Firefox video kill

Nem új a probléma, talán pár hónapja jött az egyik frissítés után.

A firefox ilyen idióta módon rendszeresen kikillezni a youtube-on a video playert. Megállítok egy videót és mire visszamegyek hogy nézem/hallgatom tovább, addigra már nincs sehol, 0:00-án, középen forog loader mintha töltene valamit, ha meg elindítom, akkor indul nulláról. Hogy mennyi idő után, az teljesen random, van hogy egy 5 perces telefonbeszélgetés után ez fogad, van hogy órák múlva is jó. Van hogy az egyik tabon kinullázza az egyiket, a másikat meg nem.

Tudja valaki hogy mi ez és hogy kell kikapcsolni?

Hozzászólások

Használsz-e adblockert? A Youtube mostanság eléggé heurisztikusan működik (nem működik) az adblockerek mellett.

"A későbbiekben már ez is nehézkesebb lesz: a videóplatform a napokban szigorította szabályzatát a harmadik féltől származó appokra vonatkozóan, kiemelten említve a hirdetésblokkolókat. A reklámok megjelenítését akadályozó külsős alkalmazásokat és eszközöket használók a cég tájékoztatása szerint „pufferelési nehézségeket” tapasztalhatnak, vagy a lejátszó egy hibaüzenettel egyáltalán nem jeleníti meg számukra a megtekinteni kívánt videókat. A gyakorlatban ez úgy nézhet ki, hogy a YouTube-videó elindításakor a trükköző netező végtelen homokórázást lát csak."

Nálam is az van, és nálam nem csinálta FF alatt uBlock Origin-nel. Helyette viszont néha a videó nem indult, fekete kép, mintha töltene, de soha nem fejezi be. De ha a videó elindult, akkor nem lőtte ki utána.

The world runs on Excel spreadsheets. (Dylan Beattie)

Works4me. Az feltűnt, hogy a sokáig (napokig) félbehagyott videót elinditva pár mp lejátszás után újratölti - hogy az oldalt vagy csak a videó részt arra nem emlékszem - de utána ott folytatja a lejátszást ahol hagytam.

Ublock origin + YT premium, tehát elvileg nem kavar bele az adblocker.

Igen ezt én is tapasztaltam, ezzel nincs is gond. De mondom, nekem már visszaindítás előtt is úgy néz ki, mintha soha be sem lett volna töltve a video.

Nekem is Ublock origin + YT premium van jelenleg (pár hónapja), de előtte is csinálta már.

"Sose a gép a hülye."

A gépeden jó a dátum/idő?

The world runs on Excel spreadsheets. (Dylan Beattie)

Mar kezdek atterni mpv-re. Jo lenne, ha mukodne pluginkent is...