A köszönetmondásról ...

Hogy kinek mondok én köszönetet! Ha már szóba került, felírom ide is magamnak ... hogy el ne felejtsem!

Hozzászólások

Szerkesztve: 2024. 05. 16., cs – 08:42

:) Végre egy őszinte ember! :P

Vagyunk egy páran, ún. "self made" emberek, akik tulajdonképpen senki másnak nem köszönhetik, hogy vitték valamire (nyilván itt a kiindulóponttól megtett távolság számít valójában), csak saját maguknak. Ha belegondolok, hogy mennyi hitetlen, tróger, rosszindulatú, vissza- és lehúzó "emberrel" hozott össze a sors, nem csoda, hogy igazából egyvalakinek köszönhetem, hogy nem lettem alkesz|drogos|hajléktalan|börtöntöltelék, ahogy azt néhány "jóakaró" jósolta. Főleg olyanok, akinek az lett volna a dolga, hogy nem lehúzzon, hanem segítsen felemelkedni.

Magamnak.

A le- és visszahúzóknak egy miatt tartozok "köszönettel" ... óriási motivációt adott a szar, szemét hozzáállásuk. Az meg elégtételt, hogy amikor mostanában összefutok velük, szánalommal tudok rájuk nézni, hogy ők valójában mire vitték :D

trey @ gépház

Nagyon szepen osszefoglaltad.

En inkabb megkoszonni szoktam nekik, hogy ismetelten sokadszor bizonyithattam, hogy tevednek es nem hittek benne, hogy sikerulhet valaki olyannak mint szereny szemelyem.

Az utolso resszel nem ertek egyet, mert inkabb megprobalok segiteni rajtuk es orommel nezem, hogy mennyire eszi oket a fene nagy lenyelt buszkeseguk belulrol, de mosolyognak es megkoszonik. ( Az sem hatrany, hogy mostanaban nem segitek nekik, hanem kolcsonadok es akkor 5-10 evig nyugtom van toluk...)

Every single person is a fool, insane, a failure, or a bad person to at least ten people.

Pontosan így van. Szüleim nem voltak jelen az életemben kb. 7 éves korom óta. Nem örököltem, az életem mínusszal indult.

Soha, senkitől sem kaptam semmi ingyen, mindenért megdolgoztam. A szerencse az én szótáramban nincs jelen ilyeneknél.

trey @ gépház

Úgy gondolom, hogy mi kevesebbek, akik önerőből értük el azt amit elértünk, sokkal jobban tudjuk értékelni, mint akik mások kihasználásával érték el a céljaikat. Ők sosem lesznek elégedettek.

Baromi jó érzés, visszatekinteni, hogy honnan indultam és hova jutottam. Ráadásul ellenszélben.

[Falu.Me]==>[-][][X]

Sosem akartam vinni semmire, már ami a mai anyagi sztenderdeket illeti. :) Nincs adósságom, van 3 autónk, családi ház, nyaraló, minden évben 2x megyünk nyaralni küldöldre, van szabad időm, minőségi kaját tudok enni, van időm edzeni, egészségesen élni, nem stresszelek, és ha minden jól megy 60 éves korom elött nyugdíjazhatom magam. Gyerek kirepült, megáll a saját lábán. Nekem ennyi tökéletesen elég. Talán még érdemes lenne országot váltani.

de miért jó példa ide snoop? ő sokkal többet füvezik mint elon musk, tehát egy hiteltelen büdös baloldali libsi drogos, nem?

Valószínű, hogy kevered a példa és a példakép szavakat. Snoop nem példakép számomra, mindössze egy jól eltalált monológja passzolt ide. Ahogy Musk sem példaképem, de kétségtelen, hogy tudok találni tőle olyan lépést vagy mondatot, amire tudok dobni egy +1-et.

Ahogy veled is. 99,9%-ban nem értünk egyet, de nem zárom ki, hogy egyszer majd mondasz valami okosat ;)

trey @ gépház