A mai, leginkább egyáltalán nem érdeklő hír számomra a(z) ...

Fórumok

Ide fogom gyűjteni azokat a híreket, amiket a mainstream hírforrások úgy tálalnak, mintha valami óriási hírértékű valamik lennének a magyar olvasók számára, miközben bennem a "Ki a faszt érdekel ez Magyarországon?" reakciót váltanak ki kizárólag ...

Hozzászólások

Ő egy marokkói muszlim kisfiú volt és ebben a minőségében ő képviseli az EUroszojúz jövő állampolgárának archetípusát. Az ő kútba esése majd halála egy allegorikus esemény, amiről őszentsége Ferenc pápa, első ezen a néven is megemlékezett. 

“Az ellenség keze betette a lábát”

Az összes celebbel és politikával kapcsolatos hír.

BTW: azt vettem észre több 444-Telex hírnél, mintha újrahasznosítás lenne a két szerkesztőségnél. Mármint, hogy minimális szövegátírással lehoznák ugyanazokat az érdektelen híreket. Ennyire nincs mit írni?

trey @ gépház

Haverom küldte az imént:

Beleszeretett egy játékrepülőbe egy magyar nő, soha nem volt boldogabb

Szandra azt mondja, hogy mindent meg tud beszélni a repülővel, és a szex is jó vele.

[...]

Szandra már hároméves kora óta a repülőgépek megszállottja, tini évei alatt arról álmodozott, hogy majd olyan munkája lesz, ami a repülőgépekhez köti, 2021-ben végre állást is kapott az ágazatban.

A nő tavaly év végén szakított a barátjával, a játékrepülőt pedig 2022 januárjában vásárolta 600 fontért az interneten, azután kezdtek „összejönni” az általa „Luffancs”-nak nevezett géppel, akibe hamar beleszeretett.

[...]

A COVID és a háború komoly károkat okozott egyesekben ^^^

trey @ gépház

Nem tudom melyik, mert nem érte le az ingerküszöböm (-::

> Sol omnibus lucet.

Ez most egy töltsük le az internetet elhatározás?

Szerkesztve: 2022. 03. 31., cs – 08:26

Mi lesz az Ukrajnából elmenekült afrikai egyetemistákkal?

[...]

Desmond Muokwudo egy 30 éves nigériai diák, akinek szintén menekülnie kellett Ukrajnából, amikor kitörtek a harcok.

[...]

Desmond, így 30 évesen, ideje lenne már inkább elmenni dolgozni! Én 14 éves korom óta dolgozom valamilyen formában folyamatosan!

trey @ gépház

- Miért nem megy el dolgozni valaki 30 évesen?
- De hát már elment 19 évesen dolgozni
- Egyéni szoc. probléma

Ha már tud kezelni threadeket a Drupal, nem lehetne stateful módon, a kontextust megtartva értelmezni a leírtakat? Ennek így a világon semmi értelme. Mittudomén, hogy van-e pénze repjegyre. Biztos van. Ha nincs, majd stoppol. 

B. Krisztián és M. Richárd halála

trey @ gépház

Nem kívántam volna egyik halálát sem, de az, hogy a vezető hírportálokon a címlapon 8- 9 cikk ezzel foglalkozik (nem lehetett volna egy cikkbe összeszedni?), az RTL Klub esti híradójától a fókuszig 1,5 órából gyakorlatilag folyamat porondon tartották a témát?

Ennyire bulvár szar itt már minden?

trey @ gépház

Ennyire bulvár szar itt már minden?

Nem minden, csak a média :). Ugyanazt produkálják aminek a felismerésével nagyra tört anno a napiszar: a mindennapi életünk pöcegödre az amit a tv-t bekapcsolva 85%-ban tapasztalhatsz. Az üdítő kivételek, ha épp valami semleges tartalmat közvetítenek: pl egyes sport közvetítések.

"pl egyes sport közvetítések"

Mondjuk annak is orultem volna, ha a sportba nem kerul bele a politikai szenny (oroszok mar tavaly se hasznalhattak a zaszlojukat, transznemu sulyemelo, stb.)

Ironikusan a sportot arra talaltak ki, hogy kevesebb haboru legyen. Legkonnyebben ugy lehet haborunak megagyazni, hogy politikat visznek a sportba.

Visszasirom a regi szep idoket, amikor meg csak a del-koreai edzok nem tudtak viselkedni.

Az tényleg úgy volt, hogy az oxigén nélküli csúcstámadás előtt kiblogolta, hogy nagyon köhög, mintha Covidos lenne?

Mesélték mások, de annyira képtelen a történet, hogy nem akarom elhinni.

Erős Zsolték is továbbmentek amikor minden szakértő kinyilatkozta, hogy azon a ponton mindenképpen vissza kell fordulni. Miért csinálják ezt?

túlgondolja a képességeit, és/vagy nem akarja elszalasztani az alkalmat (most van szponzor, most van lehetőség, minden együtt van, mit neki egy betegség), vagy nem tudom.

nem ítélem el, mindenki másban tud kiteljesedni, másban találja meg az adrenalint, más a hőn áhított vágya, de az egy komoly tény, hogy a serpák már korábban megmondták, hogy az idei szezon nem alkalmas oxigén nélküli csúcstámadásra, olyan kemény most ott az időjárás.

UK bulvar - kiralyi csalad

Faszomat se erdekli se a koronazas, se a Harry Vegan Megan paros, es folyton errol van szo az angol sajtoban.

Ha mar angol sajto: Phillip Schofield is kurva unalmas.

Alapvetően unalmasak, de Harry és Meghan párosa egy állatorvosi lova annak, hogy mi a beteg a párkapcsolatokban és mint példázat azért mégis érdekes. Gondolj bele, hogy egy szó szerinti herceg egy másodvonalas kiöregedő színésznőcskét vett feleségül, aki azóta is dróton rángatja. Lemondott a jogairól, talán a vagyonáról is, összerúgta a port a családjával és mindezt egy öreg színésznő kedvéért. Nézd meg, volt egy közös interjújuk, azon is látszik, hogy Harry egy férfi árnyéka csupán, a nő irányítja. Miközben fiatal hölgyek tömegei közül választhatott volna magának feleséget simán. Aki ezt megérti, az sokat megért a világ működéséről.

Nala szamomra az az egy megdobbento teny, hogy mit szokott az EU parlamentben keresni, mikor amugy o nem egy valasztott kepviselo?

En elvarnam, hogy az EU parlamentbe csak valasztott kepviselok uljenek be.

A tobbi esetben viszont tenyleg idegesito, ahogy a kormanypropaganda annyi hulyeseget rafog.

interest representatives

Efelől kétségünk sem volt. 

the number of meetings held by various Commission services with the Open Society European Policy Institute (OSEPI) is not unusual.

 🤔

The Commission regrets that it is not in a position to provide further details.

Sajnos semmilyen részletet nem tartalmaz ez a terelés, így nem ért minket meglepetés.  🤣

trey @ gépház

Pénz szerez belőle. Befolyás, stb. Megmondja a cégeknek, hogy adjatok dellát, és akkor az én emberem ül a döntéshozók közt és az lesz amit akarunk. És jön a pénz. Neked is megérne 5-8 millió dolcsit, ha befolyásolni tudnád egy ország választását, ami egyébként meglepően kis összeg (gyk aprópénz, ennél több kell egy rendes manipuláláshoz)

Orbán*

Brüsszel*

Soros*

Gyurcsány*

Zelenszkij*

Putyin*

"és máshol is csak a címeket olvasom el"

Ez kinosan sokmindent megmagyaraz.

Nem mintha a szovegtorzs nem lenne tele kamu propaganda anyaggal, de csak cikkcimeket olvasva meginkabb kinosan tajekozatlanna valik az ember.

Olvastam valahol, hogy megszunik a tappenz

Ez kinosan sokmindent megmagyaraz.

Szerintem az a kínos, ha hirfüggővé válsz. 10+ évet éltem olyan országban, ahol nem volt mindennapok szerves része a 4 éves politikai választási kampány. Sokszor még az aktuális miniszterelnök nevét sem tudják az emberek. A hírfogyasztás ki merült abban, hogy a közlekedési híreket nyomták a zenei blokkok között. Nagyon hiányoznak azok az "boldog" idők.

A kozlekedesi hirek a celebpletykak meg a horoszkop mellett az a kategoria, ami nem erdekel. Nem vezetek, de ha tennem, waze meg hasonlok odavezetnek kerulouton, es - eleg jol - megtippelik, hogy mikorra erek oda. Jelenlegi technikai szinten ennek mi a relevanciaja?

A strange game. The only winning move is not to play. How about a nice game of chess?

Jelenlegi technikai szinten ennek mi a relevanciaja?

Ma az M3-ason sokan örültek volna haz információs táblára, de legaláb a rádióban bemondták volna, hogy a csak utalás jön rá a Prüsszelező hirblokk után, hogy hajts le a pályáról, mert kamion minden sávban felborúlva. Tényleg nincs relevanciája, de azért a 10km-es dugók mindennaposak.

Szerkesztve: 2023. 05. 31., sze – 12:19
  • Üzemanyag ára
    • 0,5-1 Ft-ot fel = várjon mindenki péntekig, akkor tankoljon
    • 0,5-1 Ft le = várjon mindenki szerdáig, akkor tankoljon

 

  • Euro-Forint
    • 0,5-1 Ft fel = tépik a forintot, mindenki  fusson váltani!!!!
    • 0,5-1 Ft le = ütik|szakad a forint, mind meghalunk!!!!

trey @ gépház

"Olyan erős lett a forint a nap végére, hogy már érdemes lett eurót váltani a nyaralásra" via index

"Az euró jegyzése este hat órára 369,98 forintra csökkent 371,59 forintról, a dolláré 345,08 forintra ment le 347,02-ről, a svájci frankot pedig 381,36 forinton jegyezték 383,83 forint után"

 

Az euró ára 1,61,

a dollár 1,94

a svájci franké 2,47 forintot változott.

Ujsagiro bolcseszek szerint naponta haromszor ontudatra ebredo AI.

A kommunizmusban is mindig a senkikből lettek a valakik. Nem a tudás számít, hanem a politikai elköteleződés.

De ha tök véletlenül ezt elolvassuk, valami erős párhuzamot nem vélünk felfedezni a napjaink balos hadjáratok és a régi szép idők balos aktivistái között? Ez legalább érdekesebb, mint bármi a telex/444/24/rtl oldalakon.

https://hu.wikipedia.org/wiki/Kun_B%C3%A9la_(n%C3%A9pbiztos)#A_%E2%80%9…

végrehajtó maffia*

bírói maffia*

ügyészi maffia*

Budaházy*

Ma is: Harry es Meghan.

Mar az is hir, hogy nem csak engem nem erdekelnek.

Titanic tengeralattjáró*

trey @ gépház

Szerkesztve: 2023. 06. 21., sze – 07:45

Wizz Air pilóták nagyon jók voltak, de .... lezuhantak*

trey @ gépház

Dehogy fogyott! Most szervezem a következő trip-et Prágába, megyek még Bécsbe (megpróbálok eurót költeni, hátha idén lesz mire ... mert nem igen szokott lenni olyan cuccuk, amire szívesen elvernék 50 000- 100 000 eurót) aztán megint megyek vissza Görögországba.

Ez lesz a program a következő pár hónapban. Mivel a nyár rövid és itthon is van egy csomó nyári program, amit muszáj megcsinálnom - haverokkal partizás, motorozás, rendszergazda nap, Balaton stb. - sajnos időhiányban vagyok. Több a pénzem mint az időm :( Sajnos, időt nem lehet venni.

trey @ gépház

Tanultam pszichiátriát, úgyhogy de. Első órán elmondták. A Rorschach teszt csak akkor elvégezhető, ha még nem láttad előtte a táblákat. Ha már láttad, az eredménye kétséges. És az eredménye sem egyértelmű, mindenki úgy elemzi, ahogy akarja. Ebből következik, hogy az eredménét a bíróságok sem veszik készpénznek. Emellett hány millió jogosítványhoz mennyi pszcihológiai teszt kellene és azt milyen  minőségben kell megcsinálni? Ne mondd, hogy emlékszel az egészségügyi tesztre és bármit tudnál kezdeni egy eszméletlennel azon kívül hogy betakarod.

Egy hónapok óta visszatérő fakenews: Hatalmas pofont kapott Zselenszkij

Szerkesztve: 2023. 07. 22., szo – 18:41

Hodász atya héten éppen aktuális identitása, véleménye*

(Volt már ez is minden, csak még akasztott ember meg cirkuszigazgató nem)

trey @ gépház

*Orbán Viktor*

(Ki valósítja meg Orbán Viktor álmát!? 

Orbán Viktor lecsapott a kérdésre!

Orbán Viktor érzi a problémát.

Orbán Viktor csatába megy Brüsszellel.

Orbán Viktor mikor megy sz@rni...

Orbán Viktor kezetfog a Bidével...)

Volt egy spanom, a Jimi. Aszondja, Gyurka  túl tolod. Én meg - Hendrix - mert ez volt a család  neve; hadjál már, be vagy feszülve!

Na mind1, kis kitérő (elvonó, bár sose  vágtam  mitől) után itt vagyok!ííííííííí

Szerk.: Csak h értsd. Mindent kaptam amit el tudok képzelni. Így szoktam le valamiről. Hatékony volt, bár nem hiányzik.  Naugye...

Ez belül jobban adta! :D

Biztos, hogy nem én gonoszoltam le!

A románokat bezzeg érdekelte, még sorvezetőt is küldtek, hogy miről beszélhet(ne) .... 🤣

„Sosem állítottuk, hogy ezek román területi egységek lennének” – Orbán Viktor azzal kezdte, hogy kinevette Romániát

trey @ gépház

A zenejet nem ismertem

Egy lövéses - Nothing compares to you -  előadó volt a '90-es években. Sokkal inkább kopaszra borotvált feje és könnyező videoklippje miatt lett "híres". Mondjuk eredetinek sem mondható, mert a Nothing compares to you egy Prince szám feldolgozás volt.

trey @ gépház

Kb. mindenki azt hiszi, hogy SO'C tette ezt le az asztalra, pedig nem.

https://en.wikipedia.org/wiki/Nothing_Compares_2_U

Valójában, SO'C ha nem ír lenne, meg nem lettek volna botrányai, nem igazán lenne érdekes az átlag zenefogyasztó számára.

Prince munkásságába meg szerintem érdemes belefolyni, egy zseni volt. Gyerekkoromban én sem értettem Michael Jackson mellett, hogy hogyan tud mellette/árnyékában megélni, de aztán később rájöttem (kellett hozzá szerintem zeneileg érni), hogy komoly előadó és legfőképpen zenész volt. Utóbbi MJ-nal szemben, aki nem volt zenész egyáltalán.

trey @ gépház

Solution: Ne látogasd ezt a topicot

https://hup.hu/node/182464

 

Annyira nem érdekel a téma, hogy tegnap pár órán belül 7 kommentet is betoltál a topicba.

Hivatásos pitiáner - Dropbox refer - mert kell a hely: https://db.tt/V3RtXWLl
neut @

Általában /naponta az Indexen/ hogy ki a f@szom az a Kulcsár Edina és a GWM.

Ide járok érdekes kisszínesekért, amikről lemaradtam volna egyébként :-)

Elon Musk vs Mark Zuckerberggel ketrecharc

Mehringer Marci*

(kiafaszomaz')

trey @ gépház

Tényleg jobban hasonlítasz egy vén hárpiára, mint egy mai 40-50 közöttire! Téged már a kakaskukorékolás, a varjak károgása, a gyerekzaj is zavarhat… de leginkább a hangnélküli feltünés nélküliségével “hivalkodó” Teslák zavarnak.

A philadelphiai kongresszusi központ átível az úttest fölött, és itt (belváros), a helyi turisztikai jelentőségű piac közvetlen szomszédságában hajléktalanok laknak, odaszarnak, odahugyoznak és állandóan tarhálnak. A gyorsforgalmi út ehhez képest milyen?

Szerkesztve: 2023. 08. 15., k – 18:56

Lőlő+Anydi Monte-Carló földjére lépett...

A Rose d'Or 5000 tengeri mérföld hatótávja, amihez 130 ezer liter dízel kell... 2600l/100km fogyasztás :D :D :D

XY diplomautlevellel utazott valahova.

ZW nem kapott diplomatavizumot.

Szerkesztve: 2023. 09. 13., sze – 19:47

Börgöndi repülőizé

Laikus számára is egyértelmű mi történt: alacsonyan, szükségesnél kisebb sebességgel kezdett neki a manővernek. Felesleges mosdatni. Elbaszta.

trey @ gépház

Szegény, elbaszta! Jobb? Nem. Így is, úgy is elhunyt. Lesz változás? Nem.

Tudni kell, hogy a repülő veszélyes, főleg ezek. A nagyobbak tele vannak zsúfolva biztonsági megoldásokkal, ezekben kevesebb van. Plusz, földközelben kisebb a lehetőség a hibák utólagos kijavításának: ergó sokkal veszélyesebb lesz minden.

Az olaszoknál egy kaszkadőrgép madárnak ütközött és lezuhant. a pilóta katapultált, de a roncs ráesett egy kocsira. Egy 5 éves kislány meghalt, a családtagjai megégtek.

Ott most kit sajnálunk? Vagy veszélyes az egész és végül is magának kereste a bajt? Sajnálod-e az orosz rulett bajnokot, aki néhány csodálatos széria után agyonlövi magát?

ROTFL

Hogyan szoktátok? Minek ülök motorra? Szervdonor vagyok? Ja, hogy a kettös mérce megint?

Hát, akkor ez a vén balfasz minek ült repülőre? Ügyes, volt, nem csak magát nyírta ki (neki mindegy lett volna már, fél lábbal a sírban volt), de a fiát is.

Taps!

trey @ gépház

Én személy szerint csak örülni tudok annak, ha sok a motoros. Ez azt jelenti, hogy sok a potenciális cserealkatrész ha szükségem lesz rá. Keep it rollin'!

Mi a vércsoportod?

Hivatásos pitiáner - Dropbox refer - mert kell a hely: https://db.tt/V3RtXWLl
neut @