A szakmai hibákról ...

Hozzászólások

ha nem írnak róla, lófasz se tudja ki ez a 100sins, vihar a biliben. Persze hiba volt, de jelentéktelen.

Utánna akartam nézni, hogy hát ez meg mi/ki a pêló, és az egyik elemző videó alatt azt írták kommentben, hogy régen is volt már fent róla fotó, amit maga a maszkos tett fel, úgyhogy nem is akkora nagy titok.

Valaki a teljes magyar politikusi palettáról lehúzhatná már a maszkokat olyan ScubyDo módon...

Volt róla pár éve egész részletes cikk, miről szólt a Mónika só, Balázs só valójában. Röviden: a Balázs sóban eleve komolyan vehetetlen sztorikat találtak ki, fizetett statiszták meg eljátszották 15 12 ezerért. (ja ez is 1 bevett gyakorlat volt h. fizetni mindig csak utólag fizettek, mikor már lelépett a teljes stáb, a hülye bamba szereplő meg ottmaradt egyedül az üres stúdióban, aztán a görény aki beszervezte kb. lepattintotta h. boccs most csak ennyi van nálam elégedj meg ennyivel, pá!) A műsorvezető (Balázska) is tudta h. nagyrészt kitalált kamudrámák voltak, tehát a helyzet súlyának megfelelően volt kezelve az egész. Tehát kb ez volt a súlytalanabbik a sorban.

Na ehhez képest a Mónika só viszont a valódi szemétdomb volt sok esetben. Ahol a műsorgyártó külsős cég embereihez hasonló patkányféreg volt maga a színészkedő, ártatlan, meglepett pofákat vágó riherongy ribanc maunika is, aki pontosan tudta h. mi a felállás. Mert ő is adta az ötleteket hogyan szopassa a műsorgyártó cég emberre szarrá az egymással fasirtban levő szereplőket. Ugyebár minél nagyobb volt a cirkusz, annál nagyobb volt a gázsija a gyártó cégnek, meg a riherongy ribanc maunikának is.

Ugye nézőként (ne tagadd, te is nézted néha) sosem értettem h. 10-20 ezer forintokért miért csináltak magukból ország-világ előtt hülyét emberek, miért estek egymásnak a kamerák előtt mint ostoba cigányok. Hát az egyik cikk szerint azért, mert rohadtul nem családi perpatvarra csalta be őket a tetves műsorgyártó cég  az adásba. Hanem kinyomozták az ismerősök-barátok körbetelefonálásával, h. pl. mi a jóember hobbija, érdeklődési köre. Mivel telefonban rtlklub-osnak adták ki magukat (pedig csak egy szaros bedolgozós műsorgyártó cég alkalmazottai voltak, valami külvárosi lepratelep kinézetű irodában adta el a lelkét aprópénzért az ottani alkalmazottaik nagyrésze), így a naív megszeppent ismerősök nem gyanítottak semmit, és válaszoltak olyan kérdésekre amiket egy vadidegennek nem biztos h. elmondtak volna. Így utána a szereplőket be tudták csalni a műsorba, h. valami osztálytalálkozó lesz v. régi katonatársak jönnek össze,  v. ha horgász volt az illető akkor régi jó pecás történeteket kell elmesélni az adásban. Amikor emberünk horogra akadt, és bement a stúdióba, gyorsan aláírattak vele egy kb.  20 oldalas szerződést, amiben le volt írva h. a teljes adás gyártási költségeit rádbasszák, ha nem vagy hajlandó megjelenni a színpadon. Természetesen erről előtte 1 szót nem mondtak el, a nyomtató kb alig olvashatóan fosta ki a szereplő példányát, és kb. félhomályban íratták alá mindenkivel, nem kell elolvasni, mindenki aláírja, mi ezt így szoktuk stb. gondolom sejtitek hogy minden gennyes trükköt bevetettek. Amint megvolt az aláírás, na utána derült ki h. bizony nem osztálytalálkozó lesz, hanem a volt asszonnyal / ex-el stb. kell összekapni a műsorban. Innen már nem volt visszakozás, mert egyből lobogtatták a szerződést. Ha nem mondták meg direktben, akkor meg a maunika ötlete volt h. a folyosón "véletlenül találkozzanak össze a meglepetésvendégek, így már felbaszott aggyal lépnek be az adásba, amitől csak jobb lesz az egész. A többit meg már tudjátok.

Adás után meg mindenki elhúzta a belét gyorsan, a bepalizott szereplőt kb. úgy fizették ki, mint valami ócska kurvát a ház előtt, sokszor a szerződésben szereplő nevetséges pénzt sem kapta meg (bocsika csak ennyi van nálam és már elment a fönök is). Még meg is fenyegették h. nehogy eljárjon a szája mert a szerződés alapján a gatyáját is leperlik róla. Aztán mehetett isten hírével a Campona-ból haza vidékre. Ott volt a sztori h. valami szerencsétlen egyedülálló kisgyerekes anyát is beszopattak, lement a forgatás aztán hajnali 2kor kidobták a gyerekkel a studió elé, az esőbe. A beígért taxi sehol nem volt, talán a pénzt se kapta meg, és mehetett gyalog a gyerekkel a vonathoz ami 6kor ha indult haza a falujukba. És ezeket mind tudta a tetves ribanc műsorkészítő cég embere is. Mikor kijött az a cikk a színfalak mögött művelt gyomorforgató dolgokról, meginterjúvolták azt a némbert is. Persze tagadott mindent, mint Piroska "néni" az internálótáborba lökött (volt) rabokkal történt szembesítéskor.

Na röviden ennyit a mónika só-s vicces történetekről, meg kiröhögnivaló szerencsétlenekről. A cikket majd belinkelem ha megtalálom.

Persze hiba volt, de jelentéktelen.

Igen? Kb. arról megy a Magyar Péter vs. ATV vita, hogy mi számít személyes adatnak, mik rakhatók ki egy emberről. Jelentéktelen? Valakinek a személyazonosságát felfedni képpel, az jelentéktelen? Mit szólnál hozzá, ha én kitenném a nevedet ide a kommentbe? Tegnap még azért sírtak itt emberek, hogy a cégük nevét nem merik leírni ... Most meg jelentéktelen, hogy a felelős újságíró valaki kilétét felfedi?

trey @ gépház

az ország legnagyobb problémája. bárcsak a pedofil üggyel foglalkoztál volna ennyit. úgy tűnik az egy kisebb horderejű dolog. :D:D:D

milyen politikai lufi? hogy szabadon engedtek egy pedofilt? nevetséges, hogy ennyire piti ügynek tartod ezt. :) végülis csak gyerekek lettek megerőszakolva férfiak által, volt aki öngyilkos lett és ezzel kurvára senki nem foglalkozik azóta se senki. mint akik jól végezték a dolgukat. örülök, hogy szerinted ez így van rendben.

senki nem foglalkozik azóta se senki

🤷‍♂️

Ezek szerint én már a "senki"-nél többet foglalkoztam vele ... Hát, szomorúan hallom, hogy rajtam kívül senki. Amikor én azt mondtam a HUP szavazásnál, hogy a pedofil férgek nyilvános listázása jó, akkor ment a mentegetésük. Apropó, neked mi a véleményed a pedofil férgek nyilvános listázásáról?

Helyes? Helytelen? Hmm?

Ha már ennyire tolod itt a témát ... Szóval?

trey @ gépház

Én a listázást gyengének tartom, mehetne mellé a kémiai kasztrálás, rögtön a börtön küszöbén. Aztán kiírnám valamelyik belső falra, hogy az elítélt egy megrontó molesztáló pedofil szar, s ha buzi még azt is odatenném. Majd bent intézik szegényt a továbbiakban.

Vortex Rikers NC114-85EKLS

Nem... nincs mentség... itt csupa olyan ember van, aki soha, egyetlenegyszer sem hibázik :-D vagy ha mégis, akkor képes úgy bocsánatot kérni, ahogyan a fenti link mutatja... ;-) Ne legyél már ilyen szigorú.

A karigeri hangfelvételek

^ Politikában nem járatos blogkövetőimnek:

Lapáttal fogják agyonverni Vitézyt – mondta egy titokban készült hangfelvételen Karácsony Gergely (videó)

Hazug Geli #1:

A Telex kérdésére Karácsony Gergely azt mondta: lehallgatták a baráti beszélgetéseit, de nem tesz feljelentést. Mi hiába kerestük, nem akart nyilatkozni.

Valóság: senki sem hallgatta le

Geli tiszta pillanatai #1:

ezt ő vállalja ... akkor ... lapáttal fogjuk agyonverni

nem akarom megzsarolni, de lapáttal fogjuk agyonverni

ez nyilván az olyan típusú - hogy mondjam - füllentők mint én

:D

trey @ gépház

Hát de leírta, csak te nem vagy hajlandó értelmezni főnök!

 

mi lenne, ha előbb a saját városodban néznél körül?  (minden malícia nélkül)

 

De segítek egy kicsit. Országos politikába belepofáznia mindenkinek joga van, elvégre mindenki itt él (na jó, többségében). Helyibe pedig tessék szépen azoknak pofázni, akik ott laknak. Gyk.: Foglalkozhatnál ilyen mélységekben a győri politikával, mert semmi közöd ahhoz, hogy Pesten ki a főpolgármester.

Aláírás _Franko_ miatt törölve.
neut @

Fárasztó a langyos terelésed. Nem közpénzből fizetik ezt a majmot, nem közpénzt szór szét a kifizetőhelyein keresztül, nem közpénzzel kapcsolatos vádak fogalmazódtak a Lánchíddal kapcsolatban, nem közpénzből bohóckodik a főnöke, Gy. Ferenc, aki a torkát köszörüli? Nem közpénzt kap a pártja (az a két fős), amelyik ezt a szerencsevirágot futtatja?

Na mi van ilyenkor a habos dumátokkal?

Elveszítette a Karácsony kezelte közpénz a közpénz jellegét? Egy sunyi, saját bevallása szerint hazudozó embernek kellene tényleg ezeket kezelnie?

Győri politikába belefolytam. Legutóbb vasárnap, amikor elmentem szavazni.

Erre a közpénzherdáló majomra sajnos nem tudok szavazni, de a véleményem - és remélem ez neked sem probléma - elmondhatom remélem a blogomban .... :D

Kthxbye!

BTW: a témához - nyitó post - valami?

trey @ gépház

Szóval minden közpénzből fizetett majom munkáját lehet kritizálni bárkinek, me' közpééééz! Oké. Pörgesd még a generátort.

 

Utólagos poszt szerkesztés strikes again. Köszthxbye.

Aláírás _Franko_ miatt törölve.
neut @

Szóval minden közpénzből fizetett majom munkáját lehet kritizálni bárkinek, me' közpééééz!

Pontosan hova szeretnél kilyukadni? Hogy a közpénzből (adómből) fizetett közszolgákról nem szabadna kritizálnom? :D Ez valami illiberális demokrácia, illiberális szólásszabadsággal amit te itt elővezetsz? :D

trey @ gépház

Nem közpénzből fizetik ezt a majmot, nem közpénzt szór szét a kifizetőhelyein keresztül, nem közpénzzel kapcsolatos vádak fogalmazódtak a Lánchíddal kapcsolatban

Leszarom, mit gondolsz Karácsonyról. Leszarom, hogy Karácsony e a főpolgármester vagy Vitézy. Azt próbáltam kifejezni, hogy van egy hely ahol neked hivatalosan van befolyásod egy szavazat erejéig, ha normál lokálpatriotizmusról nem beszélünk, és egy kutyakomédia zajlik ott. Oldalakat lehet megtölteni vele, de te inkább kiválasztasz egy másik várost és okoskodsz valamiről amiről valamilyen távoli képed van a saját buborékodból. Ezt a kontrasztot próbáltam kiemelni.  

Megkísérlem felhívni a figyelmed két dologra:

  1. Többen, többször jelezték már neked és elvtársaidnak, hogy – finoman fogalmazva – rosszul veszi ki magát, hogy ti akarjátok meghatározni, hol, mikor, miről beszélhetnek az emberek.
  2. Budapest Magyarország fővárosa (gyk. nem csak egy nagyváros, vagy nem csak egy megyeszékhely, hanem valamennyi magyar ember fővárosa).

:)

Többen, többször jelezték már neked és elvtársaidnak, hogy – finoman fogalmazva – rosszul veszi ki magát, hogy ti akarjátok meghatározni, hol, mikor, miről beszélhetnek az emberek.

Tudom, hogy az antiszociális szerepvállalás népszerű. Nyugi mindenki leszarja a nyávogásod, pont annyira igaz mint a békevágy a Fideszben 

A bejegyzes cime akar "A bocsanatkeresrol..." is lehetett volna, de ez ugye nem ez en posztom...

Mert a vilag eletbe sosem lepleztek le meg senkit...

vihar a biliben. sem...

Every single person is a fool, insane, a failure, or a bad person to at least ten people.

nyilvan ezt ugy kell erteni, ha egy ismeretlen ember egy masik ismeretlen embert megggyilkol, akkor szemely ellen legdurvabb elkovetheto dolog, de osszessegeben a tarsadalomra nincs hatassal az az egy adott eset. Ha pedig politikusok a haverokat kiengedik a bortonbol, annak van tarsadalmi kovetkezmenye

Szerkesztve: 2024. 06. 17., h – 15:17

mindeközben a jobb oldali fehér keresztény hetero média egyik képviselője arra kérte Karsai Dánielt, hogy vegyen be 2 dobozxanaxot azt jóvanaz. a fidesz immár védi a pedofiliát és a halálos betegnek aki eutanáziát kér 2 doboz xanaxot ajánlanak miután azt mondják hogy ez isten dolga lenne. :D:D:D #jobboldalikeresztenyértékek