Virtualizáció és storage szabad szoftver alapon (x)

Címkék

Ingyenes minikonferenciát tart a témában az ISzT, a HUN-REN SZTAKI és a HunCERT 2024. június 12-én 15.00-tól. Részletek és regisztráció »

Hozzászólások

A kötelező HUP kérdésre a válasz:

de online is elérhető lesz

Regisztrálni kell az online részvételre is.

trey @ gépház

[troll on]

úgy tűnik a fent említett,  'jólszituált' helyeken már nincs pénz VMware-re? :D

[troll off]

 

viszont komolyan érdekel, hogy élték túl a nemzeti kivéreztetést?

valóban maradtak még ott - esetleg jöttek új - szakemberek?

> úgy tűnik a fent említett,  'jólszituált' helyeken már nincs pénz VMware-re? :D

volt valaha?

> viszont komolyan érdekel, hogy élték túl a nemzeti kivéreztetést?

en azt lattam, hogy az MTA-talanitas utan az ELKH hozzajuk vagott egy raklap penzt, hogy befogjak a szajakat. de mostmar ELKH sincs hanem HUN-REN van, fu alatt 1 eve ujra atneveztek mindent is. majd meglatjuk ez jo vagy rossz lesz...

ujra atneveztek mindent is. majd meglatjuk ez jo vagy rossz lesz...

Hát, annál rosszabb csak nem lehet, mint amikor a nemzetvédelmet sikerült átnevezniük AlkormányVédelmi Hivatallá :-D (gyk. röviden ÁVH... mondjuk tökéletesen illik rá, szó se róla; ezt is, azt is egy diktátorért volt/van)

Szerkesztve: 2024. 05. 29., sze – 15:39

Na most akkor hogy van ez? "Az előadások 16.00-kor kezdődnek", viszont a sztaki-s regisztrációs oldal program listája szerint 15:00 az első előadás kezdése. (jobb felső sarokban europa/budapest a timezone, tehát az nálam jó).

Közben kiderült, módosult a program, 15:00-tól kezdődik az első előadás hogy maradjon idő a kötetlen beszélgetésre, trey kérlek javítsd a kiírást.

Regisztráltam személyes részvételre, de sajnos mégsem tudtam menni, viszont a visszaigazolásban emiatt link sem volt, a regisztrációt pedig már nem engedi módosítani.

Lesz felvétel róla, vagy elérhetőek valamilyen formában majd a prezik pl

A felvétel elérhető már valahol?
Mert én elkezdtem nézni, de nagyon zavaró volt, hogy aki a helyszínen kérdezett azt nem lehetett hallani csak a válaszból lehetett sejteni, hogy mi lehetett a kérdés. Aztán meg elment a hang, olyan sokáig javították, hogy gondoltam addig hazaérek. De mivel nem 16 órakor indultam hanem fél öt körül, akkora dugó volt, hogy a máskor 10-15 perces út majdnem 40 perces lett.
mikor hazaértem gyorsan bekapcsolódtam a telefonommal, éppen az egyik előadó is távolról telefonon beszélt arról, hogy Proxmoxon a Windows szerver 2019 (remélem jól emlékszem a verzióra) nagyon gyakran belassul egy-egy Windows frissítés után és egyedileg kell a környezetet Proxmox oldalról állítgatni mire egyszer csak valamelyest javul a helyzet, de a következő frissítés után megint nem lehet tudni mi lesz. Más Windows verziókkal ezt nem tapasztalták.
Ha már regisztráltunk az előadásra legalább emailben értesíthetnének a dolog utóéletéről.
rról is volt szó, hogy valamiylen egymást támogató közösség is lehet ebből az előadásból.

Tertilla; Tisztelem a botladozó embert és nem rokonszenvezem a tökéletessel! Hagyd már abba!; DropBox