön bármibe.

tr '[:lower:]' '[:upper:]' <<<locsemege
LOCSEMEGE

Ilyenkor fuldoklok a röhögéstől. Mikor az oroszokat ráveszik, hogy megtámadják az Ukránokat, "csak hogy legyőzhessék őket" persze semmi köze a témához csak szokás szerint előveszed amiről épp beszélni akarsz és jöhet a baromság. A másik témában pedig "az oroszok csak azért támadtak, mert féltek, hogy körülveszik őket".
Összeszedett átgondolt vélemény, a témába vágó.

Mondd már el, milyen ellentmondás feszül az általad írott két eset között! Az USA elérkezettnek látta az időt Oroszország legyőzésére. Olyan feltételeket teremtett, amelyről tudta, hogy Oroszország nem fog elfogadni, így belesodorta egy háborúba, amelyhez katonát nem ad, de fegyvert igen, pénzt meg adjon az EU. Így legalább az EU-t is féken tudja tartani. Mellesleg, ha az oroszok valami csoda folytán nem mentek volna bele a háborúba, akkor Ukrajna nyugati érdekszférába kerül, EU és NATO tag lesz, majd a project folytatódik Grúziával.

tr '[:lower:]' '[:upper:]' <<<locsemege
LOCSEMEGE

Az USA elérkezettnek látta az időt Oroszország legyőzésére. Olyan feltételeket teremtett, amelyről tudta, hogy Oroszország nem fog elfogadni

Te figyu, te mos Oroszországról beszélsz vagy valami gyámság alá vonandó nagypapáról? Ha ekkora zseni az USA akkor Putyin helyében még a zsepit is szépen hajtogatnám és hazaszaladnék :) 

Két opció volt:

1) Ukrajna EU és NATO tag lesz, nyugati befolyási övezet, amerikai támaszpontokkal, fegyverekkel

2) Háború

Putyin ez utóbbit választotta, mert az első esetben is háború lett volna, csak később, és sokkal rosszabb feltételekkel, erősebb NATO pozícióval. Illetve ha nem, akkor Grúzia jön, ha akkor sem kerül sor háborúra, akkor ott is amerikai támaszpontok nőnek ki a földből. Utána már tényleg elesik Oroszország, s az USA maga alá gyűri. Szerintem egyébként így is, csak beáldozzák ehhez Közép-Európa népeit: a románokat, bolgárokat, lengyeleket - azok amúgy teljesen hülyék ebben a kérdéskörben -, ukránokat, szlovákokat, cseheket, magyarokat, de nem úsznák meg a volt jugoszlávia népei sem, s kérdés, mi lenne a törökökkel. Talán ők elég erősek az önálló külpolitikához, de mindig opció valami hazaárulót döntési pozícióba juttatni.

tr '[:lower:]' '[:upper:]' <<<locsemege
LOCSEMEGE

Ez egy cinikus, de hamis érvelés. Milyen döntés az, amikor egyfelől a legitim elnököt az utcáról erőszakkal megbuktatják azért, hogy nyugatbarát döntés szülessen? Másfelől komplexen kell mindent vizsgálni, nem kiszakítva kontextusából. Azért nem csak annyi, hogy az ő döntésük, mert megborítja a katonai egyensúlyt. Ezt a problémát jelezte Oroszország, az USA meg magasról tett rá, de nyilván azért, mert éppen ez volt a célja.

Ez épp olyan, mintha azt mondanád, a szomszédod belügye, mit csinál otthon. Nem egészen, mert ha azzal jelentős érdeksérelmet okoz neked, akkor birtokháborítást követ el, tehát hiába van otthon, akkor sem hallgathat nagyon hangosan zenét.

tr '[:lower:]' '[:upper:]' <<<locsemege
LOCSEMEGE

Miért hazudsz!? Azt mondtam, hogy le kell szerelni a fegyvereiket, nem szétlődözni. A haver aknákat telepít a Koreai félszigeten. Annyira ott vannak a topon, hogy elszaladtak délu szomszédba, mert felrobbantak az aknáik. Mekkora malacuk volt, hogy a déli szomszéd ‘normálisabb’!

Oroszország demokratikus útra lép

Más szavakkal Oroszországot legyőzi az Egyesült Államok. Meg kellene végre érteni, az a szabad világ, amelyben a népek maguk választják meg a társadalmi berendezkedésüket, nem pedig a kötelező liberális demokrácia.

tr '[:lower:]' '[:upper:]' <<<locsemege
LOCSEMEGE

Meg kellene végre érteni, az a szabad világ, amelyben a népek maguk választják meg a társadalmi berendezkedésüket, nem pedig a kötelező liberális demokrácia.
 

Hó akkor szólj Putyinnak, nem az ex KGB-sek határozzák meg társadalmi berendezkedésüket, hanem bízzák ezt a népre! A Csecsen, az örmény, az ukrán háborúk nem a nép háborúi! Oroszország az elmúlt 20 évben 4 véres háborút robbantott ki! Nincs még egy latorállam a világon ami ennyire agresszív lenne!

Igen, ellenben ha tényeket akarsz közölni, ne akard azt megmagyarázni! Ugyanis meglehet, hogy a másik fél valami egészen mást olvas ki a tényekből, a magyarázatod éppen annyira fantázia, egy narratíva, mint amellyel engem vádolsz.

tr '[:lower:]' '[:upper:]' <<<locsemege
LOCSEMEGE

Azt azért megkérdezném tőled, hogy szerinted az helyén való, ahogy ti orbánfockók viselkedtek Európában? Higy hozzam a te stílusodat: beházaddz egy európai családba, ahol nálad csak jóval gazdagabb, erősebb tagok vannak, mégis befogadnak, aztán neked nem tetszik pl. a többség akarata, akkor te kirúgdosod a ház falait, dühöngsz mint egy idióta… akkor mit is vársz!? Miért nem kezdtek el aláírást gyűjteni egy HuXit-re?

Pont ugyan így felteszem a kérdést a NATO-ra is!?

Ha jól értem, az EU-t és a NATO-t te úgy értelmezed, ahova csatlakozunk, abban feloldódunk, az érdekeinket opportunista módon feladjuk. Az én értelmezésem nem ez, hanem az, hogy vannak világosan leírt jogok és kötelességek, s azokkal a jogokkal bátran lehet élni, hiszen azért vannak. Ami a személyes véleményemet illeti - ezt egyébként ismered -, én az EU csatlakozás ellen szavaztam, kisebbségben voltam ezzel. Akkor sem hittem el, hogy kolbászból lesz a kerítés, és nem is lett. Akkor is nyilvánvaló volt, hogy ez szuverenitás deficit lesz, és ez be is igazolódott. Tehát a magam részéről örömmel venném, ha lenne Huxit.

A NATO esetében a kilépésünk Magyarország területén a béke viszonylagos garanciája lenne, de amerikai megszállás alatt nyilván képtelenség kilépni. Ha ezt felvetné valamelyik kormánytag, még a héten baleset érné, valamint mindenféle színes forradalmak zajlanának a nagyvárosaink utcáin, effelől nincs kétségem. A NATO tagság jelenleg annak garanciája, eszköze, hogy belekényszerítsenek egy Oroszország elleni háborúba.

tr '[:lower:]' '[:upper:]' <<<locsemege
LOCSEMEGE

Nem lehet abban reménykedni h Fidesz kivezetné az országot az EUból. Még ha annál is jobban alázzák Orbánt, ahogy az magával teszi, lásd hiába küldte haza az olasz antifát, Meloni kikosarazta a Fideszt  - szóval ha minden reggel is Orbánnak az EU parlment Wcjében kell kezdenie a napot tátott szájjal, akkor is bent fognak maradni, mert arra a géniuszi tervre épült a magyar gazdaságpolitika - bár némi eufémizmus igy nevezni - hogy ha kinai termékektől az EU vámokkal védi gazadasági közösséget, akkor nem a terméket kell behozni, hanem a gyárat idetelepíteni az EUn belülre és oylan teremelési környezet biztosítani mintha Kinában lennének - lásd olcsó kínai munkaerő - és itt az EUn belül kell előállítani a terméket. Nincs vám, nincs szállítás.  Ennek a terepévé tették Magyarországot, ebből remélik gazdaságilag túlélni a korrupt kis rendszerüket. De ehhez mindenképp az EUban kell maradni. SZóval Orbán az elkövetkező időkben hektoliter számra fogja nyelni a hugyot a WC-ben, mint nagy elfoglaló! Ha-ha :-) pill úgy tűnik h Tiszának erősebb pozíciója lesz az EUn belül mint a Fidesznek. 

"antiegalitarian, antiliberal, antidemocratic, and antipopular"

Ja, és ne tégy úgy, mintha az EU és NATO tagság nekünk lenne előnyös! Igen, ez a parasztvakítós része, hogy azért kell küzdeni, hogy felvegyenek, miközben kimaradni nem lehet. Jó példa Ukrajna. Megpróbált kimaradni, nem lett aláírva a társulási szerződés, aztán jött Maidan.

Az, hogy tönkreteszik a hazai ipart, mezőgazdaságot, letarolják a piacainkat, az nem a magyar lakosság érdeke.

tr '[:lower:]' '[:upper:]' <<<locsemege
LOCSEMEGE

Legtöbbször kapcsolódnak az írásaim a témához, az aktuális hozzászólásra reagálok, de ha valami eszembe jut, azt szabadon le fogom írni. Ti is ezt teszitek, csak míg azt helyénvalónak gondoljátok, hogy megszabjátok a beszélgetés menetét, azt már nem tartjátok helyénvalónak, ha ezt olyan valaki teszi, akinek a véleményével nem értetek egyet.

A „ti” megfogalmazásába ne köss bele, nagyjából a liberális, nyugatos, globalista gondolkodókat értem ezen, ezzel szemben pozícionálom a szuverén nemzetállamokban gondolkodókat, akik kritikusan viszonyulnak a nyugati mainstream médiában megjelenő információkhoz is.

tr '[:lower:]' '[:upper:]' <<<locsemege
LOCSEMEGE

A „ti” megfogalmazásába ne köss bele, nagyjából a liberális, nyugatos, globalista gondolkodókat értem ezen, ezzel szemben pozícionálom a szuverén nemzetállamokban gondolkodókat, akik kritikusan viszonyulnak a nyugati mainstream médiában megjelenő információkhoz is.

Belekötök! Mert összekötöd a liberális, nyugatos, és globalista jelzőket. Külön kiemelném a "globalista" jelződet, ami tőled igen súlyos vád. Te aki megkérdőjelezhetetlennek tekinted a szovjet és kínai globális befolyási üvezet létét, aki tapsol annak, hogy Kína bekebelzte Tibetet, és most Taiwanra fáj a foga, aki szintén kreatívan eltekint attól, hogy a ruszkik gyakorlatilag ahol kedvük tartaná megjelenjenek (Szíria, Örményország, Moldávia stb.), szóval az nagyon ne panaszkodjon a globalista befolyás terjesztésére. Vagy ha nem tetszik, akkor állj az élére a Szovjet területi expanzió elleni tiltakozásoknak! Szerencsésebb lenne, ha a "ti" helyett az "ők" jelzőt használnád!

A nyugatos jelzőt nem is értem, mitől nyugatos valaki? Attól hogy nem a nyugati licenc alapján gyártott Ladát használ?

A legjobb az lenne, ha nem lennének befolyási övezetek, de ha már vannak, akkor az amerikai súlynak valahogyan ellen kell tartani, s erre elsősorban gazdaságilag a kínaiak, katonailag az oroszok képesek. Tudja is ezt az USA, ezért akarja legyőzni őket mielőbb. Tibetet szerintem sohasem hoztam be a beszélgetéseinkbe, nem alkottam róla véleményt. Taiwan más, de ott megint csak az van, hogy Kína része, az USA pedig épp igyekszik Kínából kiszakítani. Sőt, úgy kommunikál, mintha független állam lenne - miközben autonóm terület Kínán belül -, s Kína lenne az, aki bekebelezné. Mégis mit? Saját területének egy részét?

Az USA sokkal több helyen jelenik meg Oroszországnál, aztán mégis sérelmezed a globalista jelzőt.

Enegem az USA expanziója zavar, mert a törekvésekből látszik, hogy ha ez így megy tovább, maga alá gyűr minden államot, s csinál egy egypólusú világrendet, egy totális diktatúrát. Az oroszok csak annyit szeretnének, hogy ebből kimaradjanak, önálló entitásként fennmaradjanak. Ez az, ami most valóban veszélyben van, most éppen Oroszországot „demokratizálja” az USA, noha senki sem kérte.

tr '[:lower:]' '[:upper:]' <<<locsemege
LOCSEMEGE

nagyon helyes, jól nyomod !

Taiwan kebelezze be a kontinens Kínát és legyen demokratikus választás - ha a kinai szocialista párt fog győzni, mert ugye többen vannak, akkor a Taiwan+Kína rendszert fog váltani, mert a demokráciában a többség szava dönt !

Ki meri ezt megcsinálni ??

USA tapsolni fog hozzá ??

For Whites Only meeting room!

Terelni a birkákat szokták mifelénk. :)

Szóval, miért is van tajvannak joga kinat megtamadni? Azért, mert viszzaszorultak egy szigetre? Nocsak. Akkor mi is tamadjunk meg minden szomszédot, jakobinus kolléga szerint van elég jogalapja. 

Mi volt a jogalapja pl az USA vietnam elleni háborújanak? Ott mire volt joga az USA-nak? Ott még kamu ENSZ határozat sem volt.

Amúgy: NK pont olyan jogalappal rendelkezik SK ellen, mint fordítva. Semmilyennel. 

Error: nmcli terminated by signal Félbeszakítás (2)

Szóval, miért is van tajvannak joga kinat megtamadni? 
 

Megint valami flashed volt? Ki beszélt támadásról?

Mi volt a jogalapja pl az USA vietnam elleni háborújanak? Ott mire volt joga az USA-nak? Ott még kamu ENSZ határozat sem volt.

Az higy a Szovjetunió és Kína (a kommunista) beavatkozott az Indokínai háborúba. Az 1972-es vietnami békeszerződést természetesen a kommunisták semmibe vették, és lerohanták a magára hagyott déli országrészt! Kommunista vér nem változik! Ti kommunist turbofideszesek sem fogtok soha!

Baszki, nem errol van szo, hanem arrol, hogy neked kotelezo, hogy mindig igazad legyen. Ez csak nekem feltuno? (FYI te meg bekemeneten csapoltal, amikor en pl MSZP -s megyei kuldott voltam, kb annyira vagy ezaltal hiteles, mint a neres bankarmessias :))

Amugy a szocdem Vucic es a nyiltan leszbikus Kolleganoje is partnerunk. Ez (es az altalad emlitettek) mindossze neked problemasak. Nem a parthovatartozas a lenyeg, hanem az, hogy nem tartozunk az Europai Egyesult Allamok befolyasa ala, hanem az EU (szuveren) TAGJA vagyunk.

Error: nmcli terminated by signal Félbeszakítás (2)

nem tartozunk az Europai Egyesult Allamok befolyasa ala, hanem az EU (szuveren) TAGJA vagyunk.

Nem vagyunk szuverének! 600évre eladósítottatok a CCCP-nek, és 900 évre a kommunista Kínának! A szovjetek meg ki be járkálnak a külügy informatikai rendszerébe! Hol a szuverenítás!?

Figy már, 2026-os kampány meg messze van, akkor kell tolni a bullshitet. Addig is magyarázatot kereshetsz arra, hogy pl - mivel most tényleg lenne rá jogalap - miért nem indítottak kötelezettségszegesi eljárást ellenünk? Már szinte azért is bepereltek minket, mert Matolcsy kancsal, de ez fura módon nem zavart senkit. Seems legit. Ne a nyugatifeny.hu - rol tajekozodj. 

Error: nmcli terminated by signal Félbeszakítás (2)

Ez akkor lenne így, ha Ukrajna pontosan végtelen távolságra lenne a világegyetem bármely lakott pontjától. Minden más esetben kontextusban kell vizsgálni az egészet. Társasházban sem hangoskodhatsz kedvedre azon az alapon, hogy te vagy otthon.

tr '[:lower:]' '[:upper:]' <<<locsemege
LOCSEMEGE

A környezetszennyezést akkor, ha a Tisza elkezd visszafelé folyni, s hozzájuk viszi a döglött halakat. Akkor igen. Az nem igazán világos, mennyiben érinti Ukrajnát, ha Magyarország Kínával köt üzletet. Ahogy teszi ezt az USA is egyébként, sőt, az USA Oroszországgal is üzletel. A szankciók úgy értendők, hogy az EU és Oroszország gyengüljön, az USA felmenti magát ezalól.

tr '[:lower:]' '[:upper:]' <<<locsemege
LOCSEMEGE

és a srácot

Konkrétan:

  1. febr 9 Nyugati pályaudvaron, egy vonaton - ?
  2. február 9 Fővám tér - három lengyel állampolgár. A három sértett közül ketten is súlyos, töréses sérülést szenvedtek.
  3. február 10 Gazdagrét - magyar férfi
    > A fejemen lett hét darab, repesztett sérülés, amit összesen 24 öltéssel varrtak össze. És a bordám fájt nagyon. Akkor még nem tudtam, hogy három bordám el is tört.
    https://img.hvg.hu/Img/b2dea50fcee14f6eb810034566fbfb2e/082d9c5e-31bd-4…
  4. február 10 Bank utca - magyar pár (Dudog László, 60 éves: "A magyar férfi hozzátette, még egy évvel a támadás után sem gyógyultak meg, és valószínűleg életük végéig magukon fogják viselni a következményeket."
  5. február 11 I. kerület Mikó utca - német pár

volt a bántalmazások listája.

Összesítés:

Hatan súlyos, hárman könnyű sérüléseket szenvedtek, ám többüknél fennállt az életveszélyes sérülések okozásának lehetősége is.

-----

Nagyon is helyre kellene tenni a történteket az olasz közvélemény számára. Főleg, hogy szerintem kivételes esetként -itthon- pártokon átívelően mindenki elítéli az ilyen agresszív patkányokat: a közvéleménnyel összhangban..

https://index.hu/fomo/2024/01/27/antifa-antifasiszta-rendorseg-ugyeszse…

https://hvg.hu/itthon/20240524_ilaria-salis-per-toth-zoltan-gazdagreti-…

https://infostart.hu/belfold/2023/10/31/nagy-bajban-vannak-a-budapesten…

https://roma.mfa.gov.hu/news/facts-you-should-know-about-last-februarys…

Szerkesztve: 2024. 06. 15., szo – 22:29

Mifelénk, ha valakit "szétkapnak" akkor az biztosan megérdemelte. Ha meg egy nő teszi, akkor kiröhögik. Valójában mit csinált ez a nő? Megkarmolta? Ennyire kockák nem lehettek! Tudom, hogy a nyőcker már egy nagy óvodai játszótér, de le kéne egyszer mennetek a tiszalöki Dezső korcsmába! Ott az igazat a pofonokban mérik. :D

Ramil Səfərov a magyar büntetés-végrehajtási intézményben rátámadt az őrökre, őt mégis nemzeti hősként tisztelik, ami ellen nincs kifogása senkinek?

A baltás gyilkos becenevű. Amúgy azért hős, mert a háborúban állók között az ellenségét ölte meg. A gyilkosság nem menthető, de így nézve a háborúk sem. Viszont, ha egyesek szerint a háború legitim, akkor ez a gyilkosság is az volt.

tr '[:lower:]' '[:upper:]' <<<locsemege
LOCSEMEGE

Bizonyára elkerülte a figyelmed:

A gyilkosság nem menthető

Továbbá volt ott egy „ha” is. Szóval szerintem a háború is illegális, mert gyilkosság. Viszont, ha egyesek szerint a háború rendben van, akkor ez a gyilkosság is rendben van, hiszen ellenségek voltak. Az a fajta kettős mérce nem megy, amit át akarsz itt tolni, hogy a háború az rendben van, de agymenés ezt a gyilkosságot legálisnak tekinteni.

tr '[:lower:]' '[:upper:]' <<<locsemege
LOCSEMEGE

Szerintem ez az egész egy mesterségesen felfújt ügy.

Ha elkövetett valami köztörvényeset, akkor vádolja meg az ügyészség és folytassa le a bíróság a tárgyalást. Ha nem, akkor meg engedjék el a p*csába. Ennyike.
Mindig undorítónak tartottam, amikor embereket, sorsokat darálnak le politikai tőkekovácsolás céljából.
 

Mindegy, hogy az áldozat esetleg gazember (vagy csak annak tartja valaki), de lehet-e törvényes, hogy civilek csapatban, lesből rátámadnak egy másik civilre, és véresre verik?

Szerintem csakis akkor, ha a támadók csak "civilek", azaz a magyarországi kormány egyetértését bírják.

Vagyis, itt valami ordas nagy mutyi zajlik/zajlott a háttérben, és szomorú, hogy ezzel senkinek semmi problémája.

Persze, simán lehet, hogy meg volt szervezve, hangulatkeltés céljából.
Ami engem zavar, hogy mindenféle eposzi jelzőkkel látják el a részt vevőket. Ezek a részletek szerintem nem relevánsak. Ahogy Rezesová esetében sem volt releváns, hogy mennyi pénze van, vagy milyen autót vezetett.

 őt a magyar ügyészség két esetben társtettesként, egy esetben pedig bűnsegédként bűnszervezetben elkövetett, életveszélyt okozó testi sértés bűntettének kísérletével vádolja

Nyilvánvalóan te hibbant lehetsz, ha ez szted nem elég súlyos bűntett! Megnézném fejed amikor rádolvasnak egy ilyen vádíratot baromarc! 

"antiegalitarian, antiliberal, antidemocratic, and antipopular"

Társelkövető tanúvallomásával alátámasztva. Elég egyértelmű eset. Tegyük hozzá, hogy büszke antifasisztaként a vádakat sosem tagadta, hisz akire az utcán rámutat és megpróbálja agyonverni a szükségszerűen ettől náci. (a "jó cél" érdekében pedig minden eszköz "megfelelő", akár törvényes akár nem.)

Szerintem csak elvétette az országot, Ukrajnába menni akart rendet tenni, mindkét oldalon vannak bőven számára érdekes személyek, csak azok viszont nem hogy védtelenek, de esélyes hogy hamarabb lelövik mielőtt a nő megtámadhatna egyetlen tagot is hátulról.

Ezek a sovány antifa nők, komoly veszélyt jelentenek a terepruhás, szakálas, mázsahuszas férfiakra!

Te f@szkalap mész az utcán hátólról egyet üt a fejedre viperával egy 50kg-os nő - a fejbőröd beszakad a fájdalomtól beszarsz vagy elájulsz ! Vagy neked hátul is van szemed, hogy ki védd ?

Milyen másfélmázsás fickóról beszélsz ? Lengyel turisták voltak - tudod, akik az ukránokat támogatják - így is áldozat hibáztató mantrát mondod fel ?

Te gyökér!

For Whites Only meeting room!

Ha nyolcan vannak és kalapáccsal/viperával hátulról támadnak? Milyen küzdősportot űzöl?