Biden nincs túl jó formában: még azt is elfelejtette, hogy ő az elnök

Fórumok

Biden nincs túl jó formában: még azt is elfelejtette, hogy ő az elnök

Biden elnök szerdai sajtótájékoztatója botrányosra sikeredett: amellett, hogy nem emlékezett az egy héttel azelőtti kijelentéseire, még azt is elfelejtette, hogy ő az amerikai elnök.

Hozzászólások

sürgősen adrenokróm kúrára van szüksége

let's go Brandon!

Es ?

Nagytoke megkapta a babot a tobbi a stabon mulik amig ala tudja irni amit eletolnak.

Nem mondom, hogy lasd a peldat nagyon kozelrol. Jobbanteljesitve.

Every single person is a fool, insane, a failure, or a bad person to at least ten people.

2022-ben kellett volna arra gondolniuk, hogy ha egy mentálisan élőhalottat indítanak elnöknek akkor mit csinálnak majd akkor ha önjáróvá válik és élve a szokásjoggal 4 év múlva újraindul az elnökségért, ami ellen a demokraták nem tehetnek semmit. A legsúlyosabb kérdések majd akkor merülnek fel, ha újra is választják elnöknek. 

Egy texasi redneck Oswald újra-alkalmazásával már nagyon kilógna a lóláb. 

“Az ellenség keze betette a lábát”

Ez már nem kérdés. Demens Biden a demokrata elnökjelölt. Annyi megjegyzés hozzá, hogy ez nem egy 2024-es összdemokrata döntés volt. Ha a hivatalban levő elnök el akar indulni második elnöki ciklusára akkor a pártnak, ami Amerikában egyébként is sokkal gyengébb entitás mint Európában, nem illik akadályt állítani elé. Volt ugyan demokrata előválasztás, de csak becsületjelöltek indultak Biden ellen. 

“Az ellenség keze betette a lábát”

aki drogfüggőségét letagadva vásárolt fegyvert 2018-ban

Kurva erős vád ez is! Trump próbál valamit összerakni, de ennyire futotta? Mégis, hogy lehet letagadni a drogfüggőséget. Vagy megállapítják, és nyilvántartásba veszik vagy nem. Minden esetre a gombák, már kész tényként kezelik a vádat "köztörvényes bűnöző, drogos". Tompikát halálsorra küldenék ott, mert már annyi drogot felszívot az a nyálkahártya!