Talpra magyar!

Fórumok

(hosszúra nyúlt előzmény: Magyar Péter zászlóbontás)

Februárban Magyar Péter egyedül ment be a Partizán stúdiójába interjút adni!

Március 15-én 50 ezres tömeg ment ki meghallgatni őt az Andrássy útra!

Április 6-án Szombaton a Kossuth téren mintegy 250-400 ezres tömeg jelent meg Orbán döglött lovának temetésére!
Bicska kerestetik!

Hozzászólások

Szerkesztve: 2024. 04. 07., v – 08:36

Ez a 250-400k ember hogy jött ki? Nem kötekszem, csak érdekel. Én azért erősen kétlem, hogy Budapest lakosságának 25%-a kiment volna.

Még a 444 is annyit ír, hogy "Több mint százezer".

Itt van pár nagytotál:

https://assets.4cdn.hu/kraken/81vVmYCkfOYaciLms-xl.jpeg

https://assets.4cdn.hu/kraken/81vVnQgZDqgIciPos-xl.jpeg

 

Összekattintgattam MapCheckingen és sehogy sem jön ki.

5 fő / nm-nél is 181k, viszont a képeken látszik, hogy azért a széle elég szellős.

https://www.mapchecking.com/#ceNoNzS0KAmEQxvE3qLsmQTQL3sALDM6AIIJtMQh-i…

Aláírás _Franko_ miatt törölve.
neut @

Ez a 250-400k ember hogy jött ki?

Rendőrség közleménye.

Itt van pár nagytotál:

Amiről a környező utcák hiányoznak.

5 fő / nm-nél is 181k, viszont a képeken látszik, hogy azért a széle elég szellős.

Amiért nem kell félni az Orbánbak: itt nem voltak járókeretes harcinyugdíjasok, sem fogatlan alkesz arcok, fradiultrák sem, nem köpködött senki ahogy egy Fidesz rendezvényen alapszokás. A mocskos fidesz volt a legdurvább szlogen. Kultur ember nem mászik bele egy idegen ember seggébe, és a színpadtól távolabb is voltak emberek.

Aki tüntizni megy, nem 2 utcával odébb fog ácsorogni, továbbá ha "kultur" emberekkel számolunk, akkor még kevesebb jön ki.

Volt aki kiment a tüncire, de a Kossuth térről le is lépett látva a tömeget. Lementünk a Falk Miksa utcán kerestünk egy kávézót. Belőlünk kinézték a pincérek, hogy ki fogjuk fizetni a számlát. Azt mondták, ha birkamenet van, akkor ki sem nyitnak. :D

Ami felvételt látsz az egy pillanatfelvétel, ami azt jelenti hogy az adott pillanatban az adott helyen mit lehet látni. De honnan tudod hogy amit látsz az nem akkor készült e amikor még nem érkezett meg mindenki, vagy amikor már elmentek sokan?

Szóval nem tüncizni mentél, hanem kávézni.

Ha te elmész egy rendezvényre, és be mész egy retyóba, akkor te a rendezvényre mentél vagy sem? Aki beül egy kávézóba az már nem is volt a rendezvényen ott?

Természetesen hazudott a Petike, meg az itteni felszopóik is:

Nem tudja megerősíteni a rendőrség Magyar Péter meséjét a több százezres tömegről

[...]

Megkerestük hát a Budapesti Rendőr-főkapitányságot, hogy megtudjuk, mi igaz ebből.

Ezt a választ kaptuk:

„Tisztelt Szerkesztő Úr!

Az egyes gyűlések résztvevőinek számát illetően a Budapesti Rendőr-főkapitányság soha sem bocsátkozott becslésekbe, most sem tesszük.

Tisztelettel,

BRFK Kommunikációs Osztály”

Vagyis: nem, a rendőrség nem tudta megerősíteni Magyar Péter meséjét a több százezres tömegről.

trey @ gépház

Bejelentett tüntetésről van szó, ahol a rendörségnek szerepe van a közrend fenntartásában. Nyilvánvalóan előzetes becslést igényel a feladat a tüntetésen résztvenni szándékozók számát illetően, hisz ahhoz kell allokálni a rendőri erőforrásokat. De mivel előre semmit nem lehet biztosan tudni, menet közben is információval kell rendelkezniük a tömeg létszámáról nagyjából.  Senki nem hiszi el még a @treynek sem, h a rendőrség nem folyamatosan monitorozta a résztvevők létszámát és hozott döntéséket annak alakulása szerint. pl küld-e még további rendőri erőket, vagy épp kivonja azokat a területről.  A rendörség által becsült létszámról pedig akár folyamatosan is tájékoztatták a rendezvény szervezőjét - ha ez éppen nem kötelességük, akkor csak úgy barátilag. (Bár megjegyzem, h azt sem tartom kizártnak,h ilyen módon a rendörségen keresztül direkt eltúlzott számokkal dezinformálták MP-t, előkészítve a késöbbi lejáratását - egy rogáni terv részeként)
Azt meg h Mandiner újságíróját nem avatták be ezekbe a számokba - aminek ezer és egy oka lehetett - csak logikai hibával lehet úgy értékelni, h ez bizonyíték lenne arra, h MP hazudott volna. 
Mindenki látta: kurva sokan voltak. Tele volt a tér és még a környező utcák is!

"antiegalitarian, antiliberal, antidemocratic, and antipopular"

A rendörség által becsült létszámról pedig akár folyamatosan is tájékoztatták a rendezvény szervezőjét - ha ez éppen nem kötelességük, akkor csak úgy barátilag.

További feltételezés, hogy ha így lett volna, Magyar Péter ezt már elmondta volna. Természetesen nem azért, hogy lehazugozza az ellenoldalt, hanem azért, hogy tájékoztassa az embereket az igazságról.

 

Azt meg h Mandiner újságíróját nem avaták be ezekbe a számokba - aminek ezer és egy oka lehetett - csak logikai hibával lehet úgy értékelni, h ez bizonyíték lenne arra, h MP hazudott volna.

Azt hittem, arra elég bizonyíték, hogy a NER-ből való.

 

Mindenki látta: kurva sokan voltak.

Valaki meg azt látta, hogy sok kurva volt. Ez kb. olyan egzakt értékelés, mint a tiéd. De legalább egyikből sem derül ki, mennyi az annyi.

:)

Blabla bla bla bla bla ...

Még az elvtársaid is röhögnek a számaidon/számaitokon.

Kajak szarom le, hogy mennyi értelmi fogyatékos volt kint, csak egy kicsit több komolyságot várok. Ha a rendőrség nem adott ki közleményt (ahogy azt hazudoztátok), akkor ne állítsatok olyat, hogy adott.

trey @ gépház

Blabla bla bla bla bla ...

Még az elvtársaid is röhögnek a számaidon/számaitokon.

Na ez itt a baj. Nem kell elfogadnod azt, amit MP mondott, vagy akárki mondott, de amikor épp arról van szó, hogy egy állítást (miszerint ilyen becslést a rendőrség mindig végez) alátámasztanak, azt nem így kell fogadni. Engem pl (a szám maga nem igazán érdekel, mert nem számít ilyen mennyiségben) nagyon zavar, hogy a rendőrség tudatosan hazudik. Téged nem? 

Nem értem miről beszélsz. Hol hazudott? Petike hazudott az eddig fellelt infók szerint. Hol a rendőrségi jelentés, amire hivatkozott?

a szám maga nem igazán érdekel, mert nem számít ilyen mennyiségben

Ha nem számít, akkor minek beszéltek róla? Eleve ezzel nyitott a topiknyitó:

250-400 ezres tömeg jelent meg

Erre jött, hogy 250 ezer, mert a rendőrség azt mondta. A rendőrség meg azt mondta, hogy ők ilyet nem mondtak.

Akkor most hogy is van ez?

trey @ gépház

trey @ gépház

Ne alázd meg magad.

Engedd el ezeket a gagyi köröket. Azzal alázom meg magam, hogy egy politikus hazugságait számonkérem? Mi nem tetszik, willy? Tényellenőrző (Soros-brigád) haverjaid ilyenkor hol vannak?

A Telex is firtatja, hogy miért állította ezeket Magyar.

Sehol nincs szó arról, hogy a rendőrség hazudik, még felvetés szintjén se. Arról van szó inkább mindenhol, hogy Magyar hazudik.

Forrás nélküli képedre:

Rendőrség vs. Belügyminisztérium

:D :D :D Hol annak a forrása?

trey @ gépház

Engedd el ezeket a gagyi köröket. Azzal alázom meg magam, hogy egy politikus hazugságait számonkérem?

Nem azzal alázod meg magad, hogy arra az üzenetre amiben a rendőrség nyilvánvaló hazugságát (nem becsülnek tömeget) kérem számon egy olyan üzenettel válaszolsz amiben erre nem is reagálsz. 

 Sehol nincs szó arról, hogy a rendőrség hazudik, még felvetés szintjén se

A rendőrség azt állítja, hogy nem végeznek ilyen becsléseket _ezért_ is lehetetlen, hogy ők bármi ilyet is mondtak volna. Holott számodra is világos, hogy a rendőrség feladata ellátásához ilyen információra van szüksége, és szoktak is ilyet becsülni. 

Forrás nélküli képedre:

az ott kérlek megjelölte a forrást mint MTI, sztem számtalan ilyet fogsz találni

"Rendőrség vs. Belügyminisztérium"

Mit szívsz és adsz e belőle? Akkor azt mondod, hogy Pintér maga hazudott arról, hogy ezt a rendőrség jelentette?

Szerintem érthetően rámutattam a hazugságokra és csúsztatási kísérletekre, amik arról a kellemetlen tényről igyekeznek elterelni a fókuszt, hogy nem hogy 300-400 ezren nem voltak, ahogy Nagyzoló Petike az kammantotta, de se a hazai, se a külföldi sajtó sem becsült még csak 250 ezret, de talán 100 ezret se.

Az pedig, hogy a rendőrség azt állítja 2024-ben, hogy nem bocsátkozik becslésekbe, nem negálja az, hogy 2012-ben a Belügyminisztérium mit közölt.

Remélem érted.

trey @ gépház

Jaja, willy! Amikor a minisztériumból nyilatkoznak a tanárok nevében, akkor az NEM A TANÁROK!!!!, de ha a minisztériumból nyilatkoznak a rendőrök nevében AZ A RENDŐRÖK!!!!!!!!

Szerintem aki itt megalázza magát, az éppen te vagy.

Most, hogy ezeket tisztáztuk, beszélhetünk az új nemzeti hősödről, a 400 ezres tömeget vizionáló Péterről, aki már a Telexnek sem válaszol arra a kérdésre, hogy ezt honnan vette :D

hogy a rendőrség miért kell hogy hazudjon

Ez az az állítás, amit bizonyítanod kéne, de még mindig csak egy állítás ... willy ...

trey @ gépház

Én nem vagyok ideges, neked ment mélyre a találat ...

Ha a rendőrség beszél a BM száján keresztül _szerinted_, akkor tessék ugyanezt mondani majd legközelebb a tanárok, eü. dolgozók esetén is ... Deal?

Nekem tök mindegy, mert se a rendőrökét, se a tanárokért, se az eü dolgozókért nem aggódok egy percig se :D

trey @ gépház

Én nem vagyok ideges, neked ment mélyre a találat ...

Milyen találat? Itt röhögök rajtad csezdmeg, hogy te azon felhúzod magam, hogy meg merem kérdezni tőled nem gáz e, hogy valaki arra készteti a rendőrséget, hogy olyat állítson ami nem igaz? 

Én nem beszéltem a BM-ről a nyilatkozatot a rendőrség adta ki, miszerint nem csinálnak ilyet, de közben tudható (és még számodra is érthető) hogy teszik és miért teszik (a feladat elvégzéséhez szükséges biztosítás ellátása) 

Persze, hogy nem beszélsz, miután szembesítettelek a logikai bukfenceddel. A röhögés itt sem marad el. :)

Én nem beszéltem a BM-ről a nyilatkozatot a rendőrség adta ki, miszerint nem csinálnak ilyet, de közben tudható (és még számodra is érthető) hogy teszik és miért teszik (a feladat elvégzéséhez szükséges biztosítás ellátása) 

Csak éppen a forrást felejtetted el az állításod alátámasztására :D

trey @ gépház

Én úgy látom, az egyik írásban a "Belügyminisztérium" szerepel közlő félként, a másikban meg azzal foglalkoznak, hogy valaki a "rendőrségről" állítja, hogy az volt a közlő fél.

A "soha nem bocsátkozott becslésekbe" kijelentés nem azt jelenti, hogy a rendőrség szakmai célból nem mérte fel az emberek számát, hanem azt, hogy nem tették nyilvánossá a becslést. Az állításod alátámasztására olyan írásokat kéne találnia a hálózatotoknak, amelyekben a rendőrség saját hatáskörben "bocsátkozott becslésekbe", azaz tette nyilvánossá az általa végzett becsléseket.

:)

A "soha nem bocsátkozott becslésekbe" kijelentés nem azt jelenti, hogy a rendőrség szakmai célból nem mérte fel az emberek számát, hanem azt, hogy nem tették nyilvánossá a becslést.

Magyar nyilvánosságra hozhatta a rendőrség becslését? Gondolom nem írt alá titoktartási kötelezettséget, és még csak most készíti Tóni az ide vonatkozó alkotmánymódosítási inditványt. :D

Egy Magyar Péter-~szerelmes bedobja a kamu számokat, a falka meg csaholva érkezik alányalni, és közben egyáltalán nem a valóban fontos dolgokról megy a diskurzus. A pszichiátereknek egy-egy év nyelvtani és matematikai továbbképzésre van szüksége ahhoz, hogy hozzávetőlegesen ki tudják fejezni, ezek az emberek mennyire egyszerűek.

:)

A 250 ezres számot és azt, hogy a rendőrség állította, maga Petike dobta be:

https://www.facebook.com/peter.magyar.102/posts/pfbid02U2AyBTeaQGAXrbp5…

A rendőrség szerint 250 ezer, a kormánypropaganda szerint 24 ezer (), a valóságban 3-400 ezer ember.

Elkezdték ész nélkül átvenni fórumhuszárok, tényként kezelve. Én a forrásra lettem volna kíváncsi. Sehol sem találtam a forrást, a rendőrség álltja, ők ilyet nem mondtak.

Nagyon sok jót nem vetít előre az, hogy Petike már most hazudik :)

trey @ gépház

[...]

Magyar Péter az általa szervezett Nemzeti Menet helyszínén az RTL-nek úgy nyilatkozott, hogy a rendőrség több százezresre becsülte a tüntetés résztvevőit. Ezt az információt egy későbbi Facebook-posztban is megerősítette a Diákhitel Központ volt vezetője.

A rendőrség szerint 250 ezer, a kormánypropaganda szerint 24 ezer, a valóságban 3-400 ezer ember

– fogalmazott a bejegyzésben Magyar Péter.

Az RTL Híradó ezzel kapcsolatban megkereste a rendőrséget, ők azonban cáfolták Magyar Péter állítását.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság sohasem bocsátkozott becslésekbe, most sem tesszük, és a szervezők irányába sem történt ilyen közlés

reagáltak az RTL megkeresésére.

[...]

🤷‍♂️

Tehát, nem hogy nem adtak ki ilyen számot, még a szervezőkkel sem közöltek ilyen infót.

trey @ gépház

[...]

A Budapesti Rendőr-főkapitányság viszont a Telex megkeresésére azt írta, hogy sosem bocsátkoznak tömegbecslésekbe, így Magyar a létszámról nem kaphatott tőlük információt. Az erről szóló cikkünkre Magyar a Facebookon kommentelt, és állítja, hogy a rendőrségtől származik az általa közölt létszám.

[...]

A rendőrség válaszai után az ellentmondás feloldása miatt vasárnap kerestük Magyar Pétert telefonon, sms-ben és emailben is, hogy honnan származik a 250 ezres rendőrségi információja, illetve milyen mérésekre, számításokra alapozza a 300-400 ezres saját becslését, de akkor nem kaptunk választ tőle.

[...]

Péter, tessék szépen válaszolni a Telex megkeresésére ... :D

trey @ gépház

Tőlem hazudhatott mindegyik, leszarom. Még mindig arra a levezetésre (logikai hibára) vagyok kíváncsi, hogy egy 2012-es belügyminisztériumi közlés hogyan cáfolja azt, hogy a jelenlegi rendőrség sosem végzett ilyen becslést.

Szerinted 2012 óta ugyanazok ülnek a rendőrségnél?

Sokkal nagyobb probléma inkább, hogy Petike meséjét sem jobb, sem baloldalon, sem itthon, sem külföldön nem ették meg.

trey @ gépház

Belinkeltem egy videot, amint éppen a rendőrségi vezetőkkel egyezkednek.

Az a hasznos idiótáknak nem üti meg a minimumot, hogy a tömegrendezvényeken a létszámmal arányosan kell kiállni a rendőrségnek, és mentőknek is, ezért meg kell becsülni a tömeg méretét. Az hogy a BM nem adta ki hivatalos formában a résztvevők számát, még nem jelenti azt, hogy nem szóltak a szervezőnek, hogy mennyien vannak már és még mennyien jöhetnek még. A hasznos idióta nem gondolkodik, csak propagandát harsog.

Nem szerveztem még tüntetést, ezért csak találgatok, illetve valahol olvastam,

1. (találgatok) Ha tüntetést szervezel, azt be kell jelentetni előtte, hol, mikor, milyen útvonalon. S kb. várhatóan mennyien lesznek. Ez utóbbi a rendőri biztosítás nagysága miatt kell. Szóval

2. (ezt olvastam valahol,  de azóta nem találom). MP-ék a bejelentéskor, ezt a 250ezres létszámot jelölték meg. És így lett ebből MP-nél " a rendőrség szerint". :D :D

3. Valószínűleg (legalábbis úgy kellene szerintem) a rendőrség a bejelentett létszámra készül és "dinamikusan" (de szeretem ezt a szót) figyeli, hogy hogy alakul a tüntetők száma, hogy ha ne adj isten többen lennének, növelhesse (a lehetőségeihez képest) a biztosítás létszámát. Valószínűleg ezen adatot nem teszi publikussá (hisz ez neki fontos, miért közölje mással), már csak a mostani (meg minden az elmúlt 20 év tüntetése utáni) számháború miatt se.

még mennyien jöhetnek még

De olyat biztos nem csinál, hogy 100 ezerre mondtátok, most 98 ezer van, még 2 ezer jöhet, a többit küldjétek haza. :D, :D

>>MP-ék a bejelentéskor, ezt a 250ezres létszámot jelölték meg.

ez a legvalószínűbb scenario: Hősünkek a legmagasabb várható látogatószámra kellett hasalni valamit, emlékezett hogy a patásnál mennyire saccolják a dzsemborikat a függetlensajtósok, aztán úgy goldolta, hogy "na ha a zsellé megcsinálja, akkor éjnis megcsinálom!"

 a bejelentett létszámra készül és "dinamikusan" (de szeretem ezt a szót) figyeli, hogy hogy alakul a tüntetők száma, hogy ha ne adj isten többen lennének, növelhesse (a lehetőségeihez képest) a biztosítás létszámát.

Tehát becslést végez.

De olyat biztos nem csinál, hogy 100 ezerre mondtátok, most 98 ezer van, még 2 ezer jöhet, a többit küldjétek haza. :D, :D

De olyat csinál biztosan csinál, hogy ha bejelentesz 250e-t és ha megjelenik 400e, akkor feloszlatja a rendezvényt mert az már nem biztonságos. Tehát megint megbecsüli a résztvevők számát.

A hasznos idióták száma a HUP-on felülreprezentált. A hasznos idióták soha nem fognak elfogadni semmiféle változást. Ők azok, akik habzó szájjal beállnak a tutiba, szidják a változást akarókat. Aztán ha a változás megtörténik, akkor tagadva múltjukat beállnak oda is. "Mindenki változhat!" Szokták mondani Orbánról a liberálisból bábozódott, majd illeberálisként visszatérő nagyvezérről. Orbán ezt túl gyakran teszi meg, célzok itt pl. a legutóbbi nagy vétózásról is, ami kávézásba fordult be. De ide vehetnénk a svéd NATO csatlakozási fiaskót is.

A hasznos idióták azok akik azzal hencegnek, hogy nem avatták fel őket kisdobosnak ideológiai okokból, holott csak SNI-sként nem tudtak megjegyezni 3 mondatot az eskű szövegéből. Aztán a gengszterváltás idején, otthonról reszkették végig a március 15.-éket, és titkon Bécsbe jártak hűtőládáért. Az MDF-alatt már rendszergengszterváltókká avanzsáltak, az MSZP alatt sem szólaltak meg a rendszerkritikusan soha. Az volt a "politika mentes a HUP" időszak. Majd a Fidesz korszakban hirtelen megtetszett nekik a liberalizmus aztán meg illiberális jobboldaliság -jelentsen az bármit is-, de főként azt, hogy nem fizetünk 300Ft-ot az orvosnál, legyen „egykúcsosadó” mert a világbajnok ÁFÁ-t és pl. a banki kp. felvételi adót nem képes értelmezni. A magas hozamú államkötvényeket is piadesztára emelték, most 2024-re olyan szinten kiürült a kassza, mint pl. Kubában. :D :D 

Hívószó a "gyurcsány" és a "soros" a hasznos idiótáknak. Ha meghalják a bármelyiket pavlovi reflexként elkezdenek "dollárbalodal"-ozni. De azt még mindig nem tudjuk, hogy hány pedofil kapott elnöki kegyelmet az elmúlt 12 évben? Meg azt sem, hogy mit tett Varga Judit a családon belüli erőszak ellen?

Rendezvényen:

Ne legyen magyar-magyarnak farkasa

Kb szeressük egymást mindannyian, fogjuk meg egymás kezét

Majd a végen:

Ne hagyjatok magatok után szemetet, mutassuk meg, hogy mi különbek vagyunk!

 

Innen is gratulálok! ;)

Magyar Péter politikájáról ma sem derült ki sok minden [...]

[...]

de a beszédekben és az esemény felépítésében is kiütköztek azok az ellentmondások és átgondolatlanságok, amelyek eddigi politikai megnyilvánulásait is jellemezték, mondta a Telexnek Lovász Dorottya, a Polémia Intézet elnöke és a 21 Kutatóközpont elemzője.

Szerinte a tüntetésnek inkább majális jellege volt: végig popzene szólt, megjelentek a nemzeti szimbólumok, de nem jött létre az a politikai közösség, ami Magyar Péter szavazóbázisát jelenthetné. Ezt mutatja, hogy a rogánozás és az orbánozás váltotta ki a leghevesebb érzelmi reakciót a tüntetőktől.

[...]

Ami közös a szereplőkben, hogy mind az elithez tartoznak, miközben a tüntetésen többször is elitellenes jelszavak hangzottak el, Magyar Péter maga is a hatalmi elit leváltásáról beszélt több alkalommal. Ehhez képest

egyetlen olyan felszólaló sem volt a színpadon, aki a megélhetési, gazdasági nehézségekről beszélt volna, vagy legalább arról, hogyan érinti a Fidesz korrupciója az átlagembereket.

A tüntetés összképe alapján az lehet a benyomásunk, hogy Magyarországon a korrupció jelenti a legnagyobb problémát, nem pedig a megélhetés. Lovász Dorottya szerint a gazdasági üzenetek feltűnő hiánya a kapkodást és Magyar Péter politikájának átgondolatlanságát mutatja.

[...]

Valószínűleg mindenki azt várta, hogy a tüntetésen megtörténik a nagy bejelentés: Magyar Péter végre elárulja, melyik párttal indul a június 9-i EP-választáson. Hogy ez elmaradt, azért probléma az ő szempontjából, mert miközben az Orbán-rendszer leváltását ígéri, még mindig hiányzik az a platform vagy politikai szerveződés, ahová az emberek becsatornázhatják politikai véleményüket

[...]

Feltűnő volt az is Lovász Dorottya szerint, hogy Magyar Péter nagyrészt ugyanazokat az üzeneteit és ígéreteit sorolta fel, amiket már korábban a március 15-i tüntetésen elmondott. Beszélt többek között az Európai Ügyészséghez való csatlakozásról, a korrupcióval szembeni küzdelemről és a közoktatás megreformálásáról. Ezek önmagukban sem új üzenetek, az ellenzéki pártok nagyon hasonló dolgokat fogalmaztak meg az elmúlt 14 évben.

[...]

Így maradt a korábban elmondott politikai üzenetek sulykolása, csakhogy ez idővel kevés lesz.

[...]

🍿

trey @ gépház

Peti gyerek ezen a héten is bejelentett egy (újabb semmitmondó?) tüntit és alapított egy fake/kamu egyesületet. Tagságit el ne felejtsétek kiváltani! :D

MZP utánérzésem van, azt is hogy felemelte a nép ... mekkora elánnal indult ("leváltotta" a baloldalt - érdekes, én ugyanazokat a köcsögöket látom), ígért fűt-fát, majd a végén orbitális földbe állás lett a vége.

trey @ gépház

Óbán--> Tóni!

Merre menjünk? Nem ebben az utcában kell! Ki az a hülye, aki... Ja, én.

Amit a többiek mondtak azt mondom énis! Le vele!

Azt fogom csinálni, amit a másik csak jobban! Higgyetek nekem, hisz olyan apparátus van mögöttem, hogy simán eladom az országot bárkinek!!!!!

400.000-en vótunk, de a fideszmnédia szerint csak 24.000-en, miközben 35-45.000-ről írt, csak el kellett volna olvasnom a cikket, de mindegyis, mert TÓNI VÓT!!!! A külföldi média szerint csak tízezres volt a tömeg, de négyszázezren vótunk, meg TÓNI lehazudta a külföldi médiának is! Oda is becsatornázta magát Tóni, még Gyurka Báttyához is!

hup.hu##article[data-comment-user-id="16401"]

Aznap járatja le magát véglegesen, amikor megláthatjuk azt a prominens 20 főt körülötte, akiket vezetőnek, szakértőnek szán. A komplett ellenzék nem tudott 5 értelmes embert összeszedni. Egyetemi közgáz tanárok, a szakmájuknak ellentmondva mondják az ATV-n az ellenzéki propagandát.

Már a sokadik mérföldkő lesz ami nem fogja lejáratni..

focistafeleség->áruló->nőverő->senki nem fog kimenni->Gyuribácsi és Gyurcsány->…-> VH párti
 

próbálkozik a Tóni de semmi sem jön be…

Ti meg megkeseredett boomerek vagytok, akik a termálból két iszapkezelés között jól megszakértitek a helyzetet... aztán meg sülyed a fidesz támogatottsága a picsába…

A baloldal bárki mögé beáll, vajon mert semmi tartása a hazátlan országárulóknak?

Csak egy bizonyító erejű akármit mutass, hogy a baloldal beállt valahová!? Másrészt miféle megfontolásból országárulóknak le a nemzet nagyobbik részét? Miért lenne országáruló, ha valaki nem az óbánt támogatja!? Az csak egy urbánuslegenda, hogy "aki magyar addig eszik, míg a koporsóba teszik"! Nem minden magyar kövér mint az óbán, és nem az az igazi magyar aki kövér mint az óbán!

Szerkesztve: 2024. 04. 07., v – 10:12

Április 6-án Szombaton a Kossuth téren mintegy 250-400 ezres tömeg jelent meg

Szerintem számoljátok újra! Nem 2,5-4 millió lett a vége? :D :D :D

Kedvencem az a fogyatékos volt, amelyik az RTL kamerájába büszkén részletezte, hogy hogyan bérelt 9 személyes kisbuszt azért, hogy felbuszoztassa a rajongótábort :D

trey @ gépház

Sokáig nem lehet a lufit fújni, lassan színt kell vallani, hogy mitől több mint a mások. Az viszont aggasztó lehet az összefosás baloldalnak, hogy nem a Fidesztől, hanem a romellenzéktől zsákolja be a támogatást. Nehogy kiderüljön, hogy tényleg Orbán trójaija, mert akkor nagy lesz a baj :D

trey @ gépház

Igen ez valós veszély! Nincs annyi ideje az embernek h havonta tüntizni járjon, h megerősítse jelenlétével a tömgben MP -t. Ráadásul anyák napján ....és mint valaki éppen meg is jegyezte a stábból, h erről még ők sem tudtak semmit, akkor hallották amikor a tömegnek is mondta. 

Extrém nyomás alatt van MP, napok óta 3-4 órát alszik, nyilatkozta - ilyen körülmények között nem fog tudni értelmes - valódi alternatívát jelentő -  programmal előállni. Ennek elvárása eleve túlzó a hátralévő időben. Sztem arra kell fókuszálnia, h minnél több fideszest ábrándítson ki a Corleone kormányból és emelett az eleve ellenzéki szavazóknak se okozzon csalódást. Még több felvételre lenne szükség! Az egy valid cél, h Fideszt meg kell buktatni. Hogy majd utána mit csinálunk az egy következő kérdés. Most csak annyi kell h ezek bukjanak. Ez az a hívó mondat ami mögé hajéandóak beállni az emberek. Ha nagyon részletekbe menne, hogy ő mit h képzele el az csak vitákat szülne. 

Persze a fenti godolatmenet csak abban az esetben érvényes, h a júniusi választást célként jelöli meg. Nem gondolom, h ennek valódi értelme van! Kb tök mindegy h milyen idióták vannak beszavazva ez Európai Parlamentbe, ami ugye egy vitaklub pusztán, semmi több - az eu-s dolgok más forumokon dőlnek el.  Ad abszurdum még azt sem zárnám ki, hogy érdemes lenne mindenkinek a Fidszere szavaznia, h 100%-ban nyerjen, mert akkor neki kellene feltöltenie káderekkel a teljes létszámot, és már eleve káderhiánnyal küzd.  

Az önkormáynzati választások viszont fontosak lennének. 
Most h lehetne itt stratégiával előállni sorozatos napi 3-4 óra alvással? Sehogy, ez lehetetlen! 

"antiegalitarian, antiliberal, antidemocratic, and antipopular"

Ha elítéli a vakcinaterrort és nem akar nyugati kontrollt az ország fölé (valami prüsszeli ügyészséget), akkor rá fogok szavazni. Sajnos nem hiszem, hogy megugorná ezt a szintet.

Ha ezek mellett még antifeminista is lenne, akkor köröket verne az MH-ra és tiszta szívvel tudnék rászavazni.

Látom a hasznos idióta felesleges vegzálásnak tekinti az ügyészi eljárásokat, amiket aztán minden esetben a területileg illetékes bíróságokon folytatják le. A rendőrség is tagja és együttműködik europolal, interpollal, ami nem jelentei azt, hogy idegen kontrol alatt tartanák az országot. És az europol és interpol irodáiban is magyar rendőrök dolgoznak. Most éppen kínai rendőröket hoznak ide (nyilván létszámhiány van), de ez nem zavarja a hasznos idiótákat?

Nem értem ezt az európai ügyészségel szembeni ellenérzést. Magyar ügyészség hozzáférve külföldi információkhoz gyorsabban és egyszerűbben tudna eljárni, amit most jogsegély intézményén belül kénytelen megtenni. Ha én is hasznos idióta lennék engem is irritálna, hogy a magyar ügyész összedolgozik az európai kollégáival. Az átlagember életét nem érinti, a gazdasági elit csúcsbűnözőinek van ellenérzésük.

A brüsszeli ügyésség az egy durva a beavatkozási lehetőséget adna mások kezébe. Elég lenne csak választások közben kamu vádakkal vizsgálódnia. Ha valami, akkor ez pont nem szolgálja a jogállamiságot és a szuverenitást. Sajnos az ostobák ezt nem látják, mert ami nyugatról jön az maga a manna.

A brüsszeli ügyésség az egy durva a beavatkozási lehetőséget adna mások kezébe

kiknek a kezébe? Azt már tudjuk, hogy Orbánék gerinctelen tolvaj banda és hogy beavatkoznak az "elvileg független" ügyészség munkájába. Tudsz valamit erről vagy csak a propagandát hallgattad meg? Némi info neked. 

"az EU pénzügyi érdekeit sértő bűncselekményekkel kapcsolatos nyomozással, a vádhatósági eljárások lefolytatásával és az elkövetők bíróság elé állításával megbízott független uniós szerv. E bűncselekmények közé tartoznak az alábbiak:

 • csalás
 • korrupció
 • pénzmosás
 • határokon átnyúló héacsalás"

>>OLAF teljesen másra született

pontosan az általad felvetett dolgokra született, és teljesen transzparens hogy mely olaf ügyekben történik nyomozás elrendelés és vádemelés

a magyar ügyészség az olaffal a legmagasabb szinten kötött munkamegállapodás alapján, rendszeresen egyeztetve, kimagasló vádaránnyal, mindkét fél szerint kiválóan működik együtt

Saját hozzászólásban cáfolod magad:

pontosan az általad felvetett dolgokra született,

Arra született, hogy feltárja az ügyeket.

 mely olaf ügyekben történik nyomozás elrendelés és vádemelés

Ugye ugye. saját magad cáfolod.

Tudom nehéz emlékezni, de  muszáj egy példát is idehoznom, csak a legismertebbet:

Tiborcz (NER státusz: saját lábon álló vej)  nagyszerű lámpás projektjeire ahol végigdzsemborizott az országon ugyanazzal a használhatatlan szarral sokszorosan túlárazva és lopva. 
Majd amikor az OLAF feltárta, Viktor úgy döntött, lof*szt, majd mi kifizetjük, és coki.

Magyar adófizetők rögtön nyertek mert kétszer is fizethettek :)  De jó is ez a magyar népnek. Emellet kiállítja a bizonyítványt az állításodról. 
 

Ha ezek mellett még antifeminista is lenne, akkor köröket verne az MH-ra és tiszta szívvel tudnék rászavazni.
 

Nem hinném, hogy ideológiai tartalommal kéne feltölteni a modernkori politikát.

Az MH meg már lejáratta magát számtalan esetben. Az a hasznos idióták gyüjtőhelye.

Nem tudom milyen esetekre gondolsz, hogy lejáratta magát. Egyelőre az van, hogy mióta az egészséghez való jogunkat olyan durván tiporták, azóta az lett az első számú létkérdés, hogy ezt rendezzük, és egyedük az MH van a helyes állásponton (persze még ők is túlságosan megengedőek). Ha az állam megtartja a jogot, hogy a nemzetközi gyógyszermaffia kiszolgálója legyen az erőszakmonopóliumát használva, addig az egészséges élet a vakszerencse kezében van. Mindennek alapja a testi egészség, ezért ez a legfontosabb létkérdés jelenleg. Egyedül az MH vette fel ezt a keresztet, és aki ebben a létkérdésben a rossz oldalra áll, azt nem lehet komolyan venni és nem tudom támogatni.

Az antifeminizmus valójában szintén kulcskérdés, de inkább csak viccből említem meg mindig: nyilvánvaló, hogy egyetlen párt sem merné a zászlójára tűzni. De azt meg tudni kell, hogy feminista társadalom nem tud stabilan létezni, mindenképpen oda vezet, hogy idegenek meghódítják. Ebből kifolyólag a pártok között a különbség maximum annyi, hogy mennyi ideig fog tartani a vergődésünk, de a sorsunk valójában meg van pecsételve.

Szerkesztve: 2024. 04. 07., v – 12:21

De ha Magyar Péternek köszönhetően a két, rendkívül kártékony momentumos kishölgy kiesik az EP-ből és Karácsony elveszíti Budapestet, akkor jár a taps Rogán Antalnak.”

Ez egy idézet egy számomra nem szimpatikus Fészelőtől. Azért nem linkelem mert az írásának többi részével nem értek egyet.

De ez jól hangzik.

Én is ettől tartok, hogy csak tovább erodálja az ellenzéket (ami nem feltétlenül lenne baj, ha a helyükre nem szélsőségesebbek akarnának benyomulni). Nem hiszem, hogy a Peti gerincveleje körül hírtelen elkezdett mész lerakódni, vagy ha mégis, akkor meg egy hasznos bolond.

Ebből a táblából egy dolog nem tetszik, az az Ázsiából származóknak az utóbbi évek látványos növekménye. S mint látszik ezek nem kínaiak. Azok elég stabilan tartják a létszámukat.

Van egy gyanúm az arab nyelvterületre. Lehet, mégse sikerült megoldani, hogy az agysebészek távol maradjanak.

Kár, hogy erre nem készült bontás országokra.

Gyurcsány Ferenc 11 pontban reagált a MagyarPeti-jelenségre:

 1. Fidesz
 2. Fidesz
 3. Fidesz
 4. Fidesz
 5. Fidesz
 6. Fidesz
 7. Fidesz
 8. Fidesz
 9. Fidesz
 10. Fidesz
 11. Fidesz

trey @ gépház

>jobb nő

Nem jó ez se. Nézd meg jobban, fürgyézik a figyelemben, a sikerben. Piros ruhácskában illegeti magát a sajtónak. Amint leáldozik Péternek - és le fog, az tuti - lépni fog. A rendes asszony otthon van és takarít főz, vagy gyereket szül a konyhában. Nem pedig parádézik a köz előtt. Ezt még a feministák is tudják, csak lázadoznak ellene.

Szerk.: hihetetlen gagyi, hogy nincs egy rezgéscsökkentő a kamerán. A gyerekeim játékgépén is van.

"Nem megy a nyomtató" priceless, mi IT-sok már csak tudjuk, hogy a nyomtató az informatika achilles ína. Innen látszik, hogy őszintén igazat beszél a mi Péterünk.

Szerk.2: Nagy Ervin megjelent :-) Eddig nem tudtam ki ő, de mivel már párszor volt itt emlegetve felismertem a _nevét_. Az arcát azt nem, mert ő egy olyan színművész, akit a politikai aktivitásáról lehet megismerni :-P

Szerk.3: 11.09: "egy szuper grafikus csapat, akik félig magyarok..." persze arról beszélt, hogy a csapat egy része külföldi, de véletlenül remekül megfogalmazta a lényeget! Ők csak félig magyarok, de sokkal inkább ejrópéerek, a szívük már odaát van.

Eperjes Károly? Hallottam már a nevet. Fogalmam sincs az életművéről. Hogy jön ide?

Szerk.4: nézem a tömegképeket, csupa nyugger van itt is. Volt néhány token-jócsaj, de őket simán párezer forintos órabéren oda lehet állítani a kerítés mellé, jobb mint bébiszitterkedni. Nem fogom elhinni, hogy maguk kedvére mentek ki.

Nem, hanem megrendelték őket egy hostess irodától. Tudod, mint a pin-up lányokat a Forma-1-en, ők sem maguktól akarnak az aszfalton olvadozni, hanem ez egy munka. Fizetnek érte, és jobban mint az átlagos bébiszitter/takarítás satöbbi, ami papír nélkül elérhető tisztességes munka van. Ismertem ilyen lányokat az előző életemben, akik dolgoztak ilyet is.

Akik a kerítés mellett áltak a videón, azokat meg is fizethették. Ennyit mondtam.

A videón egy rakás boomert látni a tokenlányokon kívül. De amúgy el tudom hinni (az ellentmondás a korábbi hozzászólásomhoz képest abból adódik, hogy ittas vagyok és trollkodok), hogy kimenetek a fiatalok, én is ismerek ilyen tökkelütötteket akik képesek rajongani az ilyesmiért. Sőt, én is csináltam hülyeségeket fiatalon, nem tagadom. Ráadásul a bölcsesség megszerzése évtizedekbe telik, de van akinek soha nem sikerül.

Nagy Ervinnel kapcsolatban - egyre inkább kezdem úgy érezni, h felülvizsgálatra szorul az antipátiám! MP azt mondta róla, h egy nemzeti érzelmű ember, akiről a rogáni propaganda terjeszt mindfélét. Tény h ott volt az amerikai nagykövetnél valami zsidó ünnepen. De egyáltalán nem tűnik sunyi valakinek, éppen ellnekezőleg, nagyon karakánul, nyiltan beleállt ebbe a dologba MP oldalán! Olyan elánnal meg hittel csinálja - h ez tiszteletet ébreszt bennem! 

"antiegalitarian, antiliberal, antidemocratic, and antipopular"

ott volt az amerikai nagykövetnél valami zsidó ünnepen

...

egyáltalán nem tűnik sunyi valakinek

...

tiszteletet ébreszt bennem!

Lehetséges, hogy feltörték BehringerZoltan felhasználói fiókját. Vagy a nagy antiszemita annyira kétségbe van esve, hogy már kvázi a zsidókkal kollaborál?

:)

Olyan vicces, hogy a tortenelem mindig onmagat ismetli.

- a csavo ugy viselkedik, mint MZP, ugyanazt adja elo, mint MZP
- 3 honapja meg fideszszopkodo volt, aki poztiv hangnemben beszelt rola, ma mar a megtestesult messias, mint simicska
- valoszinuleg ugyanaz is lesz a sorsa, mint a fenti kettonek

Error: nmcli terminated by signal Félbeszakítás (2)

Szerintem azzal semmi baj nem lenne, ha a lelkiismeretére nehezedő súly miatt kitálalna a rendőrségnek, bíróságnak. Még az is valamiképpen normális lenne, ha "a rendőrség nem tesz semmit" dologra hivatkozva publikálná a bizonyítékokkal alátámasztott sztorijait. De eddig csak a kamut és a szép, hangzatos szavakat nyomta. Ez így nem az őszinte szembenézést követő helyes és tisztes cselekedet, hanem egy átbaszás szagú lófasz a csalódott-hiszékenyek arcába.

:)

Nem szarunk abba a talba, amibol eszunk. Mifelenk ezt igy tanitottak.
Ha buncselekmenyt gyanit, akkor mehetett volna elso korben a hazai hatosagokhoz, de ugye van EU kompatibilis, orbanfuggetlen hatosag is. Egyikhez sem fordult. Felvette az asszonnyal a beszelgetest es egy mar lezart nyomozati szakaszban levo dologba kavarta bele, aminek termeszetesen semmilyen erdemi eredmenye nem lesz.

Error: nmcli terminated by signal Félbeszakítás (2)

Ami tény: Magyar Péter barátja vitte be Magyart és oldalán Vargát a Fideszbe. Varga aktatologató miskolci jogász lenne Magyar haverja nélkül.

Amit tudunk: Varga ordibált, csapkodott, pofozkodott otthon. Ezt Ő maga elismerte.

Amit hallottunk: Egyszer Magyar részegen ment haza egy buliból, bevágta a gatyáját a sarokba, és lehullottak a könyvek. Sőt még a hátához ért a nadrágszíj. Ez óriási félelmet keltett Vargában... Ezért pofozta fel Magyart?

Ja, mert te eljátszottál a gondolattal, hogy a ballib kottáját (eü, oktatás, eu ügyészség bla. bla. bla) felmondó Petivel kezdenél valamit? Nekem, ha leveszem az embert (hogy nárcisztikus pszichopata, hazug stb.), "a program" (már ami eddig kiderült belőle) se tetszik. Hogyan lenne ebből számomra karika?

trey @ gépház

Uhum, "a genyó a Sparban vásárolt"

Hint, nem sok ilyen cég van a piacon aki ezt ki tudja rittyenteni és szívesen hangosít minden probléma nélkül Vityának is, csak fizessen (Vityáék nem szeretnek fizetni csak többszörös felszólításra határidő után, megsértődve JFYI, de attól még megrendelők ők is.)

Egyeseknél a csalódás nem egy rövid epizód, hanem életforma. Kb. olyanok ezek az emberek, mint a bántalmazó kapcsolatban élő nők: megörülnek, amikor a "párjuk" kicsit kedvesebb, aztán csalódnak, amikor szembesülnek a jól ismert valósággal. A másik probléma meg az, hogy nagy pofával demokráciáért kiáltanak, és a nekik nem tetszőket lenézően kiokosítják arról, hogy mit jelent a demokrácia szó, de azt már nem fogják fel, hogy ők maguk és a cselekedeteik (ill. azok hiánya) hogyan viszonyul a démoszon keresztül a demokráciához.

:)

Össze kéne szedni, hogy milyen konkrétumokkal áll majd elő Peti a következő tüntin ... Erre a kommentre válaszolva írjátok! :D

trey @ gépház

Félteni kezdte táborát Magyar Pétertől a Fidesz

 • Megóvni a fideszes törzsszavazókat Magyar Pétertől, aki a „baloldal embere, baloldali dollárokból él, és Soros pénzeli” - ez most a Fidesz fő célja.
 • Magyar a Spinoza-házban liberálisnak vallotta magát - a fideszes elemzők világában már van, aki szerint ezzel „megtalálták Magyar Márki-Zay-momentumát”.
 • A kormánypárti bázisban érzékelhető elbizonytalanodás, de ennek a mértéke még felbecsülhetetlen.
 • Nem megszokott a helyzet, és az ellenfél sem az – a Fidesz így is kitartani látszik a megszokott eszközök mellett.

Link

Hol van amúgy ilyenkor Lendvai vagy Kunhalmi,, aki azt mondja Poloska Peti ne vigye utcára az embereket! :)

Megyjezem a Peti kevésbé a fidesz és Orbán ellen hergel, mint Tóni és a NER ellen, persze közben odabasz a DK-nak és összeveszik a médiával is.

Ez az egész kicsit röhejes. Az a kétmillió ember, aki most beleszeretett ebbe a legénybe, kire fog szavazni a most közelgő választásokon? 

Ja értem, otthonmarad. Hát, ha csak úgy nem.

Na várj, akkor Trey hogy lehet Fideszes ügynök, ha nem volt tagja a pártnak?

Leszarom a trey nevű arcot, nem foglalkoztam vele soha, és most teszem! Azt sem tudom, hogy ki az akiről hadoválsz, életemben nem volt hozzá közöm, és nem is lesz! Egy troll állt belém 3-al fentebb, erre reagáltam! Nem tudom ki az akire célozgatsz!

De itt más a lényeg! Orbán a háttérben bekiabálja h "hamis vád"! Ezzel le is leplezte az egész színjátékot - a baromja! Mivel mint késöbb kiderül a főügyésztől, h vizsgálják a dolgot. De Orbán már tudja, h hamis vádról van szó, amit nyilván MP tett az ügyészségen való meghallgatásakor.  Kiváncsi vagyok, h a sajtó észreveszi-e ezt?

"antiegalitarian, antiliberal, antidemocratic, and antipopular"

Mondjuk azt nem tudom miért gondoltam, h MP azt mondta el bent az ügyészeknek is, mint amit a sajtónak az ügyészség elött! Mert ha az azt mondta, azzal megvádolta volna Rogánt. Nyilván bent csak arra szoritkoztak, h a felvételt átadják - de az abból levonható következtetéseket nem mondhatta ki: azaz arról beszélhattett, h a felvétel szerint Rogán kihúzatta magát a vizsgálati anyagból, de azt nem állíthatta h Rogán kihúzatta magát a vizsgálati anyagból. Érdekes szakma ez a jogászkodás! Ennek ellenére érkezett az ügyben feljelentés az ügyészségre hamis vád miatt MP bentjártát követően - erről többet nem tudni. 

"antiegalitarian, antiliberal, antidemocratic, and antipopular"

A tanúnak nem bizonyítania kell, hanem elmondani azt, amit valóságként tapasztalt. Térdre rogyott gyengébbek kedvéért másképp kifejezve: a tanúnak a beszámolója során nem kell szelektálnia bizonyítható és nem bizonyítható részekre. Akkor sem, ha jogi végzettsége van. Persze ha sáros, akkor könnyen megeshet, hogy elhallgat vagy átkölt ezt-azt. De azt kétlem, hogy a hozzáköltésben túl messzire menne. Azt meghagyja a rendezvényein résztvevő agyhalottaknak.

:)

Nagy lett a hallgatás Petike ügyben ... csak nem baj van?

Donáth Anna, a Momentum elnöke, európai parlamenti képviselője úgy látja, ha „Magyar Péter Európa kérdésében közelebb áll a Fideszhez, mint a Momentumhoz, akkor nem pusztán a magyar ellenzéket opponálja, de a teljes Európa-projektet”.

„Magyar Péter tegnap azt nyilatkozta, hogy a Fidesz Európa-politikája közelebb áll hozzá, mint az ellenzéké. Mondata egybecseng korábbi, »sok minden jó irányba megy ebben az országban« típusú kijelentéseivel – kezdte keddi Facebook-posztját Donáth Anna.

[...]

Link: https://index.hu/kulfold/ep/2024/valasztas/2024/04/09/donath-anna-magya…

Mi lesz így a HUP Magyar Peti fanklubbal?

trey @ gépház

Hétfőn kirúgták a szombati rendezvényen felszolaló református lelkészt attól az állami tulajdonban lévő technológiai cégtől ahol próbaidejét töltötte. Három kamasz gyereke van. 

EZ A FIDESZ! Csak hergeljétek még a népet, lesz itt forradalom! 

"antiegalitarian, antiliberal, antidemocratic, and antipopular"

Magyar Péter arról számolt be, [...] Zoltán egyetlen »bűne« az volt

Kérlek ... :D Kampányüzemmódban levő Petike arról számolt be? :D

Megdöbbenéssel értesültem tegnap este, hogy szombati megmozdulásunk egyik felszólalóját, Tarr Zoltánt a közreműködése miatt* hétfőn azonnali hatállyal elbocsátották munkahelyéről. Minthogy Zoltán próbaidős alkalmazott volt** egy állami technológiai cégnél, jogi aggályt aligha emelhetünk***, de súlyos erkölcsi elveket sért és Alaptörvény-ellenes, ha valakit véleményéért és annak felvállalásáért utcára tesznek****

[...]

kell-e ennél ékesebb bizonyíték egyház és állam kóros és elfogadhatatlan összejátszására, mint hogy Zoltánt már a békés gyűlésünket követő első munkanapon elzavarták*****

[...]

Lehet ******, hogy egy újabb Balog Zoltán-féle közbenjárás megvalósulásáról van szó?

 

(* citation needed)

(** próbaidő alatt indoklás nélkül el lehet küldeni bárkit)

(*** valóban, Jogászpetike, lásd **)

(**** bizonyítás needed)

(***** de Zoltán egyébként jól dolgozott-e? vétett-e etikai kódexet stb?) 

(****** Most akkor állítunk, kérdezünk vagy sugalmazunk, Petike?)

trey @ gépház

Egyébként csodálom az oknyomozói vénával megáldott 444/Telex faszomtudjamiket, hogy objektív újságírás szempontjait figyelembe véve nem keresték meg a Tarr egykori munkaadóját, hogy megkérdezzék, hogy miért nem kértek belőle a próbaidő leteltével.

trey @ gépház

Gondolom a sikertől megrészegült és másnaposan ment be dolgozni

Elég, ha csak nem a munkájával foglalkozott. Tüntiszervezés, beszédírás, agitáció ...

Amúgy nem az a szabály, hogy próbaidő alatt nem kell indokolni a kirúgást?

Próbaidő alatt mindkét fél indoklás nélkül, azonnali hatállyal kezdeményezheti a munkaviszony megszüntetését.

trey @ gépház

Régen volt egy kollegám aki rendszeresen jött balos propagandát traktálni. Egyáltalán nem értettem, hogy itt mindenki balos, azért nem szólnak vissza neki? De talán inkább csak egy idő után feladták, hogy olyan vitatkozni vele, mint itt jakuval. Én meg új voltam és nem tudtam még mi a pálya. Ha mondjuk valaki ezt már próbaidő alatt idegesítő szinten csinálja és még hozzá nem zseniális a tudása sem, akkor nem csodálkozom ha emiatt elküldik inkább. Ugye a főnöknek feladata az is, hogy a jó légkört fenntartsa, hogy nyugodtan tudjanak dolgozni az emberek. Akár még olyan szcenárió is lehetséges, hogy a főnök is ugyanazon az oldalon áll politikailag, de mégis érzi, hogy a csapatnak a kárára van a sok politizálás.

Olvastam egy vele készült interjút (pár napja volt a válaszonline-on), nem olyannak tűnt az illető, mint aki a munkahelyén politikát nyomna. Az tényleg tud idegesítő lenni, főleg, ha túlzásba viszik, oldaltól függetlenül.

Nyilván sose tudjuk meg pontosan, miért küldték el, tehát bármit bele lehet magyarázni, de nekem úgy tűnik, hogy ha pont most, akkor az időbeni egybeesés legalábbis gyanús.

Szerk: Érdekes komment: Telex: Menczer Tamás reagált a Magyar tüntetésén felszólaló lelkész kirúgására

Menczer Tamás (a Fidesz kommunikációs igazgatója) kommentje: Íme a válasz: Miért kellene a kormánynak egy olyan emberben megbíznia, aki meg akarja buktatni?!

Első olvasatra jól hangzik. De: vagy közvetve elismerte, hogy a felszólalása miatt rúgták ki, vagy anélkül mondott valamit, ami szerinte jól hangzik, hogy erről megbizonyosodott volna, egyik eset sem hangzik jól. Ugyanis nem kormánytisztségből rúgták ki, hanem egy technológiai cégtől (azaz nem politikai terület), és attól, hogy történetesen a kormány tulajdonában van a cég, ez még nem adna indokot politikai okból kirúgásra. Ezzel lassan eljutunk oda, hogy a kormány tulajdonában lévő cégeknél nem dolgozhat ellenzéki meggyőződésű ember (vagy ha mégis, kussoljon). Ez semmiképpen nem helyes.

Ha pedig a második eset van, vagyis csak a vakvilágba kommentelt, persze az ő dolga, de egy kommunikációs igazgatótól elég visszás.

Fidesz kommunikációs igazgatója nem kormányszóvivő. Véleménye lehet max. a témában.

Az az álnaivitás mindenesetre érdekes, amit tolsz ... el nem tudom képzelni, hogy van a világon olyan kormány, amelyik megtűrné a munkavállalói sorában azt, amelyik deklaráltan a kormány megbuktatására szervezkedik.

trey @ gépház

Véleménye lehet, én erről a véleményről írtam meg a saját véleményemet. Nincs ezzel semmi gond. Az egyetlen kérdés, ami nyitva maradt, hogy tényleg amiatt rúgták-e ki a dolgozót.

Azzal továbbra sem értek egyet, és tényszerűen sem igaz, hogy minden állami tulajdonban lévő cég dolgozója a kormány munkavállalója.

Persze van: amennyiben te kivánsz lenni a_HUP_Menczer_Tamása cseppet sem megtisztelő cím birtokosa, akkor van! 

Mégis ki a tököm várja el, h kormány olyanban bízzon meg, aki meg akarja buktatni? Fentebb nagy okosan előadtad, mint alapvetést, h a Fidesz meg a kormány nem ugyan az; akkor addig miért nem jutsz el, h az állam meg kormány nem ugyan az? 

"antiegalitarian, antiliberal, antidemocratic, and antipopular"

mint alapvetést, h a Fidesz meg a kormány nem ugyan az

Vitatod?

az állam meg kormány nem ugyan az

Elnézést, ha újat mondok, de az államot a kormány vezeti a kormány hivatali ideje alatt ... Hadd szabja már meg, hogy szerinte nem megbízható elemekkel eleget tud-e tenni ennek a feladatnak ...

trey @ gépház

Ez minden felsőfokú intézményben  kötelező anyag volt, de még középfokon is talán amikor te jártál.  A kormány egy végrehajtó szerv. A közigazgatást irányítja.

Az állam pedig egy olyan entitás ami megteljesíti a teljes lakosságot és egyébként egy jogi személy.  (az ellenzék is, meg a sok másik akit te nem értesz beleértendő a lakosságba)

De leegyszerűsítem neked arra a nyelvre, ahogy érteni fogod:

Ha egy céggel hasonlítod össze akkor az állam a tulajdonos, a kormányfő pedig az ügyvezető szerepét tölti be. Ebből adódóan a rá bízott javakkal gondosan bánva kell eljárnia. 

A kérdésben az urat egy olyan állásból rakták ki _közvetlenül_ a szerepvállalása után ami  állami tulajdonban van,  de ezt nem jelenti azt, hogy ehhez a kormánynak bármi köze kellene, hogy legyen. 

A politika diszkrimináció pedig a munka törvénykönyvével ellentétes. Itt ez azért nem játszik, mivel próbaidő alatt volt az úr így nem kötelező a felmondás indoklása. Itt ez a szerencsétlen balf*sz csak segít abban, hogy a diszkrimináció bizonyítható legyen :)

tl;dr:

Ezért is cserélik le a minisztériumokban az embereket kormányváltás idején, legyen az jobb vagy baloldali, aki éppen nyert :D

Ez meg az élet iskolája, amit te nem jártál ki ^

Alig várom már, hogy a sok fórumduma helyett arról számolsz be, hogy beadtátok a keresetet az ügyben! Szólj, ha megvan!

trey @ gépház

Ezért is cserélik le a minisztériumokban az embereket kormányváltás idején, legyen az jobb vagy baloldali, aki éppen nyert :D

Te valamit nem értesz, a miniszter az egy titulus, a minisztérium egy intézmény. Mindkettő a kormány érdekkörébe tartozik annak része. 

 
Az állam által tulajdonlott vállalkozás _nem tartozik_ a kormány és nem része annak. Mivel hatalma megvan a lehetősége is, hogy diszkriminációt folytasson, ettől az marad törvényellenes. 

Az állam által tulajdonlott vállalkozás _nem tartozik_ a kormány és nem része annak.

Persze, persze! :D :D :D

As a Budapest based state-owned company, Neumann Nonprofit Ltd. works for raising the digitalisation level of Hungary so that each Hungarian citizen and enterprise can profit from increased digital competences. To this end, we support and implement key projects in this field initiated by the Hungarian Government.

[...]

A Társaság tulajdonosi jogainak gyakorlója: A Társaság tulajdonosa a Magyar Állam. A tulajdonosi (alapítói) jogokat az egyes állami tulajdonban álló gazdasági társaságok felett az államot megillető tulajdonosi jogok és kötelezettségek összességét gyakorló személyek kijelöléséről szóló 1/2022. (V.26.) GFM rendelet 1. melléklet I. pont 9. alpontja alapján a Nemzetgazdasági Minisztérium – székhelye: 1011 Budapest, Vám utca 5-7. ; adószám: 15848398-2-41 ; PIR azonosító: 848392 ; honlap: https://kormany.hu/nemzetgazdasagi-miniszteriumgyakorolja.

[...]

Nemzetgazdasági Minisztérium -> Nagy Márton -> Orbán-kormány

HTH

(iratkozz vissza a középiskolába!)

trey @ gépház

ROTFL :D A Magyar Államot pedig jelenleg a Magyar Kormány vezeti a választásokon történt 2/3-os felhatalmazás alapján és mint ilyen, a tulajdonosi jogokat gyakorolja Tarr <egykori> munkahelye felett. Goto eleje.

trey @ gépház

LOL

Közelítsük meg máshonnan:

Tarr egykori munkahelye kormányzat által megálmodott és felügyelt projekteket futtat. A főnök a nemzetgazdasági miniszter (annak a főnöke Orbán, mint miniszterelnök).

Szerinted, egy az Orbán-kormány megbuktatására szervezkedő egyén jól helyt tudna állni ebben a szervezeti felépítésben? :D

Kb. mintha a vezérigazgatónk ellen szervezkednék ... biztos hosszú és prosperáló karrierem lenne! Főleg próbaidő alatt ...

Azt sem tartom kizárnak, hogy kémnek jelentkezett ... Lássuk be, elég fura, hogy ezzel beállítottsággal éppen most jelentkezett egy minisztériumi tulajdonban levő céghez.

trey @ gépház

Szerinted, egy az Orbán-kormány megbuktatására szervezkedő egyén jól helyt tudna állni ebben a szervezeti felépítésben? :D

1, nem gondolnám, hogy attól, hogy felszólal egy tüntetésen a kormány megbuktatásán dolgozna, főleg probléma, hogy a megnyilatkozásai alapja szikla szilárd, de ezt hagyjuk
2, ha feltételezzük, hogy mégis azon ügyködik, de ettől még tökéletesen el tudja látni a feladatát és teljesít a munkahelyén a pozíciójában aminek semmi köze sincs a politikához, akkor teljesen rendben van.

Nem, nem olyan mintha a vezérigazgatód ellen szervezkednél, hanem egyszerűen rühellenéd a tulajdonost. Ettől még a munkád lehet értékes, és ha nem hozod ezt a munkahelyedre akkor ehhez a vezérnek sincs semmi de semmi köze. (még a tulaj is kezelheti ezt a helyén, főleg ha van átfedés ugye..)

De itt el is galoppoztunk a terelésedre, mivel a _politikai és világnézeti diszkrimináció_ tiltott.

1, nem gondolnám, hogy attól, hogy felszólal egy tüntetésen a kormány megbuktatásán dolgozna, főleg probléma, hogy a megnyilatkozásai alapja szikla szilárd, de ezt hagyjuk

ROTFL, Magyar ezt tűzte a zászlajára, ő Magyar tüntetésén szólalt fel és átengedte neki ingyen az egyesületét

2, ha feltételezzük, hogy mégis azon ügyködik, de ettől még tökéletesen el tudja látni a feladatát és teljesít a munkahelyén a pozíciójában

Hogy tudná tökéletesen ellátni a magyar kormány által kijelölt feladatokat? Ez érdekütközés.

Nem, nem olyan mintha a vezérigazgatód ellen szervezkednél, hanem egyszerűen rühellenéd a tulajdonost

Lófaszt.

Ettől még a munkád lehet értékes, és ha nem hozod ezt a munkahelyedre akkor ehhez a vezérnek sincs semmi de semmi köze

:D

De itt el is galoppoztunk a terelésedre, mivel a _politikai és világnézeti diszkrimináció_ tiltott.

Remélem a pert már el is indítottátok! 🍿

trey @ gépház

Nem terrorizálja. Egyszerűen csak kibassza. Melyik balos önkormányzati cégben dolgozik FIDESZ párttag vezető pozícióban, aki rendszeresen az adott önkormányzat ellen szólal fel? Gondolkodj már néha. Menj ki az utcára és nézz szét!

hup.hu##article[data-comment-user-id="16401"]

Felveszik, nem csinál semmit, tudva, hogy emiatt kibasszák, mint macskát szarni, elmegy a gyökerek tüncijére, kibasszák és lám! mehet a hiszti, hogy az állam kirúg mindenkit, aki.

Mit ismertek be egyébként? Mármint ezt haluzod megint, vagy tényleg beismertek valamit? Mondjuk az a Judit, akit most ütni kell, és politikai témában nem szólalt meg 2 hónapja?

hup.hu##article[data-comment-user-id="16401"]

Most már a történet alapjaiban nem érdekel, de miután pár tucat hozzászólás történt, feltennék egy kérdést. Tudja egyáltalán valaki, hogy e cégnél -amit elég lassan sikerült beazonosítani*- mi volt a delikvens feladata?

Igazgató, mérnök, kémelhárító, szóvivő, aktatologató, esetleg takarító? Mert politikai aktivizmus tekintetében eléggé nem mindegy.

*sokáig állami tulajdonú cégként volt jelölve (csak, hogy a fél ország dolgozói érezzék veszélyben magukat, hogy egy hangosabb (politikai értelembe vett) fingás miatt kirúgják őket.)

Telex: Tarr Zoltán a kirúgásáról: Az államnak dolgozni nem jelenti, hogy az ember ne lehetne más véleményen, mint az aktuális kormány

"Tarr Zoltán digitalizációs technológiai témákkal foglalkozott a cégnél, az volt a dolga, hogy közvetlen uniós forrásokat kutasson fel és szakmai háttéranyagokat készítsen. Azt mondta, a munkájának nem volt bizalmi eleme, kollégáival együtt készített olyan szakmai anyagokat, amiket felhasználtak Nagy Márton gazdaságfejlesztési miniszter szövegeihez is."

Egy gondolata volt amit nagyon igaznak találtam: A magyar társadalom beteg. És ennek a betgeségnek a kialakulásában az egyháznak felelőssége van.

Magam is ezt gondolom, de minden bizonnyal nem úgy ahogy ez az illető! Szerintem nem Balogh püspökről van szó, hanem arról, h a keresztény egyház műanyag, instant oldódó szakralitással házal, aminek hamissága taszítja az embereket.  Nem képesek érvényesen felvetni az Igazságot, és azért nem képesek erre, mert eleve maguk sem értik. Ezért teljesen debil, tévelygő dolgokat állítanak be, mint ami keresztenyi lenne. Tipikusan ilyen a karitatív megmozdulások (lásd a másik nyomorult Iványi féle szektát)! Neeeem! Baszki, az egyháznak nem feladata a bantu négereket alsóneművel ellátni!  Az egyház feldata az Igazságot képviselni és megjeleníteni! És ennek a feladatának nem felel meg!

Szó sem lehet róla, hogy az egyházat és az államot szétválasszák! Ezt ugye abból az álnok gondolatból akarják megtenni, h ne keveredjen a politika meg a hitélet és ne tudja az állam befolyásolni az egyházat. Micsoda szánalmas hozzáállás ez, amit Tarr is szorgalmaz? Az egyháznak kellene befolyásolnia az államot! És nem kicsit, hanem a lehető legnagyobb mértékben! Hát érvényesen fel sem merülhet a szétválasztás. Mint írtam az egyháznak kell képviselnie és megjelenítenie az Igazságot, és az államon keresztül érvényesítenie kell azt! Nyomorult orbán vagy majd az Európai Ügyészség fogja itt megmondani mi az Igazság?  Miről beszélünk? 

Tehát MP végetelenül szimpatikus fickó, max mellette vagyok abban h takarítsuk ki innen az Orbán-rezsimet - de ezen túl én valójában nem tudok hozzá kapcsolódni. Mondjuk máshoz sem, mivel eleve jobboldaliság nincs jelen a politikai palettán. 

"antiegalitarian, antiliberal, antidemocratic, and antipopular"

>>ne keveredjen a politika meg a hitélet

ez mindig csak addig jelenik meg égető igényként, amikor nem a mazsihisz szól bele pártpolitikai ügyekbe, nem a mazsihisz oktat ki, nem a maszihisz szólítgat fel, vagy nem a bideni oligarcha rezsim helytartója tart széderestet janicsároknak

aktuálisan Slomó féle arca grimaszol most a zsidóságnak az orbáni hatalom tükrében..., pszichéjük meg a filmiparban, -művészetben liheg áhítatot a templom helyett mozikba járó hívekbe...bár mára már az is kiment a divatból. A lepusztulás állandó.. Ja ne felejtsük el a proto-cionista Hit-gyülekezete szektát sem, ami már beülteti embereit a médiába mindenfelé véleményformálónak (lásd Ultrahang, ATV,Hetek stb)...ami nem lenne baj, ha ezek  az Igazságot képviselnék! De ezek kivétel nékül antitradícionista erők, nem az igazságot, hanem a hamisságot; nem a bevatást, hanem az ellen-beavatást képviselik! 

"antiegalitarian, antiliberal, antidemocratic, and antipopular"

 mellette vagyok abban h takarítsuk ki innen az Orbán-rezsimet - de ezen túl én valójában nem tudok hozzá kapcsolódni. Mondjuk máshoz sem, mivel eleve jobboldaliság nincs jelen a politikai palettán. 

Nagy terv! Általában eddig juttok ... olyan balfaszság, mint a MKKP-ra szavazni. Amikor meg kellene valaki az ország élére, akkor ... "Majd benyomjuk a robotpilótát!"

Vagy mi lenne a terv? :D

trey @ gépház

Képzeld el, hogy van egy céged. Felveszel valaki. Kell neked egy forradalmár? Nekem nem. Van elég feladatom, nem kell a céghez egy lázító. Nem a véleménye miatt nem kell (azt leszarom), hanem az archetípúsa miatt.

Szerkesztve: 2024. 04. 09., k – 15:43

[...]

Magyar ugyan – érthető okokból – Orbánnal és Gyurcsánnyal akart kiállni, ez pillanatnyilag politikailag nem igazán indokolt. Június 9-én európai parlamenti és önkormányzati választásokat fognak tartani, ezeken pedig hivatalosan nem Orbán és Gyurcsány lesznek a főszereplők. Magyar viszont a jövőbeli pártjával az EP-választáson akar indulni,

[...]

Deutsch felajánlására Magyar egyelőre egy kommenttel reagált, amiből arra lehet következtetni, hogy nem akar vele vitázni: „A drogos, közpénzfaló bohócokat se Budapesten se Brüsszelben nem veszik komolyan. Ezért aztán sem beszélgetni sem vitatkozni nem érdemes velük. Ennyi.” Ennél a reakciónál a következő hetekben valószínűleg többre lesz szükség, ha ugyanis összejön egy listavezetői vita, akkor nehezen lesz magyarázható, ha arra a Fidesz elmegy, de a teljes elitváltásra készülő Magyar kihagyja.

[...]

Petike ... aki másnak vermet ás ...

trey @ gépház

a Blikk az ügyben közölte, hogy egy szerkesztőségen belüli félreértésből fakadóan azelőtt publikálták az anyagot, mielőtt arra megérkezett volna az interjúalanyok jóváhagyása. Az ő kérésükre a videóban több helyen is történt korrigálás. Az ominózus mondat úgy hangzott eredetileg, hogy: „Segített egyébként egy szuper grafikus csapat, akik félig magyarok egyébként és félig külföldiek.” Az nem derült ki, hogy Magyarék miért pont ezt a mondatot vágatták ki a videóból.

🍿

trey @ gépház

A nője vajon egyben a "handlere" is, vagy csak úgy belefolyt a propagandába? Nem túl jól képzett, hogy ezt a hibát elkövette, ezért arra tippelnék, hogy amatőr. Mindig tudni kell a másik oldal fejével is gondolkodni, és első az optika. Sosem szabad úgy beszélni, mintha csak a sajátjainkhoz szólnánk! Innen üzenem a kishölgynek!

Latorcai János Arató Gergelynek:

Szégyellje magát és kérjen a köztársasági elnök úrtól bocsánatot, amiért olyat állít, amit nem tud bizonyítani

Sulyok Tamás apjának szélsőjobboldali múltjára utalva azzal zárta a felszólalását, hogy

olyan köztársasági elnököt sikerült választani, aki letette az esküt, de már hazugságba került a saját nyilasbarát, antiszemita rokonai kapcsán.

Sulyok pedig hazudott, mert több forrás is bizonyítja, hogy apja nemzetiszocialista pártvezető volt. Bukni fog ez a köztársasági elnök is!

Új neve bukkant fel:

Pszicho Peti :D

trey @ gépház

Te fújod kívülről az összeset.

Orbán lop

Tiporja az LGHDTV++ jogokat, de Orbán lop.

Támogatja a pedofilokat, de Orbán lop.

Bukik a kormány, de Orbán lop.

Az igazságügyi miniszter verette magát a gyámoltalan férjével, emiatt most Jucit kell ütni, de Orbán lop.

MP elhozza nekünk a kánaánt, de Orbán lop.

Támogatni kell az orosz háborút az utolsó ukránig, de Orbán lop.

A migráns jó, de Orbán lop.

Nem emeli a pedagógusok bérét, de Orbán lop.

támogatni kell a terroristákat a közel keleten, de Orbán lop.

Nem szabad üzletelnie hazánknak (mármint az én hazámnak, neked nem tudom hol van az) a ruszkikkal, csak kirgizisztánon keresztül, mint a többi európai országna, de Orbán lop.

Nem szabad ruszki olajmolekulát venni, mert azzal a háborút támogatjuk, amit eleve támogatnunk kell, de Orbán lop.

Tilos normális életet élni, a munkahelyeken eröltetni kell a diverzitást, pl a te munkádra föl lehetne venni egy képzetlen afrikai muszlim harcost, aki helyett te kevesebbért megcsinálhatod majd a korábbi melódat. Ó, bárcsak ez egyszer megvalósulna! Willy-t lefokozzák, fejére raknak egy LGHDTV+ harcost vagy a retket, de csak a diverzitás miatt, willyt meg ugyanúgy dolgoztatni, negyedbérért, csak hogy tovább támogathassa a haladó nyugat által kínált előnyöket, de Orbán lop.

A szervezett bűnözés keretében EU-ba hajóztatott retkek jók! Pörgetik a gazdaságot mindenhol, de Orbán lop.

El kell viseljük, hogy migárnsretkek mindenhol azt csináljanak, amit akarnak, hiszen a liberalizmus azt tanítja, hogy neked, balfasznak tűrnöd kell, de Orbán lop.

Az ukrán gabona jó, mert a GMO nem is veszélyes, és ha sokkal olcsóbban termel az ukrán, akkor a saját mezőgazdaságra nincs is szükség, de Orbán lop.

Persze, ha leállítottad a mezőgazdaságod, majd szépen visszaáll az ára az ukrán termékeknek magasra. Hiszen ők még nem tudják, hogy emelni kell, és a most nyújtott támogatásért cserében évmilliókig hálásak lesznek nekünk ezért, de Orbán lop.

hup.hu##article[data-comment-user-id="16401"]

Orbán lop

Mondom, nem propaganda, igazság, van mögötte bizonyíték, pláne nem külföldről jön ez az infó.

Tiporja az LGHDTV++ jogokat, de Orbán lop.

Tiporja a "CLGGFTADFGSG" jogokat ez is tény, nem propaganda. A másikat már megbeszéltük. Nem külföldről jön.

Támogatja a pedofilokat, de Orbán lop.

Ez is tény, a köztársasági elnök bukott bele. A másodikat már megbeszétük

Bukik a kormány, de Orbán lop.

Majd áss elő légyszi olyat, amikor én ilyet írtam, vagy külföldről akár ilyen jönne. Ez a DK mantrája, aki az Orbán zsebében van. 

 

Miért lettél oly ideges, hogy kapkodva írsz butaságokat? 

Dehogynem ... Meg volt nevezve több előadó a linkelt cikkben (szerintem el se olvastad, nyilván érhető, hogy fogalmatlan vagy), aminek listájából te kimazsoláztál néhányat, azt a látszatot keltve, hogy minden említett azért szólalt fel kizárólag, mert fizetik őket.

trey @ gépház

Segítek:

Egy ekkora politikai rendezvénynél illett volna megkérdezni tőlünk, hozzájárulunk-e ahhoz, hogy a mi dalunkat is lejátsszák – jelentette ki a Bikini együttes vezetője és az Artisjus elnöke, Németh Alajos.

Már számtalan furcsa helyszínen és környezetben használták fel a tudtunkon kívül a Nélküledet”mondta az Ismerős Arcok frontembere, Nyerges Attila. „Eleinte még próbáltunk fellépni a hasonló esetek ellen, de egy idő után rájöttünk, semmi értelme.

A Kormorán együttes alapítója, Koltay Gergely a téma kapcsán azt üzente a lapnak, hogy „zenekaruk nem Magyaroknak, hanem magyaroknak ad hangversenyeket”, de nem örült Demjén Ferenc sem, (ezt segítek értelmezni, mert neked ez mélyvíz ... Koltay Gergely ugyanúgy NEM ÖRÜLT, mint Demjén Ferenc ...)

Tehát a lista:

 • Demjén
 • Varga
 • Németh
 • Nyerges
 • Koltay

Ebből te kimazsoláztál kettőt.

trey @ gépház

Amire reagáltam abban ez a három név van:

Demjén, Varga határozottan elhatárolódik  Demjén "politikai cirkusznak hívja" és elmondja, hogy nem adott volna engedélyt rá ha teheti, és ő nem tudott egyébként sem róla. Varga ezt mondta: "Nem szeretném, hogy az én arcomat odahelyezzék egy olyan politikai formáció mellé, ami mellett nincs helyem”.

Nyerges Attila semmilyen negatívumot nem fogalmazott meg. Idézem: "Már számtalan furcsa helyszínen és környezetben használták fel a tudtunkon kívül a Nélküledet”  é semmivel ez ellen nem tehet semmit, nem is rugózik rajta _semmilyen esetben sem_ (tehát nem specifikusan ebben) majd végkonklúziója ez: "remélem, abban a környezetben is átszűrődik majd a dal valódi mondanivalója" ez nem egy elhatárolódás vagy tiltakozás ebben ugye egyetérthetünk, sőt, még támogatásnak is felfogható.

"Demjén Rózsi és Varga Miklós sem örült, hogy a zenéiket lejátszották Magyar Péter tüntetésén" <- ez a cikk címe

referencia: https://telex.hu/belfold/2024/04/09/varga-miklos-demjen-ferenc-tuntetes… (most ez a link van benne a hozzászólásodban a cikk nem változott)

A te hozzászólásod amire reagáltam: https://hup.hu/comment/3046779#comment-3046779 ( 2024. 04. 10., sze – 09:35 )

erre én 1 mondatot reagáltam:

"Muszáj nem örülniük, hisz Viktor bácsi pakol pénzt a zsebükbe :)"  https://hup.hu/comment/3046847#comment-3046847

Majd elkezdtél rugózni a válaszomon, hogy akkor a Dead Kennedys is az, ami teljes logikai bukfenc ugye. Mert ugye két eleme alapján csak akkor mondható ki valami a halmazról, ha két elemű. Ezt ki is emeltem és elmondtam neked a két előadót akikről _tudjuk_ hogy szinte kizárólag kormányzati megrendelésből élnek, és a cikk címében kiemelve szerepelnek. Az is elmondható, hogy a cikkben nincs más egyértelműen elhatárolódó személy. Te erre azzal vádoltál meg, hogy én kimazsoláztam őket. Állításod _nem igaz_. Nem mazsoláztam, én olvastam a cikkeket (veled ellentétben).  Ahogy itt alátámasztottam.

Majd ugyanebben a topicban  linkeltél egy másik cikket, pontosan ugyanabban a témában (20 perccel a fenti bejegyzésed előtt):

Itt is ez a két tiltakozó előadó van megemlítve Demjén, Varga.

referencia: https://index.hu/kultur/2024/04/10/tuntetes-demonstracio-magyar-peter-a… (ez a link van a hozzászólásodban, a cikk nem változott) 

a te hozzászólásod (ugyanabban a témában) https://hup.hu/comment/3046769#comment-3046769 ( 2024. 04. 10., sze – 09:16 )

Majd miután beszóltam, hogy azt se olvasod el amit saját magad írsz _kétszer_. _Most_ előástál egy 3. cikket amiben megjelenik egy harmadik nevet, ami talán értelmezhető beszólásnak "Magyaroknak vs. magyaroknak" és elhatárolódásnak.

Szóval az igazság az, hogy:

- én nem mazsoláztam
- a cikkek által említett tiltakozók (Demjén, Varga) Orbán zsebében vannak  (nem is kárhoztatom ezért őket, csak két öreg zenész aki meg akar élni)
- te pedig nem mondtál igazat azzal, hogy direkt kimazsoláztam ezeket a neveket

(jöhet a vigyorgófej, ez van amikor nem tudsz mit szólni)

Ó, dehogynem! Le is vezettem! Arról meg nem tehetek, hogy én naprakészebb vagyok az aktuálpolitikai bulvárban mit te.

Szép maszatolás egyébként. Szép hosszú!

Csak hogy értesd mi az, amikor valaki nem bánja/támogatja, hogy belerángatták: Rost Andrea

Majd szólj, ha sikerült az összehasonlítás :D

trey @ gépház

Te nyilvánvalóan nem fogod fel, h mi történik! Neves művészeket húz le a Fidesz a saját mocsarába, akik ki vannak szolgáltatva neki egzisztenciálisan. Képes vagy úgy tenni mintha a konfliktus Magyar és ezen zenészek között állna fenn, és nem a a zenészek és a Fidesz között! Még Koltay aki viszonylag túrhetően próbálta elvenni a dolog élét némi szellemeskedéssel, de egyszerűen borzadály h ilyen nyilatkozatok megtételét várja el a hatalom a zenészektől! Mocskos Fidesz! 

"antiegalitarian, antiliberal, antidemocratic, and antipopular"

:D

Hallod, csak van aki nem akarja adni a nevét PszichoPeti-hez, amit én megértek. Egy elszabadult hajóágyú, MZP#2. :D

Most éppen az újságírók a szemetek, mert nem róla kérdeztek a Kormányinfón:

„Nem volt itt kérem százezres tüntetés, nincs itt erkölcsi, jogi, politikai és gazdasági válság… És ami igazán érdekes, hogy nem volt egy ember sem a teremben, aki a mesedélután első órája után azt mondta volna, hogy mi ehhez az elhallgatáshoz nem asszisztálunk, mi újságírók vagyunk és az országot és a magyar embereket valóban érdeklő ügyekben akarjuk kérdezni Gulyás Gergelyt és a kormányt”.

Szegény nárcisztikus! Nem vele foglalkoztak, brühü :D

trey @ gépház

PszichoPeti feltűnt már a Momentumnak is:

Donáth Anna: Magyar Péter színre lépésével veszélyes magatartásminták szabadultak el

A Momentum elnöke és EP-listavezetője videóüzenetet küldött Magyar Péternek, akivel szerinte közösek a céljaik, de aggódik az agresszív hangvétel miatt, ami szerinte eddig főleg a Fidesz és a DK híveit jellemezte.

Donáth Anna, a Momentum elnöke és EP-listavezetője videóban üzent Magyar Péternek. Szerinte aggasztó, hogy Magyar Péter színre lépésével veszélyes magatartásminták szabadultak el, újságírókat propagandistáznak, és Magyar követői nehezen viselik, ha bárki kritizálja vagy vicc tárgyává teszi őt.

[...]

Ez is a HUP-on is tetten érhető, első alkalom, hogy Donáthtal valamiben egyetértünk :D

Willy, te Magyar-követő vagy? Vallj színt! :D

trey @ gépház

Egyetértek Donáth Annával 1 dologban. Nincs olyan ember aki nem kritizálható. 

Willy, te Magyar-követő vagy? Vallj színt! :D

Ehhez ugye semmi közöd nincs.
Elárulom azonban, hogy egy eléggé labilis fószernak gondolom akinek a pénztárcámat biztos nem adnám oda. Azt sem mondom, hogy szívesen szavaznék rá, ettől, ha úgy gondolom, hogy Magyarország érdeke épp ez, akkor rá fogok szavazni mint a szél. Ugyanaz lenne ha Kecskekötő Józsefnek hívnák, mivel veled ellentétben nem hiszek a személyi kultuszban. 

Az a baj hogy látszólag te csak A-ban és B-ben tudsz gondolkodni. Magyarországnak meg általában sem A sem B nem jó, hanem inkább se A se B a jó megoldás ahogy ez igaz jelen esetben is. Nem szabad még 50%-hoz közeli eredményt sem adni egyetlen pártnak(pártszövetségnek a Fidesz kedvéért)  sem.
Ha az elmúlt 14 évben valami teljesítményt kellett volna nyújtania Orbánnak az ország sokkal jobban állna. Ehelyett odadobtad neki (a többi rá szavazóval egyetemben) az országot koncnak, hogy felépítse a hátországát meg a propagandáját a habokra. 

Persze 

Elvben nagy demokraták vagytok. A gyakorlatban meg nem. A demokráciát gyakorlatban nem cselekvő hordátok érdemi semmittevése a magyar demokrácia ellen hat. A nyugatiak eszméit akarjátok szolgálni a magyar demokrácia helyett. Mivel a nyugati világ nagyobb és erősebb Magyarországnál, ezért egy magyar passzívan is szolgálhatja azt, míg Magyarország szolgálatához sokkal inkább szükséges az aktivitás. Amíg a neten és a kocsmában való ugatásban merül ki a cselekvésetek, addig a külföldet szolgáljátok. Nem csak a nyugatiakat, hanem valamennyi idegent, hiszen a külföld szolgálatával a magyar kohéziót akadályozzátok.

:)

A kisujjeltartós willy, aki gyáva szint vallani.

Nézd trey, nem tartozol abba a körbe akiktől bármilyen kritikát elfogadok, szóval kár azt gondolnod ez nekem számít valamit, hogy triggerelni akarsz. Ettől még, a második rész (szint vallani) teljes csőd nálad, leírtam egyértelműen, hogy nem szimpatizálok Magyar Péterrel. Ne tettesd, hogy nem értetted. 

 

Összevissza kamuzol :D Most, hogy sorra jönnek a Habok Petiről a negatív kritikák, már farolsz ki mögüle?

(már a második mondatodban cáfolod az első mondatod, igazi teljesítmény) Az, hogy mögötte álltam/állok Magyar Péternek az a te víziód. Te nem tudsz elszakadni a személyi kultusztól. Én azt látom, hogy Magyar Péter megszólít egy tömeget, aki annyira el van keseredve, hogy Brian mögé  is odaállna. Nekem ebben az a szimpatikus, hogy megmozgatja a politikai palettát és mozgásra és hibára kényszeríti a Fideszt, és ha kitart valamennyire akkor van esélye, hogy egyszer bezárjuk a NER-t és végre egy élhető országot építsünk úgy hogy nem hagyjuk hogy gyüttment politikusok (Orbán Viktor) hatalomépítésre használja az adófizetők pénzét. 

Most, hogy sorra jönnek a Habok Petiről a negatív kritikák, már farolsz ki mögüle?

Ez fogalmam sincs, hogy igaz-e willyre vagy Petire. De ha te igaznak gondolod akkor a ChatGPT segit neked objektiven ertekelni a helyzetet:

Az, hogy valaki képes új információk alapján megváltoztatni a véleményét ("kifarolni"), gyakran jelzi a nyitottságot és a kritikus gondolkodás képességét, amely fontos tulajdonságok a tájékozott és érett döntéshozatalban.

Trey megjegyzése, hogy "farolsz ki mögüle" lehet, hogy negatív konnotációval lett kifejezve a vitában, ahol talán hűtlenséget vagy állandóság hiányát próbálta kritizálni. Azonban ha valaki valóban azért változtatja meg a véleményét, mert új tények és információk váltak ismertté, ez dicséretes lehet, és nem jelenti feltétlenül a gyengeséget vagy hűtlenséget. Ez inkább azt mutathatja, hogy az illető gondolkodik, értékeli az információkat, és hajlandó felülvizsgálni korábbi álláspontját az új bizonyítékok fényében.

A politikai és közéleti diskurzusban gyakran értékelik az állhatatosságot és az elkötelezettséget, de legalább ennyire fontos az is, hogy valaki képes legyen újraértékelni a nézeteit, ha az új információk vagy körülmények ezt indokolttá teszik. Az ilyen típusú rugalmasság és adaptációs képesség kulcsfontosságú lehet a változó világban való hatékony navigáláshoz.

Tehat a gondolkodas ereny. Neked is gyakorolnod kellene :)

A ChatGPT egy teljesen altalanos valaszt adott es en is igy gondolom, valoszinuleg mint barmilyen gondolkodo ember. Tehat az uj informaciokat figyelembe veve erdemes velemenyt alkotni es valtoztatni. Ha nem igy lenne, akkor a foldet meg mindig laposnak gondolnad es a tudomanyok sem leteznenek, ahogy ChatGPT sem.

A ChatGPT objektivebb valaszt tud adni, mint egy buta, demens oregember (trey), akinek propagandaval toltottek meg a fejet es arra is ra tudtak venni, hogy szemelyi kultusz miatt meg a pedofiliat is vedelmebe vegye.

az önálló gondolkodás erényét ironikus módon pont chargpt kimenettel demonstrálni akaró száltól teljesen függetlenül csak jelezni szerettem volna, hogy igen rossz ütemben váltottál "atónipénzeli"-ről a "aszemélyikultuszmiatt"-ra (az Új Kritizálhahtatlan Messiás felbukkanása okán), de közben látom, hogy eredetileg willy hozta a stratégiai bakit

En felhivtam a figyelmet az onallo gondolkodas erenyere. Tehat, hogy az egyaltalan nem negativ. Csak krumpliosztogato korokben nem lehet valtoztatni a publikum fele kozvetitett velemenyen. Ebben ChatGPT is egyet tudott erteni a sajat forrasai alapjan, pedig allitolag ehhez nem ert :) De teljesen jogos amit irsz, attol meg, hogy ChatGPT vagy barmilyen forras hasznalata, mar nem onallo gondolat es fenn all a veszelye a megtevesztesnek :)

Mindossze adott commentjere reagaltam, barmilyen hihetetlen is :)

Raadasul, mint irtam az sem biztos, hogy barki kihatralt barhonnan es az sem, hogy olyan sok hiteles negativ dolog gyult volna ossze Petirol egyelore. Mindossze ha tortenne kihatralas vagy akar ellenkezoje uj infok alapjan, akkor az nem negativ dolog, hanem pozitiv.

és Magyar követői nehezen viselik, ha bárki kritizálja vagy vicc tárgyává teszi őt.

🤷‍♂️ 😂

Viszont ami Téged illet...

Nagy különbség, hogy én nem pozicionálom magam Messiásként, Magyarország megmentőjeként és nem aspirálok az ország vezetésére. Remélem érted a fontos különbséget ;)

trey @ gépház

Holt nyugodt vagyok, rátok csak akkor szánok időt, ha éppen ráérek :)
 

Én vagyok túlpörögve? Hát ki a faszom hozta ide ezt a témát? Te.

Ki nyitotta az előző Magyar Peti témát? Te?

Ki akarta tortával megmerényelni Orbánt? Te.

Kit pörög rajta folyamat? Te.

Tudod mit csinálok én? Adom alád a lovat (etetlek), mert fogékony vagy rá :D

trey @ gépház

Trey, nem azzal van baj, hogy Magyar Pétert kritizálod, hanem azzal, ahogy. Magadat alázod porba azzal amit itt csinálsz. Most úgy se érted, majd ha egyszer már nem számít érteni fogod. 
Teljesen korrekt, hogy nem tetszik Magyar Péter, a Fidesz propaganda felszopás és idézés az teljes gáz. A használt eszközök és a gyakoriság meg a legnagyobb gáz. Többed beszélsz róla mint akármelyik pártolója. Észrevetted?

Tükröt tart azon hozzád hasonló nagyokos ütődöttek elé, akiknek tegnap a pedofil botrány volt a lényeges, ma pedig Magyar Péter. És ők és te most sem néztek bele a tükörbe. A következmény pedig feltehetően ugyanaz lesz, mint 2014-ben, 2018-ban és 2022-ben.

:)

Willy, sokszor jeleztem már neked, hogy nálam ezzel a habiszti érzelmi zsarolással nem érsz el semmit. Nyugodj le a picsába, és ne velem foglalkozz, hanem a Magyar Peti témával, ami kezd egyre több pártolójának kellemetlen lenni :D Nem is csodálom miért.

trey @ gépház

Orvos vagy?

Egy orvos biztos semmit nem diagnosztizálna látatlanban. Egy nárcisztikus személyiségzavar dignózisa 3 hét bentlakásos  közvetlen megfigyelés után állítható fel! Ezért is komolytalan, amikor Varga azzal haknizik, hogy Magyar nárcisztikus!

Egy orvos biztos semmit nem diagnosztizálna látatlanban.

Szerinted pl. a világ elhagyatott helyein élők mindig minden tünetükkel elmennek a több száz kilométerre lévő doktorhoz, vagy gyakran inkább a telefonos segítséget választják?

 

Egy nárcisztikus személyiségzavar dignózisa 3 hét bentlakásos  közvetlen megfigyelés után állítható fel!

Addig voltál benn?

 

Ezért is komolytalan, amikor Varga azzal haknizik, hogy Magyar nárcisztikus!

Feltételezem, kettőtök közül csak Varga Judit tudhatja, hogy a volt férjéről megalapozottan megállapította-e orvos a nárcisztikus személyiségzavart.

:)

Várj! Most ott tartunk, hogy Gulyás kijelentette ma, hogy Magyar nem zsarolta őt hangfelvételekkel. Varga meg azzal vádolja Magyart, hogy őt és Gulyást is zsarolta! 
Börlexbe fordult ezredszer is Lady Asztalis Ditta hazudozási ámokfutása. A kérdés adott még mindig: Lady Asztalos Ditta hazudik, vagy Gulyás!? Vagy mindketten?

Majd ha itt kifésüljük az igazságot, akkor Lady Asztalos Fitta szavahihetősége is helyrebillen Magyar nárcisztikus vonásaival kapcsolatban!

Egyéb iránt Kormorán koncertekre rendszeresen jártam, és elmondhatom h pl Koltay nagyon is ellentmondásos figura. Az szerepelt a honlapjukon, h az együttes tagjai esküt tettek, h együtt fognak zenélni, és ha nem, akkor megszünik a Kormorán. Késöbb Koltay mint az együttes vezetője kirugta ez együttes tagjainak felét az érintettek és a rajongók legnagyobb megdöbbenésére. Belőlük alakult meg Az Örökség zenekar, ami két CD-t adott ki, de már azóta megszünt. A Kormoránba pedig új tagok érkeztek, de kevésbé aktív a zenekar, mert Koltay Petőfi rádiónál [és talán tv-nél?] kapott a Fidesz kormány alatt vezető [intendás?] feladatot. Így aztán rengeteg pénz felett diszponál, és hatalomhoz is jutott.

"antiegalitarian, antiliberal, antidemocratic, and antipopular"

...folytatom: Koltay személyiségéhez még, igazából úgy történt a dolog, h nem kirugta a fél zenekarát, nem volt olyan h összehívta volna őket és közölte volna velük, h akkor "pá"; hanem egyszer csak így szakmán belül arról értesültek a tagok, h Koltay új zenészeket keres az együttesbe.  Ilyen pletyka szinten ez eljutott hozzájuk. És akkor meg akarták kérdezni de nem volt hajlandó szóbaállni velük, bármi magyarázatot adni, h miért döntött így? És a koncertre akkor már nem hívta a régi tagokat. Érted? Ez milyen gerinctelenség már? Másfelöl meg egy hihetetlnül tehetséges ember, akik költeményeket ír dalszövegnek. Én a mai napig nem tudom ezt a dolgot megérteni magamban - de mint erkölcsi mérce nem létezik számomra Koltay.  

Miért? - Az örökség szíve szól

Szóval ilyen embert tud rávenni a Fidesz, h MP-t leszólja! De hát ez persze úgy van, h ha a közösségen belül a gerintelenség az általános és az elvárt, akkor eleve gerinctelenek csatlakoznak hozzá, és ha van gerinces mutatóba az meg átalakul. Ez a Fidesz, megmérgezi aki, ami hozzáér. Belül nem tudsz gerinces maradni. Nincs két Fidesz! Mindenki mérgezett lett már! MP viszont éppen ebből lép ki - és mivel mindent kockára tett, ő abszolút hiteles. És őszinténszólva MP kiválló intellektus, tájékozott, felkészült, tapasztalt a politikában, diplomáciában. Hallgasd meg! Magyar Péter a Megbeszéljükben | Nem vagyok Messiás, legfeljebb egy jókor jött szikra lehetek

"antiegalitarian, antiliberal, antidemocratic, and antipopular"

Bammeg meg! Fogadjunk Te vagy MP. Ilyen tisztára sikálni az ánuszt csak maguknak tudják az emlősök.

ő abszolút hiteles

Szerintem meg gerinctelen takony, aki a kisebbségi komplexusa miatt most arra gyúr, hogy kijusson Brüsszelbe és felvághasson vele a volt asszonya előtt. 

„Az összeomlás elkerülhetetlen, a katasztrófa valószínű, a kihalás lehetséges.” (Jem Bendell)

Tőlem hívhatják akárminek is. Én csak azt írtam le, hogy milyen emberkép bontakozik bennem az eddigi közszerepléseiből. Tipikusan az az ember MP aki ha kap egy nyaklevest akkor összehugyozza magát és kér engedélyt létezni. Na most amikor egy ilyen politikus lesz... Totál gáz az ember.

„Az összeomlás elkerülhetetlen, a katasztrófa valószínű, a kihalás lehetséges.” (Jem Bendell)

Tipikusan az az ember MP aki ha kap egy nyaklevest akkor összehugyozza magát és kér engedélyt létezni.

Ez is projekcionak tunik. Foleg azert mert kapja a nyakleveseket folyamatosan, aztan megsem hugyozta ossze a nadragjat.

Mi a projekció? A szó önmagában kivetítést jelent. A pszichoanalitikus fogalom arra a lelki működésre utal, amikor az egyén saját el-, vagy fel nem ismert (jellemzően ) érzéseit, vágyait másoknak tulajdonítja, illetve azokat másokban látja.

Csak nehogy kiderüljön, hogy ez áldott jó ember valójában a színes forradalmakba illeszkedően Zseléhez hasonlóan a CIA embere, és akkor kapunk észbe mikor a homokszeksz és Ukrajna határainak védelmében mehetünk a frontvonalra megdögleni.

Egyáltalán nem értem, hogy tradícionalista háttérrel hogy lehet egy ilyen ejropéer féregért ennyire rajongani. Neked is agyadra ment az Orbángyűlölet? A balosok végülis belehülyültek, úgy látszik rád is hasonlóan hat.

Perzse ez a MHM narratívája. szegény Toroczkai már kínjába kénytelen valami bélyeget rásütni MP-re, mert az állítólagosan radikális MHM-re MP 16 kört vert rá radikalizmusból egyedül 2 hónap alatt. Míg toroczkaiék belesimultak a parlamenti kérdez-felelek játékba, addig MP borította az asztalt. Érdemes feltenni a kérdést, h vajon milyen lufi pukkadt itt ki valójában? 

Az orbán-rendszer lételméleti értelemben már megbukott, csak még a nyakunkon ül. Ennek véget kell vetni, és ennek levezénylésére MP kétségtelenül alkalmas. 

"antiegalitarian, antiliberal, antidemocratic, and antipopular"

Nyilvánvalóvá váltak és lelepleződőttek az orbán-rendszer hazugságai. Így ez egy bukott rendszer. 

pl. azzal jöttek már, h 100x lemérték a korrupció nem árt nekik, mert azt az emberek elfogadták

Oké, jelentktezzen aki ezt elfogadta! 

Bármelyik rendszer ami elárulja azon bizalmat, aminek jóvoltából létezik, lételméletileg megbukottnak tekintendő, mert a saját létfeltételét tagadja meg. Mivel a Fidesz esetében ez az árulás folytatólagosan megtörténik és ez nyilvánvaló és leleplezett, ezért ez a rendszer ilyen értelemben bukottnak minősül. Ennek belátása egy intelligens embernek - úgy gondolom - nem okozhat problémát. DE! Egyfelöl nem minden ember intelligens ember; illetve - bár a rendszer továbbműködése érvénytelen, azt talán túlzás lenne kijelenteni, h ez cseppet sem zavarja a rendszer működtetőit, de az összeomlás jeleit gátlástalanul a végsőkig próbálják titkolni, elhazudni.

"antiegalitarian, antiliberal, antidemocratic, and antipopular"

>100x lemérték a korrupció nem árt nekik, mert azt az emberek elfogadták

>Oké, jelentktezzen aki ezt elfogadta! 

Mondtam már párszor, hogy szerintem egy világkormány-ellenes kormánynak szükségszerű eleme a korrupció, mivel a nemzetközi pénzmaffia támogatása híján saját belső forrásokra van szüksége. Én a magam részéről a korrupción vagyok legkevésbé felháborodva és ha csak ennyi lenne a baj a Fidesszel, azt el tudnám fogadni.

Jeleneleg a legnagyobb probléma az, hogy a nemzetközi orvosmaffiával viszont együttműködik a Fidesz. Továbbra sem értem, hogy miért nem erről beszélnek az emberek. Mintha senki nem beszélne már róla, hogy orvoskísérletre használták majd az egész nemzetet. Plusz hogy a világméretű hazugságot visszhangozták és lezárták az országot. Aki ezt a témát nem feszegeti, az nem érvényes kihívója a Fidesznek.

A covid témában szerintem nem lehetett mást tenni, mert:

 • vilagmeretu kommunikációs hadjárat indult
 • senki nem tudta mi történik, covidhír-addikció alakult ki
 • csak az jött a hírekből, hogy hullanak az emberek
 • a szakértők sem tudták mivel állunk szemben
 • persze a “népi” szakértők felelősség nélkül mindenre is tudtak a választ 
 • A lényeg: egyik kormány sem kockáztathatott, a lezárásból senki nem maradhatott ki!
 • nem kellett mindenáron oltást adatni, és Magyarországon lehetett kínait és oroszt is kérni, vagy választottad a kísérleti nyúl szerepet ( persze tudom voltak előírások is ).

A korrupció pedig létezik és létezni fog, nem Fidesz-specifikus, hanem hatalom-specifikus. De azért simán ki végezhetnének pár korrupt politikust….

>vilagmeretu kommunikációs hadjárat indult

Igen, és 5 évs kor felett, pláne egy politikusnak aki ebből él fel kell ismernie a propaganda módszereit, és kapcsolni, hogy kamu.

>senki nem tudta mi történik, covidhír-addikció alakult ki

Például azért mert hírzárlat volt, amit a kormány rendelt el.

>csak az jött a hírekből, hogy hullanak az emberek

Nem, azt csak sugallták. A hírekből az jött, hogy kb annyi ember halt meg mint egy átlagos infulenzában, ha objektíven nézted a számokat. Nagyon rövid ideig ment csak magasabbra, de akkor már több mint fél év volt tájékozódni, és lehetett tudni, hogy lélegeztetőgépre tenni az embereket veszélyesebb mint maga a megbetegedés. Akár itt is visszaolvashatod, hogy többen is tudták ezt.

>a szakértők sem tudták mivel állunk szemben

A szakértők a fél év elteltével (tehát kb ősztől) már tudták, a "szakértők" meg kamuztak. Különösen vicces azt hinni, hogy a politikusok bedőltek a kamunak miközben ők hozták azokat a törvényeket, amik lehetetlenné tették az igazság terjedését a mainstreamben.

>persze a “népi” szakértők felelősség nélkül mindenre is tudtak a választ

Ebből a felelősség nélkülre reagálok: akik azt mondták, hogy a cucc veszélytelen ("biztonságos és hatásos", vagy mi volt a szlogen), azok aláíratták mindenkivel, hogy saját felelősségükre mennek bele a kísérletbe. Miközben erőteljes egzisztenciális nyomás alatt voltak. Ennyit arról, hogy ki okoskodott felelősség nélkül.

>A lényeg: egyik kormány sem kockáztathatott, a lezárásból senki nem maradhatott ki!

Csakhogy ez objektíve nem igaz, például az afgánok kimaradtak belőle, aztán mégsem halt meg az összes afgán. De a svédek se zártak le, ha jól emlékszem és ott sem történt semmi rendkívüli. Konkrétan ki lehetett maradni belőle, csak ahhoz tököt és gerincet kellett volna növeszteni ugyebár.

>nem kellett mindenáron oltást adatni

A kényszerítés nem volt teljes körű és "csak" egzisztenciális volt. Ami egy családapa esetén, akinek az a feladata, hogy a családját eltartsa, véleményem tekinthető kényszerítésnek.

>De azért simán ki végezhetnének pár korrupt politikust….

Az orvoskísérletre kényszerítés a saját kultúránkban is volt hogy halálbüntetést ért. Szerintem súlyosabb mint a sima korrupció általi lopás. Ettől még nem zárkóznék el attól sem, de ahhoz visszamenőleges hatállyal kellene módosítani a törvényeket, ami kissé aggályos. Talán Kínában jár csak halálbüntetés korrupcióért, ha jól tudom. A kísérletre kényszerítés miatti halálbüntetésre viszont ismereteim szerint volt precendens Európában.

Én azt gondolom, hogy a kormány abba az irányba ment ami kevésbé volt kockázatos rövid távon. Amit leírtál, abban van igazság, de akkor ott szerintem normális döntések születtek. Az emberek (választók) reakciója teljesen eltérő volt, erre középutat találni nem egyszerű feladat.

Mondtam már párszor, hogy szerintem egy világkormány-ellenes kormánynak szükségszerű eleme a korrupció, mivel a nemzetközi pénzmaffia támogatása híján saját belső forrásokra van szüksége.

Az, hogy te mit fantáziálsz bele, és milyen konteót erősítesz vele az egy dolog, a másik dolog, pedig az, hogy az emberek nem erre adták a felhatalmazást. Én egyszer nem hallottam, hogy a Viktor nyilvánosan azt mondta volna, hogy "szavazzatok rám, én ellopom a pénzeteket, hogy abból XYZ dolgot csináljak". 
Igaz ezt tette, de az emberek nem erre jogosították fel. A pénz kiáramlása már komoly problémákat vet fel.

Jeleneleg a legnagyobb probléma az, hogy a nemzetközi orvosmaffiával viszont együttműködik a Fidesz.

Na várj, egyszer okosan kijátssza az egyiket, másik alkalommal okosan együttműködik a másikkal? Nem lehet, hogy az igazság az, hogy csak ott lop ahol tud, na nem a pénz, hanem a _saját_ hatalma miatt?

 

 

Amiről beszélsz az is korrupció. Elképzelésed szerint miért működne együtt a nemzetközi orvosmaffiával a Fidesz kormány - jelentsen ez bármit is - ha nem azért, mert valahol haszna származik belőle? 

>  korrupción vagyok legkevésbé felháborodva és ha csak ennyi lenne a baj a Fidesszel, azt el tudnám fogadni.

Hát gratulálok! Ezzel ki is állítottad magadról a bizonyítványt! :-/

"antiegalitarian, antiliberal, antidemocratic, and antipopular"