Villámakció: játékok ingyen (folyt.)

Fórumok

Játékok, amelyek akciósan rövid ideig ingyenesen beszerezhetőek,
dobd be ide ha van tudomásod ilyenről

Az original topic már bitang lassú, itt az új szál.

Hozzászólások

Bitang lassú azt mindenki látja, de hogy mitől arra ki tud válaszolni? :) Hol bottleneckel a drága... (ha már az ingyen játékoknak van egy alternatív topik ide lehet jönni erre a megfejtésekkel)

Bár nem megfejtés, de a laptopomon (i7-3520, 8gb ddr3, ssd) ff-on (amit naponta használok) kb 13s volt megnyitni, chrome-on (amit szinte soha, de legalábbis nem néztem vele hup-ot) kb 20s. Azért én ezt nem érzem borzalmasan lassúnak a mai rohanó világunkban (jaj de szíííp) sem.

Magamba néztem, tulajdonképpen tizenpár játékot forgatok talán négy éve. A PS Plus havi játékokat kipróbáltam, 1-2h / game, már nem aktív az előfizetésem se. Egyébként simán lehet hogy rosszul emlékszem, és régebben behúztam 1-2 címet innen. Mindegy, akkor is szinte semmi.

Begyöpösödtem, ez baj :)

echo crash > /dev/kmem

"Your Account, including any information pertaining to it (e.g.: contact information, billing information, Account history and Subscriptions, etc.), is strictly personal. You may therefore not sell or charge others for the right to use your Account, or otherwise transfer your Account, nor may you sell, charge others for the right to use, or transfer any Subscriptions other than if and as expressly permitted by this Agreement (including any Subscription Terms or Rules of Use) or as otherwise specifically permitted by Valve." Subscription agreement (1/C)

[insert line here]
B.C. 3500 - DIY Vehicle / A.D. 30 - DIY Religion / A.D. 1991 - DIY OS

Igazából költői volt a kérdés, erre számítottam mint válasz.

Ezért álságos helyzet ez a mindent is digitálisban "vegyünk" irányba erőszakos terelés. Ha megvan a dobozos változat apa  gyűjteményében, majd a gyerek 20-30 évvel később vagyonokért el tudja adni a szép állapotban megőrzött kacatokat.

Ha meg csak digital-only tudsz "megvenni" bármit is, gyűjtöd a sok steam-es szart 20 éven keresztül, aztán mikor elvisz a kovid2035, a gyerek lófaszt nem tud majd kezdeni a gyűjteménnyel. Elvileg tudhatja a steam account passwordot, de kell hozzá az email címed is, nem biztos h. az átírható, szóval azt is fent kell tartani. A 2FA-t is fent kell tartani (pl. fater mobilszáma), bár talán a mobilszámot át lehet írni a sajátjára. Megannyi megkötés, ami a fizikai javaknál nem áll fenn.

Hát én kizárólag gog.comon vásárolok éppen ezek miatt a dolgok miatt. A Steam egy túlárazott "könyvtár látogatói kártya" a szememben kb. Amit neutrino írt azt valószínűleg lehet, de ettől még nem szabad.

[insert line here]
B.C. 3500 - DIY Vehicle / A.D. 30 - DIY Religion / A.D. 1991 - DIY OS

Már elnézést, de először is ezért említettem a szabad vs lehet különbségét, ugyanis a jogi szerződés az irányadó amit kötsz velük. Másodszor pedig engem próbált már "igazoltatni" minden jelenleg Meta alá tartozó platform, és általában azok voltak azok a pontok amikor abbahagytam a használatukat. Csak jelezném, hogy a csapásirány valószínűleg a Valve-nél is hasonló, hiszen ahogy hallottam nem is olyan régen kizárták minden közösségi funkcióból azokat akik még egy fillért sem költöttek náluk, így tulajdonképpen a teljes steam fiókhoz jelenleg már egy bankkártya megadása kötelező. Magával az e-mail címes azonosítással pedig a ricsip által írt bökkenők is elképzelhetőek.

[insert line here]
B.C. 3500 - DIY Vehicle / A.D. 30 - DIY Religion / A.D. 1991 - DIY OS

Rengeteg kamu hír terjed a bulvár és közösségi médiában. 

Chromecast versus Steamlink versenyben nálam az utóbbi lett a befutó. Médiára használt gépeken és virtuálisgépeken olyan steam accountok vannak biztonsági okokból amiken soha nem lett semmi vásárolva. Problémamentesen használom őket. 

Egy account átadása öröklése pedig valóban annyi, hogy jelszó és usernév. Ha a gép is megy vele semmi kérdés nincs. Ha másik gép másik netszolgáltató, akkor accountlopásokat akadályozó biztosítékok triggerelődnek. Rokonságon belül ezek természetesen nem jelentenek problémát. 

Amikorra nagy számban lesznek jelen 100 év feletti userek valószínűleg a törvényalkotók fognak rendelkezni az ilyen accountok öröklésének szabályairól. A törvény pedig természetesen felülír bármilyen magánszerződést. 

Egyébként pedig lehet a GOG-ról is vásárolni, onnan letölthető minden önálló installerrel. Illetve a Steam-en is sok játék drm-mentesen elérhető

Nyilván nem, de nem is kell ilyen extrém végletbe elmenni. Sok ember van, akik simán elfelejtik a jelszavukat, nem tudják visszaállítani, vagy valami tényleges vagy vélt szabálytalanság alapján a Valve, Epic, Rockstar, GOG bannolta a fiókjukat. Bár GOG esetén a letöltött offline installerek akkor is működni fognak, azokat az örökös is használhatja.

A játékok egyébként sem szólnak örökkön időkre. Elavultnak, egy idő után még az emulátor se garantálja a futásukat, pl. sok régi CD-s játékon van olyan másolásvédelem, ami utoljára csak XP alatt működött. Az örökkön-örökké futást csak az garantálja, ha a forráskódja ki van adva, vagy vissza van fejtve (ScummVM-es játékok, ID softos játékok, és jó néhány OSS klón, pl. RVGL, OpenMW, OpenTTD, és még sok más)

Plusz hiába nem szólnak örökké, az online vett játékokhoz nem kell offline installereket, meg fizikai lemezeket őrizgetned, plusz jóval olcsóbbak is, mint rég. Már ha nem a legnagyobb, legújabb AAA címekre mész rá, vagy akár azok is, ha van türelmed kivárni belőle akciót, ingyenes napot.

Pl. én nemrég most töltöttem le az Internet Archive-ról a Bug! nevű PC-s játékot, és hát modern rendszereken nem fut. Linux alatt sehogy se lehet működésre bírni, mert valami ősi DirectX API-t használ, meg kényszerített 640×480 256 színmélységű felbontást akar, olyat meg az xrandr sem enged választani. Windows alatt még nem próbáltam, de előre fel vagyok készülve, hogy ott se fog menni.

The world runs on Excel spreadsheets. (Dylan Beattie)

Window 10 C:\Bug mappába másolva az összes file.

Futtatás rendszergazdaként, kompatibilitás Win95, Csökkentett színmód 8 bites, futtatás 640x 480 képpontos képernyőfelbontással.

Szépen működik.

Frissítve: Csökkentett színmód 8 bites, futtatás 640x 480 képpontos képernyőfelbontással elég ez a két beállítás.

Kösz az infót, akkor próbálom a másik gépen, Win10 alatt. Anno csak a demo-ja volt meg, és minap láttam egy hasonló játékról egy FreeBSD-s videót, az alapján eszembe jutott, és elhatároztam, hogy végigjátszom.

The world runs on Excel spreadsheets. (Dylan Beattie)

GOG giveaway: Stasis

disclaimer: ha valamit beidéztem és alá írtam valamit, akkor a válaszom a beidézett szövegre vonatkozik és nem mindenféle más, random dolgokra.

DEX scifi akció szerepjáték GOG-on hétfőn (aug 29) 15 óráig ingyen megszerezhető (ha jól számolom).

Erre csapjon le mindenki, a világ top3 legjobb játékai között tartom számon. A GOG-on megvolt már, valami 0.69 vagy 1.69 fontért vettem akciósan anno, meg az eredeti 3 CD-s kiadás is megvan vagy 18 éve lemezképek formájában, de most a Steamen is hozzáadtam. Ezen az oldalon leírják a tennivalókat, hogy az eredeti zenéket vissza lehessen bele tenni, és hogyan kell a grafikát moderníteni. Nekem egyedül az extra nagy látótávolság állítása nem sikerült soha, csak a normál látótávolság maximumra vétele. Aki ez utóbbit működésre tudja bírni, írja meg a megoldást.

The world runs on Excel spreadsheets. (Dylan Beattie)

GOG giveaway: Immortal Redneck

disclaimer: ha valamit beidéztem és alá írtam valamit, akkor a válaszom a beidézett szövegre vonatkozik és nem mindenféle más, random dolgokra.

Szerkesztve: 2022. 09. 04., v – 07:42

Az amazon prime gameing-rol, free trial accountal behúzható ingyen a következők:

Assassin’s Creed Origins: https://gaming.amazon.com/loot/acorigins?ingress=amzn&ref_=SM_ACOF_P1_C…
Football Manager 2022: https://gaming.amazon.com/loot/footballmanager2022?ingress=amzn&ref_=SM…
Middle-Earth: Shadow of Mordor Game of the Year Edition: https://gaming.amazon.com/loot/shadowofmordor?ingress=amzn&ref_=SM_MSF_…

+

The Dig
Defend the Rook
We. The Revolution
Castle on the Coast

The worst or stupidest ideas are always the most popular.

Epic: 100 days, Realm Royale Reforged

Amazon: Word of the Law Death Mask Collector's Edition

disclaimer: ha valamit beidéztem és alá írtam valamit, akkor a válaszom a beidézett szövegre vonatkozik és nem mindenféle más, random dolgokra.

GOG: Master of Magic Classic

disclaimer: ha valamit beidéztem és alá írtam valamit, akkor a válaszom a beidézett szövegre vonatkozik és nem mindenféle más, random dolgokra.

Amazon:

Middle Earth Shadow of War

Fallout 76

Total War: Warhammer II

Hero's Hour

Loom

Glass Masquerade: Origins

Horace

 

megj: nekem a Microsoft Store simán belefagy a Fallout 76 lapjának a megnyitásába, így telepíteni se sikerült. Mondjuk már tavaly is volt egy másik játék, aminek a telepítése valahogy beakadt és sose sikerült befejeznie. Eddig kettőből 0 a Microsoft Store sikeressége :-D

disclaimer: ha valamit beidéztem és alá írtam valamit, akkor a válaszom a beidézett szövegre vonatkozik és nem mindenféle más, random dolgokra.

A Fallout 76 nekem azt mondja hogy az én országomban nem elérhető, ha meg US re váltok holaval, akkor megkapom a kódot de a microsoft store azt mondja nem található az adatbázisában ez a termék. Tulajdonképpen ezért fizettem elő újabb egy hónapra az amazon prime video-ra (na meg így már tovább nézem a hatalom gyűrűit), de úgy néz ki hiába. 

The worst or stupidest ideas are always the most popular.

Vajon mi az oka annak, hogy a Microsoft store-ban mindenki szidja mint a bokrot meg a Bethesda qrva anyját emlegeti a Fallout 76-nál, még a Steam oldalán a hozzászólások többsége pozitív? 

Telepítési hibákról az ms store-nál írnak, de ott sokan. 

Mert elég szar az a Store. Hétvégén Scratch-et próbáltam volna telepíteni, két laptopon is. Legkézenfekvőbb a Store volt, hát 3 nekifutásból egyszer sem sikerült neki. Aztán ugyanazzal a kapcsolattal, ugyanazokon a gépeken letöltöttem a telepítőt a Scratch weblapjáról, láss csodát: sikerült.

Persze, azt a játékot, amit említettem, hogy tavaly az MS Store nem tudott telepíteni, valahonnan máshonnan (talán Steam) simán fel tudtam tenni.

disclaimer: ha valamit beidéztem és alá írtam valamit, akkor a válaszom a beidézett szövegre vonatkozik és nem mindenféle más, random dolgokra.

Jaja, az MS store egy hulladék.

Sea of Thieves megvan már pár éve, játszottam is vele sokat, de egy hely felszabadító mission keretében letöröltem. Próbáltam idén újra felrakni, de egy "Install failed with status xxxxx...." üzenettel elhasal. A netes megoldások nem segítenek rajta, szóval kapja be az MS....

Aláírás _Franko_ miatt törölve.
neut @

Ennek valszeg az lehet az oka, hogy a Microsoft Store életútját megnézve csak arra tudok gondolni, hogy ez egy 28-szor átírt tákolmány, amit mindig az aktuális vízióhoz igazítottak. Mindig volt valami hülyeség, Desktop Bridge, mittudomén, amire figyelni kellett.

A Steam (legalábbis a store része) ezzel szemben egy faék egyszerűségű valami, 10+ éve is ugyanazt csinálta kb, mint most.

Ez van, gyorsnak kell lenni, ezek az akciók csak pár naposak, de van néhány órás is. Élelmesnek kell lenni, minél előbb lecsapni rá. Erről pont nem, de sokról lecsúsztam már én is. Lesz ez még legközelebb is ingyenes vagy erősen akciós, fekete péntekes és karácsonyi szezon is most lesz, el leszünk árasztva játékkal rendesen, csak győzzön az ember résen lenni, meg mindet végigjátszani, annyi ideje senkinek nincs.

The world runs on Excel spreadsheets. (Dylan Beattie)

Epic - November 10-17:

Alba - A Wildlife Adventure - 79 pont Metacritic, Overwhelmingly positive Steam
Shadow Tactics: Blades of the Shogun - 85 pont Metacritic, OP Steam

Evil Dead: The Game
Epic storeban egy héten át ingyen bezsebelhető! 

November 18-30 között ingyenes a Star Citizen

az élet olyan, mint az ásás - mindig felbukkan néhány gyökér. Ásóval jól rájuk kell b@szni, és haladni tovább - amarillo

epic storeban ingyen behúzható a STAR WARS: Squadrons

GOG-on Terroir a giveaway, még majdnem 3 napon át.

disclaimer: ha valamit beidéztem és alá írtam valamit, akkor a válaszom a beidézett szövegre vonatkozik és nem mindenféle más, random dolgokra.

Meg van remeny:

This email was sent to x (at) y (dot) com

Thank you again for signing up to the Rebellion Shop Newsletter.
 
Through this mailing list we will notify of you new product releases on our shop, send you details of subscriber only discounts and give you early access to Rebellion exclusive products and bundles.
 
However, before we do any of that we know that some of you have not been able to redeem your free copy of Aliens Vs Predator Classic 2000 and sorting that out is our highest priority.

This was down to two different issues, the first was we just did not load enough steam keys into the system to match demand (lesson learnt there), the second was that performance issues with our web site meant that some of you could not complete the process even when there was stock.
 
We know that is not good enough and we are very sorry that this has been a frustrating experience for some of you. To avoid any further issues, we are going to email an Aliens Vs Predator Classic 2000 Steam key directly to everyone who has yet to successfully redeem their Key.
 
You do not need to do anything else, we are working on this right now and hope to get a key to everyone in the next few days.

Our sincere apologies for the issues experienced with this giveaway
 
Team Rebellion

Nekem sem sikerult begyujtenem, de tegnap egy ilyen fogadott a spam mappamban a Rebelliontol.

Es tegnap este meg is erkezett a kod e-mailben:

Your free Aliens versus Predator Classic 2000 Steam Key is here

Rebellion Shop shop@rebellion.co.uk via sendgrid.net 
Tue, 20 Dec, 16:20 (19 hours ago)

Movement!
Thanks again for signing up to our mailing list, here is your long awaited free Steam key for Aliens versus Predator Classic 2000:

XXXXX-XXXXX-XXXXX

Our apologies again for the technical issues you experienced with this giveaway.

Team Rebellion

Epic: Saints Row 4

disclaimer: ha valamit beidéztem és alá írtam valamit, akkor a válaszom a beidézett szövegre vonatkozik és nem mindenféle más, random dolgokra.

Elkezdődött az Epic karácsonyi naponta új játék akciója. Értelemszerűen ezek csak egy napig zsákolhatóak. Mai free game: 

Bloons TD 6

mert lekéstél róla, már a következő jön
Horizon Chase Turbo
https://store.epicgames.com/en-US/p/horizon-chase-turbo

A következő mistery game pedig szerintem valami batman lesz, mert denevéres a borítója. Az autóversenyesnek kupás volt.
https://store.epicgames.com/en-US/free-games

death stranding directors cut

https://store.epicgames.com/en-US/p/death-stranding-directors-cut

lol, megborult a weblap pár percre :D

szerk: elcseszték, valójában a sima változatot akarták és végül az lett free

https://store.epicgames.com/en-US/p/death-stranding

Worms Revolution Gold Edition - GOG

Severed Steel - Epic

Dishonored Definitive Edition - Epic

GOG: Alien Breed (3)

disclaimer: ha valamit beidéztem és alá írtam valamit, akkor a válaszom a beidézett szövegre vonatkozik és nem mindenféle más, random dolgokra.

Steam, április 25-ig adható hozzá a játéklistához:

Desktop Dungeons

 

"Each dungeon is a bite-sized (15-50 mins) piece of deep tactics"

epicen... csak valamiért steam linkeket tett be játékbemutatáshoz

https://store.epicgames.com/en-US/p/beyond-blue
https://store.epicgames.com/en-US/p/never-alone-kisima-ingitchuna

ha ezek lezárultak, akkor utána ezeket írja 27-től ingyenesnek
https://store.epicgames.com/en-US/p/breathedge
https://store.epicgames.com/en-US/p/poker-club-6e18ee

Szerkesztve: 2023. 05. 20., szo – 11:27

A felső két title (Metro & Death Stranding) mellé ajánlom a GeForce Now (itt vittem ki pl. a Witcher 3-mat, vagy a fentebb említett Shadow of the Tomb Raidert) ingyenes gaming streaming platformot. 5 perc telepítés után lehet instant játszani. Gyakorlatilag egy gagyi netbookon vagy Mac-en is lehet ezeket a játékokat játszani, és így is elképesztő grafika jön, csak jó kapcsolat szükséges.

Szerintem ez a jövő gaming iránya.

A jövő platformja a gamer számára, de szolgáltatónak nem akkora üzlet ez a probléma vele. A Google Stadia-ja láthatóan köröket vert a Geforce Now-ra. Digi gigabites internetkapcsolat mellett soha nem esett a felbontás vagy minőség. Geforce Now-nál előfizetés mellett is bizony néha elfogy a sávszélesség és ilyenkor esik a felbontás, illetve a kapcsolat is megszakad néha. 

A Stadia profizmusa a Geforce Now-al szemben abban is megmutatkozott, hogy soha sem lehetett látni a gaming felhő hátterének környezetét. Geforce Now-on rendszeresen látni a lecsupaszított windows desktopot ahonnan a játékok indulnak, illetve leállások vagy lefagyásuk után is. 

Személyes jó pont volt, hogy Stadia szerverei Debian Linuxot használtak. Ennek egyik kellemes következménye volt az, hogy saját PC-n is bug-os játékokat amennyire ezt wine-on kezelni lehetett kezelte a Google. Cyberpunk 2077 például egy hónappal a meglehetősen botrányos megjelenés után egyedül Stadia-n volt normálisan játszható. 

Végül havidíj sem volt Stadian, csak a játékot kellett ott megvenned. Túl jó volt játékosoknak, hogy megérje a működtetőnek.

Ma a Geforce Now kompromisszumos, bár elfogadható alternatíva. Viszont ha van egy saját gamer pc és hozzá jó internetkapcsolat magas uploaddal SteamLink szvsz jobb alternatíva. 

"Cyberpunk 2077 például egy hónappal a meglehetősen botrányos megjelenés után egyedül Stadia-n volt normálisan játszható."

erős csúsztatás/túlzás. a megjelenéskor az alacsonyabb teljesítményű konzolosok verték ki a balhét...én megjelenéskor kiadott verziót végigvittem, úgy hogy egyszer se fagyott le, nem bugzott,stb.

gamersajtóban annak ellenére éltették, hogy ps4,xboxone szarul futott. mindent patcheltek később, az okokat lehetett tudni hogy mi miért történt...

nekem (és a többségnek) stabilan futott, nem jöttek elő a bugok, nem kellett küldetést újra kezdeni. egy szutyok i5+gtx1660al teljesen játszható volt.

nem volt olyan mint a last of us, ami játszhatatlan volt az első patchig...

A megjelenéskor végigjátszottam egy Ryzen 2600-zal és egy GTX 1060-nal, egy darab bug nélkül. Nem, a savegame bugba sem futottam bele, amikor az kiderült, az enyém épphogy 1.5 volt (rádaásul már a játék végén..). Igen, "koca-gamer" vagyok. Borzasztóan erősen túlzott minden cikk, bőven tökéletesen játszható volt az elejétől a végéig, legfeljebb konzolon volt gáz, csak az engem kicsit sem érdekelt.

PC-s verziót én is végigjátszottam bugok nélkül, pedig az induláskor megvettem. A 8MB savegame-be se futottam bele, bőven alatta volt nekem, mire kiadták a patch-et hozzá (~72 óra játék volt benne, az utolsó save is valami 6MB volt). Persze láttam én is bugos videókat róla, motoron állva, széttárt kézzel vezető felvételek, ilyesmi, de nekem egyszer sem jött ez elő.

Nem hinném, hogy lódítanak. A game bugok az összes játékban olyanok szoktak lenni, amikkel nem minden játékos találkozik, függhet a hardver/szoftverkörnyezettől, a játékstílustól, stb. is. Gyakran más-más játékosok egészen más bugba futnak bele.

A CB-ról nyilatkozni nem tudok, mert bár játszottam vele, de én már a többszörösen javított és patchelt verzióval, és azt se vittem végig. Unalmasnak, vontatottnak találtam a játékot, megvettem drága pénzért potyára, mármint fél áras akcióban, de még úgy se volt olcsó. Már az elején elakadtam, mikor valami parkoló előtti ingatlanban kellett volna valami küldetésnek indulnia, de mindig azt írta, hogy menjek vissza x óra múlva, ott elegem lett belőle, és félbehagytam. Plusz nem is futott valami jól, a szerény Ryzen 2600 és az öregecske RX 570 4 gigás kártya azért eléggé nyögött alatta, 1080p mediumban csak 30-45 fps között tekert, nem akadt, játszható volt, de nem futott ideálisan. Lehet le kellett volna vennem low-ra, vagy 720p-be.

The world runs on Excel spreadsheets. (Dylan Beattie)

EPIC: Midnight Ghost Hunt

Amazon: Star Wars Rogue Squadron (ennek ma vége), meg egy csomó másik.

disclaimer: ha valamit beidéztem és alá írtam valamit, akkor a válaszom a beidézett szövegre vonatkozik és nem mindenféle más, random dolgokra.

az amazonost nem ismerem, és nem találom. Esetleg egy linket tudnál adni?

https://gaming.amazon.com/

Én sosem emlékszem erre, szóval általában Google-be beírom, hogy amazon prime gaming és az első találatra klikkelek.

disclaimer: ha valamit beidéztem és alá írtam valamit, akkor a válaszom a beidézett szövegre vonatkozik és nem mindenféle más, random dolgokra.

nem szokas ebbe a forumba ezeket listazni.

Nem tudom, mit értesz az alatt, hogy nem szokás. Előfordult már korábban is, hogy itt lévő játékokat listáztunk. Én is, mások is. Nekem úgy tűnik, hogy szokás.

Akinek amúgy is van Amazon előfizetése, annak ez egy ping, hogy van újdonság, nézzen rá. A fentebbi hozzászólások alapján meg kis ügyeskedéssel ingyen is be lehet zsákolni az aktuális adagot.

disclaimer: ha valamit beidéztem és alá írtam valamit, akkor a válaszom a beidézett szövegre vonatkozik és nem mindenféle más, random dolgokra.

Ennyi erovel az osszes subscription alapu elofizetesbe (PS Plus, Xbox Game Pass, Ubisoft+, EA Play, ...) bekerult uj jatekot listazhatnank itt, ami elvinne a topic lenyeget.

Igen, Amazon elofizetesre van trial, amit egyszer lehet elloni regisztracionkent. Biztosan kijatszhato ez ugy, hogy eldobhato emailcimekkel es virtualis kartyakkal regisztral be sokszor vki...

Egyebkent ha mar itt tartunk, Ubisoft+ egy hetig ingyenes.

Epic hozza a formáját és nem sajnálva a kínai befektetők pénzét elhozta a Payday2 A+ gamét ingyé :D

sudo mount -o ro /hup.hu

Steam: Crusader Kings II (a GOG-on is volt pár napja, az nem tudom él-e még)

EPIC: Guacamelee! 2, Guacamelee! Super Turbo Championship Edition

Szerkesztve: 2023. 08. 10., cs – 07:01

sub

Red Dead Redemption 2-re meg 67% kedvezmény van. Erre talán van kölön topic, ha nincs érdemes csinálni egyet. De ezt meg kellene tartani a valóban ingyenes játékoknak. 

Fantasztikus de nem ingyenes kedvezményekkel tele van a padlás és a gőzkazán, hamar túl sok lesz itt is a hsz ha minden ilyenek is helye lesz itt. 

Szerkesztve: 2023. 10. 30., h – 00:26

-

Szerkesztve: 2023. 11. 19., v – 16:52

Half-life 1 születésnap alkalmából egy nagy update keretében ingyen hozzáadható a steames könyvtárhoz. (Nov. 20  - du. 7 óráig)

[insert line here]
B.C. 3500 - DIY Vehicle / A.D. 30 - DIY Religion / A.D. 1991 - DIY OS

Styx:Shards of darkness ingyen a GOG-on, illetve a Diablo 4-el ingyen lehet játszani 28-adikáig a Steamen. Meg gondolom máshol is.

Igen, elég lett volna egy topik is, de most ha már így nyitotta, maradjon így. Minél több téma, annál jobb, mert a jelenlegi ingyenes témák általában nagyon gyorsan betelnek, ha megdagad a topik, belassul a Drupal miatt a lekérés. Plusz így nem zavarják egymást. Örülök, hogy valaki nyitott ilyesmit.

The world runs on Excel spreadsheets. (Dylan Beattie)

AC: Syndicate ingyenes Ubisoft Connecten

Szerkesztve: 2024. 01. 04., cs – 19:48

Epic: Love

disclaimer: ha valamit beidéztem és alá írtam valamit, akkor a válaszom a beidézett szövegre vonatkozik és nem mindenféle más, random dolgokra.

Akinek kell, itt egy ajándék link (GOG-os):

Fallout

https://www.gog.com/en/redeem/AC555-82CDE-DF96F-A342D

Ha kiváltottad, akkor kérlek jelezd itt.

Hammerting egy egész jól kinéző stratégia játék ingyen megszerezhető GOG-on még közel 44 óráig.