DIGI külföld megállt

Elvileg mindenkinek áll a DIGI-ről a külföld, tehát minden, ami nem közvetlen és nem BIX peering.

 

A jó hír, hogy csak IPv4-en. Akinek tehát van IPv6, a népszerű, IPv6-kompatibilis szolgáltatásoknál feltehetőleg nem fogja tapasztalni. Én legalább is vígan elérem még a Hetzner, OVH és Oracle Cloud gépeket is.

Hozzászólások

Nekem is áll minden külföld.

A tudomány és a hit vitája akkor eldőlt, amikor villámhárítót szereltek a templomokra.

Sajnos így van, sok dolog kakukk. A 4iG hatás működik. De archive org megy, www.classic-computers.org.nz megy, www.liaquay.co.uk ment majd most éppen nem. Azt tudod mi a probléma és mikor oldódik meg?

"Az élet tele van kérdésekkel. Az idióták tele vannak válaszokkal."

"Its easier to fool a man than it is to convince they have been fooled"

Úgy látom a mobilnet ami elvileg már vodafone az is áll.

Valamit "meghúztak", mert most jó.

Mit vartok. Mindenkit kirugtak aki tudott valamit, akit meg nem az lelepett.

Millenialisok meg hat csinaljak csinaljak de legalabb szarul.

10 ev es belejonnek.

Every single person is a fool, insane, a failure, or a bad person to at least ten people.

Azok a kurwa mileniálisok, meg zoomerek... Azok mind hülyék, lusták, dolgozni nem tudnak és nem is akarnak; bulizni és/vagy aludni járnak be a melóhelyre - ha egyáltalán bejárnak - és csak a markukat tartják, meg a pofájukat járatják. Semmit se tesznek le az asztalra, de mindent is akarnak, nekik minden is jár. A babzsákfotel, a csocsóasztal, a havi 42 nap szabadság Párizsban, Hawaii-on és Görögországban (egyszerre!), a fizetésemelés minden 42. nanoszekundumban... Igen, kivétel nélkül az összes ilyen. Mind. És ez az ő hibájuk, nem azoké, akik felnevelték őket. Gázkamrába kéne őket csukni. A koruk miatt.

Bezzeg az X-generáció: ők találták ki az informatikát, mert már láttak céhatvannégyet, meg zéikszspektrumot is és - többnyire hiba nélkül - be is tudják írni, hogy "LOAD BATMAN" - már ha egyáltalán képesek még a véralkoholszintjük mellett az írás nevű műveletre... (Ha elírják és Batmanus nem töltődik be, az is az Y és Z-generáció hibája. Ha meg alapból nem tudnak írni, mert jó X-generációs szokás szerint az iskola mellé jártak, a kocsmába, az is. Mert csak.)

Kikérem magamnak! A születési évem szerint Y vagyok, de én inkább X-nek gondolnám magam. A véralkohol szintem ellenére bármikor be tudom gépelni. És igen, kocsmáztam is a suli mellett. De jó is volt, ott tanultam meg igazán csocsózni. :-)

Szerk.: a Batman játékot nem szerettem.

Én meg hülyeségnek tartom ezt az egész generációs sovinizmust és hadviselést. Nem tudom mire fel van sok X-generációsnak akkora arca, mintha az ő generációjuk 100%-ig l33t demoscenerekből állna, miközben közel 2.5 millióan vannak (1965–1980: 2 350 862 fő), aztán ha 40-50 X-generációs demoscener lehet idehaza...
(Bár egyébként ezt a genocídumra felbujtó - és egyébként übergagyi kivitelezésű - propagandaszemetet és főleg az elért helyezését és a fogadtatását (!) elnézve még a demoscenerség sem garancia sem az észre, sem az emberségre. Ezt a Nagy Britannia 51%-ának és az EU nemtudommennyidebiztosnemkevés %-ának kiirtására uszító szart (ld. a képet) csuklóból megküldték egy ezüstéremmel és az is csak azért ezüst, mert volt AAA-s kategóriájú C64-es entry a mezőnyben; ha az nincs, ez a fos lazán nyer. Nem, ez nem vicc, ezt komolyan gondolták. De ha valaki más meg "ellenkező irányból" "humorizál", az persze elfogadhatatlan, azt diszkvalifikálni kell, meg szarrá kell cancelezni. És ilyen abszurd, ostoba és pofátlan ideológiákkal akarják megideologizálni, hogy miért is ők döntik el, nem csak azt, hogy ki, vagy mi számít elfogadhatónak, vagy épp elfogadónak, de azt is, hogy kinek van joga tömeggyilkolni és azt is, hogy kiket kell letömeggyilkolni. Nem szeretném kommentálni, magáért beszél...)

A kor egyébként sem érdem, hanem állapot, a hülyeség, vagy épp az ész pedig nem korfüggő, ahogyan a többi emberi tulajdonság sem. Nem attól lesz valaki cool arc, hogy a 70-es években született és nem attól szararc, hogy utána.

Tudtam én, hogy jó lesz még valamire az IPv6 ( és nem elrettentő példának : D )

Szerkesztve: 2023. 09. 05., k – 23:01

És ma nem döglődik a yettel és a vodafone mobilnet is? 

szerk: megfejtettem ezt a nyűgömet. Valami váltohatott a konfigokban valamelyiküknél. Le kellett limitálnom a voda simet 2/3Gre, hogy mellette legyen működő dns feloldás yettel adatkártyával... a vodán írt voltét, így nem ír.