Simán átvette a Vodafone hálózata a Digi ügyfeleit

Cikk a hwsw oldaláról. https://www.hwsw.hu/hirek/66240/vodafone-halozat-digimobil-ugyfel-roami…

Azon kívül, hogy kicsit/nagyon reklámszagú a cikk, az utolsó bekezdést találtam érdekesnek.

A következő, jelentős(ebb) változásra a két távközlési cég közeljövőben várható egybeolvadásakor lehet számítani, ez azonban az ügyfélkezelési és számlázási rendszerek összetettsége miatt minden bizonnyal jóval nagyobb falat lesz, mint a nemzeti roaming bekapcsolása az 50-es előhívójú mobilszámot használó előfizetők számára.

Ez azt jelenti, hogy a vezetékes internet szolgáltatást is átveszi a Voda/4iG?

Hozzászólások

Szerkesztve: 2023. 06. 08., cs – 22:02

Ez azt jelenti, hogy a vezetékes internet szolgáltatást is átveszi a Voda/4iG?

Szerintem ennél fontosabb neked és nekem, hogy buktuk azt a Digi-t, amelynek olcsók voltak az árai. Az olcsó mobilt is év végén bukjuk, FTTH esetén is hol van már a 3100 Ft/hó?
Pedig nem is volt olyan rég ... https://www.napi.hu/tozsdek-piacok/digi-felvasarlas-4ig-media-internet-…

Az ár is fontos. Ám számomra többet jelent a normális segítőkész telefonos üsz, és a gyors átlátható honlap, könnyű fizetési rendszer, ami most jellemző a digire. De ha beintegrálják a jelenlegi voda ügyfélszolgálati rendszerbe akkor azonnal menekülni fogok. Nekem nincs tv-m,szimpla ftth netem van a diginél és nagyon elégedett vagyok vele.

Szerencsére lakhelyemen van választási lehetőség, tehát mehetek (vissza) a telekomhoz is. Ott is normális az ügyfélszolgálat. Tudom mert mobil előfizetésem ott van sok éve. Internet is volt, azzal sem volt bajom csak az ár miatt váltottam digire. De már az ár nem olyan fontos és ugye gondoskodtak róla, hogy ne legyen valós verseny így kb mindenhol egyformán drága a szolgáltatás...