Joe Biden menni kínai TikTok

Mindenki szeretett hóbortos dédnagypapája Joe Biden beszállt a TikTokba. Nem ő az egyedüli demokrata ezzel a húzással. Ezzel a TikTok betiltása a nyugati féltekén egy időre lekerült a napirendről. Egyben érdekes kérdéseket vet fel a demokraták, a kínai és a Kínában érdekel amerikai karvalytőke összefonódásai kapcsán. Amazon Bezos nagyon szép pénzt keres az Aliexpress feláras amerikai (és csatolt részei) verziójának forgalmából. A Microsoft tőke-injeckióka által megmentett, lét nem lét határán tengődő Apple kitartó munkával made in China által lett felemelve oda ahol most van. Ott kezdett felfele ívelni az Apple, amikor felszámolva teljesen a saját gyártást Kínában kezdett konkurenciát verő prémium gyártásba jutányos áron. Meta, Facebook kívül vannak Kínán, de végtelen igényű szerverfarmjaikhoz az olcsó de megbízható szervereket Kínából vásárolják az ő kívánságaik szerint tervezve. Ezen a ponton már minden IT szereplő érdekelt ahol szükség van nagy mérető szerverfarmokra. Donald Trump nem szokványos választási vereségében vastagon benne volt az amerikai BIGTech a BIGPharma mellett. Példátlan módon még a közösségi oldalokról is kitiltottak akkor hivatalban levő elnököt. Biden drogozó, kurvázó, pénzlenyúló szertelen duhaj fiacskáját pedig az inkorretség legmélyebb bugyraiba lesüllyedve védelmezték ezek. 

Annyi bizonyos, hogy Kína jól járt a Kína-fóbiás Trump választási vereségével. Majd később nagyon jól járt az orosz-ukrán háborúra adott nyugati válasszal, aminek köszönhetően az ásványkincsekben, energiahordozókban és nem utolsósorban nukleáris fegyverekben gazdag oroszok Kína ölelő karjaiban kötöttek ki. Korábban annyira nem kedvelték Kínát az oroszok. Kína pedig úgy szorítja magához Oroszországot mint az Egyesült Államok az Egyesült Királyságot a második világháború után. Szorosan és nem ereszti. 

Nemrég még TikTok Montana államban való betiltása volt terítéken, amit ezután sorozatban követhetett volna a többi állam. Most meg ott van az elnök személyesen a TikTokon. Nagy változás! 

Hozzászólások

a natot a kis fiszfasz (igen, rank. a vh2 utani keleti blokk) orszagai ellen talaltak ki. aztan most mar bennvan mindenki egeszen az orosz hatarig. viszont ha az oroszok "veletlenul" becsapnak egy szomszed orszagba, akkor a szerzodes szerint kozos erovel vissza kene tamadni a ruszkikra. a medve meg nem jatek....

igy most kezdenek kimocorogni a szerzodesbol, semmi kedvuk _katonailag_ osszecsapni az ruszkikkal...

A vegtelen ciklus is vegeter egyszer, csak kelloen eros hardver kell hozza!

Hat ja. Seggfejek kezeben van a popszakma a vilag.

Orban tiktok-csatornajat viszont sosem fogja felulmulni, az egyszeruen zsenialis. Annyira onkritikus tud lenni, hogy elsore azt hittem, valami parodia. Nyilvan nem Viktor vagja a sajat videoit, de akarkit kertek fel, az zseni.