Andreas Tille lett a Debian új projektvezetője

Címkék

A Debian projekt élén projektvezetőként Andreas Tille váltotta a Jonathan Carter-t. ☝‍️

Hozzászólások

Tejóságos ég! Egy FEHÉR, CSALÁDOS FÉRFI? Ráadásul német és fizikus végzettségű. Ez az ember semmit sem tudhat a színesekről, a nőkről, a melegekről!!! Hová lesz itt a világ, ha ilyenek fognak open source projekteket vezetni???

Nyilvánvaló ezek után, hogy a debiannak vége.

Te melyik bolygón élsz?

Íme, például így jön ide: https://www.pcwplus.hu/pcwlite/leszamol-a-master-es-a-slave-kifejezesek…

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Szerintem se, de ezt Caro cinikus és (most még) vicces megjegyzéséhez fűztem hozzá. Sajnos itt tartunk, az elmebeteg politika mindenhová beszivárog, még az opensource közösségebe is, ahol semmi keresnivalója nem lenne.

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Azért lehetnek szerintem egész gyakorlatias szempontok is. A biológiai kettő nem mellett is keletkezik bőven gond.

Ahol olyan a helyzet, hogy ötféle nemi identitáshoz 6-8 (tipp) különböző névmást kell használni - és gond van a tévesztésből - ott muszáj tisztában lenni ilyen dolgokkal - ha korrekt akar lenni a munkaadó. :)

Mégis hogy éreznéd magad az új munkahelyen, ha olyan helyre raknának ahol te vagy a kakukktojás vagy zavar a kollégák identitása? :D Az kinek érné meg?

Történetesen személyes ismerősöm. Örökbefogadott (pót apja lett) egy Vietnámi nőnek akinek támogatta a tanulmányait, majd végül Ő kísérte az oltár elé amikor férjhez ment a nő. Egyik Debian (1+)1 hetes rendezvényen egy orosz egyetemista nőt mentorált Python programozásban, legutóbb asszem egy (több?) indiai srácot tanított. Az orosz nő azóta végzett, nem tudom mennyire tartja még vele fent az emberi kapcsolatot - annyit tudok hogy a jelenleg is zajló háborgás miatt az orosz nő a férjével először Svájcba ment, most pedig egy német egyetemen PhD-zik (lehet az itteni felvételében is segített Andreas, rákérdezzek?).
Röviden, emberileg, nemzetközi emberek anyagi és oktatási segítésében pont rendben van a srác.

Meglatjuk lesz-e annyira tokos, hogy kiszedi-e a systemd-t :D

Ez nem az okosságon múlik. Félre ne értsd, én is nagy systemd-ellenes vagyok, de a nagyobb mainstream disztrókat teljesen megértem, hogy mind átálltak systemd-re. Nagyon sok mindennek függősége, nem akartak széllel szemben hugyozni, meg csomagok ezreit állandóan patchelni miatta. Elhiheted, hogy nem jó kedvükből adoptálták.

The world runs on Excel spreadsheets. (Dylan Beattie)