[Off] Tradicionális harci kultúra Egyiptomban

Ha valakit érdekel a téma, pár sort rittyentettem róla az íjászat oldaláról közelítve, kiemelve a jóval hatékonyabbá váló hideg lőfegyvereket. Erre tessék..

Hozzászólások

Az előző és ez is nagyon tetszett.

Várom a folytatást.

4k monitoron nem a legoptimálisabb a megjelenítés.

Amikor elkezdtem 2018 nyarán, még ennyire nem volt általános 4k környezet - bár szerintem most sem az. Fotókat is legjobb esetben 2k-ban csináltam, s még abból is lenyestem. A probléma valós és köszönöm a jelzést, de max annyit tudok tenni az érte, hogy más sablont választok. De ettől a fotók még kicsik maradnak, és baromi hülyén fog kinézni. A képeket felskálázni sem tudom, mert az megint hányás. Majd kitalálok valamit, szerintem ki fogom költöztetni a blogról saját területre, saját megoldással, valamikor..

Amúgy rém érdekes ez: amikor a grafikus webet elkezdtük fogyasztani, 640x480 <-> 1024x768 felbontású focilabda-monitorokkal küzdöttünk. Már ennyi párszáz pixel felbontás diff miatt a weboldalak nem skálázódó része kapcsolóval indult, miszerint milyen felbontásra kéred. Tök praktikus volt.  Erre most 2023-ban a notebookok egy része 1366x768-ban; esetleg 1440x900-ban megy, másnál pedig 4k és 8k monitor az alap. A kész- és félkész megoldások skálázódása meg olyan amilyen. Fentebb láthatod. Lehet most is kéne felbontás választási lehetőség egy megelőző index0.html-ben :) bár inkább valójában ki kellene vágni a fenébe azt a kijelzőt ami nem tud legalább FHD-t, és akkor eleve nagyobb felbontásra készülne minden. Na mindegy, ez csak az én véleményem.

Vortex Rikers NC114-85EKLS

"Az egyfa-íjaktól sokat nem szeretnék írni:" ---> "Az egyfa-íjakról sokat nem szeretnék írni:"