Lezárult az openSUSE logóversenye, megvan a győztes!

Az openSUSE projekt logóversenye véget ért, az eredményhirdetés itt található.

Hozzászólások

Nézd meg a 17. századi női szépségideált, és nézd meg a mait. A szépség meglehetősen relatív dolog, és egyáltalán nem kell, hogy más is (esetleg mindenki) azt lássa szépnek, amit te vagy én. Nyilván nem is lene jó! Továbbá a szépség nem csak az, hogy valami hogyan néz ki (bár nyilván az is). A szépségnek legalább ugyanekkora része az az asszociáció, ami a fejedben "megkeletkezik", amikor azt a valamit nézed. Ez pedig nagyon jó hír mindenkinek, még a SuSE-nak is: lehetősége van tettekkel "megtölteni" azt az asszociációs teret, ami miatt szép lesz - még a Debian "éppen lehúzott wc"-re hasonlító logója is.

Egyetértek. Lehetett volna rosszabb, de a jó se ilyen. Tűrhető azért. Úgyse adok sokat ezekre a logókra. Próbáltam pedig szavazni, de rengeteg kérdést tettek fel, sok termékvonalra, mindegyikhez 3 logót kérve, ezeket a termékvonalakat nem is ismerem, így inkább bezártam.

Maradok inkább az Arch-nál. Van logója, de alapból semmi nem használja (max. csak neofetch, de helyette saját fetch-szerű megoldást használok), nincs verziószám, nincs kódnév, nincs támogatási idő vége, nincs marketing bullshit. Nincs boot splash se, se Tux pingvinek prociszálanként bootkor.

The world runs on Excel spreadsheets. (Dylan Beattie)

Nem láttam a többit, de ha ez a legjobb...

Ehhez ismerni kell, hogy kameleon vilt a regi logo, mert normal emberfia mar nem ismeri fel, annyira egyszerusitett.

Megneztem a tobbit, es a regi logo meg mindig a legjobb.

 

Hasonlit a firefox logora. Az is verzióról verziora egyre gagyibb es egyszerusitett.

Saying a programming language is good because it works on all platforms is like saying anal sex is good because it works on all genders....

Szerintem jó lett, mint minden, amit az utóbbi időben az OpenSUSE-s srácok csinálnak. Lassan 25 éve használom, de talán sohasem volt olyan stabil és problémamentes, mint az utóbbi időben. Emlékszem, 15-20 éve még százával jelentettem be nekik a bugokat, amiért egyszer egy ajándékcsomagot is kaptam tőlük, de mostanában ritkábban mint évente egyszer találok benne valami érdemleges hibát, pedig Tumbleweedet használok - jelenleg 6.6.6-os kernellel. Még éles Tumbleweedes szerverem is van, illetve Raspberry Pi-n is azt használom. Mindenhol teljesen meg vagyok elégedve a stabilitásával és az Packman+OBS által biztosított bődületes RPM-csomagválasztékkal.

Nem jó, de nem is tragikus. Szerintem szavaztam erre is, voltak elég gázgézák a jelöltek között bőven.

Nem ez volt az abszolút legrosszabb.

Ha a terméket ez a vizuális élmény tükrözi a legjobban, akkor olyan szar lehet, mint régen, vagyis találó a logóválasztás, tehát örülök, hogy egy újabb sikernek lehettem tanúja.

:)

És ebben hol van az illuminátusok piramisa?