Revolut app - bug vagy feature

Tegnap bankkártyával szerettem volna feltölteni a Revolut egyenlegem. A kártya lejárt, kaptam helyette újat. A csere az appban azonban nem volt zökkenőmentes. 

Megnyitottam a Revolut applikációt (Android 11, Oneplus 6) és a régi kártyát töröltem az appból. Innentől viszont már nem tudtam beregisztrálni az új kártyát, fizetési módok közül csak az átutalás és a GPAY maradt, mint fizetési opció. Többieknél az appban ott volt egy link, hogy add card securely. Próbáltam sötét módból átváltani, angolra állítani, nem segített. Eltávolítottam az appot, újra felraktam Google Play-ből, a szokásos login macera, hitelesítés és társai, majd végül meg tudtam adni bankkártyát. 

Ha esetleg ilyenbe belefutnátok, akkor ez a módja. 

Hozzászólások

nekem egy hónapja járt le a kártyám. apple pay van megadva revolutban, így mindenféle állítgatás nélkül az appban ment az új kártyáról a terhelés.

mondjuk apple payhez be van állítva a revolutos kártya is. egyszer kipróbálom, érzékeli-e a rekurziót

4 és fél éve csak vim-et használok. elsősorban azért, mert még nem jöttem rá, hogy kell kilépni belőle.

Mi a revolut use-case nálatok? Mire jó? Miért nem jó egy normál bank?

Ingyenes számlavezetés, ingyenes euró számla, ingyenes mastercard, tranzakciós díj mentes egymásnak utalgatás, fájdalom mentes deviza váltogatás, játszani egy kis részvény, egy kis crypto, egy kis nyersanyag, hogy csak így hirtelen említsek valamit ¯\_(ツ)_/¯

Kis tételben, a mindennapi élethez teljesen jó.

Persze NagyZ meg tudja védeni magát, tudom, nem helyette írok. Egy családi vagy akár egy fős nyaralás alatt miért ne költhetne el az ember 300.000 Ft-ot.  Ez nem habzsi-dőzsi hanem a Te munkahelyed a kizsákmányoló, aki a munkád elismerésére nem fizet annyit, hogy ezt megtehesd, gondtalan nyaralásra indulj. Gondolom a főnökeid évente többször mennek el nyaralni, és többet költenek mint az éves fizetésed. Nem kellene itt beszólogatnod hogy habzsi-dőzsi, hanem el kellene gondolkodnod hogy milyen szar a melód, ami annyit se ér hogy a nyaralásod fedezze.

 

Szerkesztve:

Nem reklamált az 1% miatt, hanem tájékoztatás volt.

hat ez a fizus moka pont nem jott be: 2 honapja jottem haza 2 het japanbol, az 1 misis tura (repulo, vizum, szallas, kiskutyafule, elore/utolag van fizetve). kaja+aprosag+szuvenyir volt ~200k a revolut szerint. persze nincs igenyem minden este wagyu steaket enni, a betoboxoknak is megvan a helyi eleterzes feelingje ;)

A vegtelen ciklus is vegeter egyszer, csak kelloen eros hardver kell hozza!

amit te habzsi-dozsinek hivsz, azt mas szerintem csak siman "elheto"-nek.

mutatok en neked habzsi-dozsit, ide tessek kattintani! ;) bizonyos airbnb luxe ajanlatokhoz be lehet rakni szemelyzetet is, gyerekekre vigyazas, szakacs, illetve estere koktelokat csinalni egy jo bartendert...

mi az a 4*-os etterem? hotelbol ismerek ilyet, michelin meg megy 3*-ig, de ott ket fore ennyi egy menu ;) (itt a zurichi Dolder menuje, 290/330 CHF a kaja + 250/300 CHF a bor melle 6/8 fogasra, x2 = 1080/1260 CHF ket fore - mar nem ferne bele a revolutos limitbe).

most voltunk 10 napot franciaorszagban az szerintem ~5-6k CHF (1.8-2.2M HUF) korul volt, oktoberre meg lefoglaltuk az oszolest ami ~7.5k (2.8M HUF) lett volna, de mivel nem zurichbol repulunk, igy megusszuk ~4.3k (1.6M HUF)-bol.

te hova mesz, hogy megall 300kbol a nyaralas? legutobb egy hazat bereltunk, itt az airbnb szamla 3 ejszakara volt 560 CHF (212k HUF).

 

ja es a revolutnal miert fontos ez: 1% a hetvegi valtasi dij (illetve 800 CHF felett is ugye), 0.5% a hitelkartyarol topup (en nem fogok utalgatni fixen), ez igy 1.5%. a bankomnal 1.75% a kulfoldi (nem CHF) fizetes dija, de van 0.6% cashbackem (korlatlan), igy igazabol csak 1.15%, ami veri a revot.