Újabb TOP designer hagyja ott az Apple-t

Címkék

Újabb veterán dizájner távozik az Apple-től. Duncan Kerr, aki az 1990-es végétől dolgozott az Apple-nek, jelezte, hogy hamarosan odébbáll. Ezzel a Jony Ive által vezetett egykori csapatból kb. nem marad semmi. Ivy 2019-es távozása óta Jody Akana, Anthony Ashcroft, Jeremy Bataillou, Joe Tan, Eugene Whang és Andrea Williams is a távozás mezejére lépett. Részletek itt.

Hozzászólások

Nekem ugy tunik, az apple egy eleg sarkallatos pontja a design, a megjelenes. Sok dologra figyelnek, es ez az egyik. Jol csianltak, probaltak innovalni mindig is. Most egy olyan ember tavozik, aki akkor volt kulcspozicioban, mikor a ceg elerte, hogy a felhaszanlok elismerik, hogy jo a design. Gondolom, jonnek uj titanok, akik viszik tovabb a vonalat, es nem lesz itt baj. A cikk erzesre arrol akart szolni, hogy az 'eredeti' csapat utolso tagja most gondolta ugy, hogy elmegy. Ennyi, nem kell ezt tulgondolni.

A sarga telefonert egyébként is meg kellett volna csapkodni valakit..

"Nem akkor van baj amikor nincs baj, hanem amikor van!"
Népi bölcsesség

Én speciel nem tartozom az aranyozott D&G feliratokat, csiricsare színvilágú antidesign kedvelői közé, de ízlések és pofonok ugyebár. Megvan ennek is a maga felvevőpiaca mint a Crocs papucsnak...

"Nem akkor van baj amikor nincs baj, hanem amikor van!"
Népi bölcsesség