EA play gyerek fióknak

Fórumok

Sziasztok,

Az év végi bizi feltételeit teljesítette a fiam, így én is be szeretném tartani amit ígértem, ami nem más, mint a EA play előfizetés. Viszont nem tudok előfizetni rá. Amikor a gyerek profiljában előszeretnék fizetni, akkor azt mondja "Egy felnőtt családtagnak kell megvásárolnia ezt a terméket", viszont a sajátomban erre nincs lehetőség, pedig ott van a Familyban az acc.
Az XBOX a gyerek accountjához van kötve.

Nem tudja valaki, h hogyan lehet megoldani ezt?

 

Köszi,
Sz.

Hozzászólások

Szia,
 Online ránézve, kicsit keverc az EA gyerek accountja. Elsőre ott kezdődik, hogy kettő is van: Kisgyerek, és tinédzser. A gyerek nem tud venni semmit, csak kapni - ezáltal nem tud EA Play subja se lenni, mivel ahhoz képesnek kellene lennie vásárolni... ( EA at finest ).

 Ahogy nézem megosztani se nagyon lehet a családi felnőtt és gyerek acc között, ez a kapcsolat kb. a szabályozásra és a játékok megvásárlására elég - szemben pl. a steam családi fiókkal, ahol megosztani is tudnál neki.

 Első tippre amondó lennék, hogy 'age up'-olni kellene a gyermek accountot ( https://help.ea.com/en/help/account/age-up-ea-account/ ), ha lehetséges, és akkor már tud EA Play-t használni.

 Amúgy, sajnos ezzel a problémával elég sokan küzdenek: https://answers.ea.com/t5/EA-Play-Console/Purchase-EA-Play-on-child-acc…

 Ellenben, ha javasolhatom, inkább vegyétek fel a kapcsolatot EA supporttal ( még az is lehet, magyar nyelven is sikerül - régebben volt magyar ajkú támogatásuk ) és kérdezzetek rá náluk, hogy lehetséges-e ez.
Üdv,
 LuiseX

Nálunk úgy van, hogy van a saját ms fiókom, amin van game pass ultimate előfizetés, aminek része az ea play. A saját fiókom az elsődleges az xboxon, be is van állítva home konzolnak. Így minden más fiókkal használható az én előfizetésem az adott xboxon. (Mellette a gyerek természetesen szülői felügyelet alatt van, de ez nem szükséges ehhez.)

Én TUDOM, hogy igazam van. És ha nincs is, akkor is NEKEM van igazam, mert én vagyok az Admin. Ennyi!