Azonnal építési gumikordont a Momentumnak! Meg a Telexnek is!

Hozzászólások

A stílus kifogásolható, sőt bunkó volt az öreg, de a lényeg ül. :D

Az a hir járja, hogy karigeri belép a fideszbe. :)

Rossz látni ahogy az egyik kormányváltó párt elnöke ripacskodik. 

Rossz látni

Dehogy! Az igazság valahol mindig öröm. (Bár nem mindig ott, ahol te vagy.)

kormányváltó párt

Szerintem mindkettő megkérdőjelezhető, de az első egyelőre tényszerűen nem igaz.

egyik kormányváltó párt

Amikor egy társaságban a Momentum szóba kerül, hamar felbukkan a humor is.

elnöke

Donáth biztos sokat szégyenkezik amiatt, amit Gelencsér elnökként csinál. De lehet, hogy csak én vagyok túl megengedő Annával.

ripacskodik

Nem ripacskodik, hanem önmagát adja.

:)

(Nem udvarias dolog ilyesmit mondani egy olyan országban, ahol vezető politikusaink egyik-másika már a nyugdíjkorhatárt közelíti, anélkül, hogy valaha is lett volna munkahelye a reálgazdaságban.)

Szerkesztve: 2023. 03. 30., cs – 07:46

Éppen ma olvastam, hogy Jennifer Aniston szerint a Jóbarátokat ma már sokan sértőnek találják. Meg a 1990/2000-es évek filmjeit, szinkronjait.

Egyre szarabb a világ.

John Spartan-t idézve: azért még szarni lehet?!

Ez a kamusmúzolós világ, amit az új generáció épít, annyira, de annyira visszataszító ...

Az ember reakciója pont olyan volt, mint a momentumos troll stílusa. Tordai meg a hasonlók - ezt a bohócot nem ismerem - pont ezt érdemlik.

trey @ gépház

A Telex kormányközeli kutatóra hivatkozva terjeszti a mételyt! Nem igaz! Az előző kétharmadok is kamuk voltak! Visszajövünk! Támadunk! Összeállunk! Majd most! Gurulódollárok! Nem adtál belőle! Nem is tudtam róla! Veled többé nem állok újra össze! Rohaggyá' meg! Majd mi! Átállok a Gyurcsányhoz, ott még van pénz! Áruló! Fidesz bérenc!

Meddig folytassam? :D

trey @ gépház

Szerintem azzal kellene kezdenie az ellenzéknek, hogy megismeri a kormány szavazóit. Lehet tanulna belőle. Ennek ellenére rendre csak a sajátjait akarja megismerni és Orbán-gyűlölettel összetartani őket. Ez kevés, mint kiderült. Valami több kell. Egy erős vezető, egy fasza kis vízió. Ez nincs meg, az n+1 egyesület ezen nem fog segíteni.

Ehhez meg kellene ismerni a FIDESZ szavazót és megkérdezni, mit szeret bennük. Azt megtartani és támogatni is, de ők valóban:
FIDESZ:A -> ELLENZÉK:!A

 

Az nekem nem érv, hogy "mi nem lopunk", mert:
1. nem igaz
2. annyira hülye vagy, hogy bárcsak lopnál, az elbaszások helyett 

Kanász-Nagy Máté véletlenül mondott valami érdekeset:

https://index.hu/belfold/2023/03/30/kordonbontas-lmp-momentum-kanasz-na…

[...] az ellenzék dolga elsősorban nem az, hogy ítéletet mondjon a kormányról: a mi meggyőződésünk, hogy azt bízzuk a választókra. Az ellenzék dolga, hogy alternatívát állítson.”

Csak már állítana ...

trey @ gépház

Hogy megdolgozzon a közpénz milliárdokért, amibe nekünk vannak ...

Ha ennyire zavar, akkor lehet törvényt módosítani. Most még a 2/3-os bohóckodás sem kell, mert vészhelyzet van. Törvényt kell alkotni, hogy Magyarországon másfélpárt rendszer van, és csak a Fidesz meg a papok kaphatnak támogatást... Lehet menni tüntetni a Lendvay utcába!

Nem az a probléma, hogy ellenzéki pártok/"politikusok" közpénzt kapnak, hiszen ez a demokrácia. Mit gondolsz, mi lenne, ha nem kapnának pénzt? Mennyi idő után jönne a nyakunkra az EU?

Az a baj, hogy akik kapnak, azok filléres ripacsok. Ezek ellen nyilván úgy teszek, hogy nem szavazok rájuk, így előbb-utóbb eltűnnek a süllyesztőben. Javaslom, hogy te se szavazz rájuk, ha azt akarod, hogy eltűnjenek. Évek óta várok értelmes alternatívát felvillantó ellenzékre, csak hát nem jön ...

trey @ gépház

Gusztos Péter: "Egyetlen parlamenti képviselőnek sincs felhatalmazása arra, hogy önkényesen, fizikailag így közbeavatkozzon" - jelentette ki az SZDSZ-es képviselő, hozzátéve, hogy a megoldás nem ez.

Ki a faszom az a Gusztos Péter? SZDSZ ... SZDSZ ... az meg mi?

trey @ gépház

Hadházy Ákosnka baj van a fejével szerintem fejre ejtették - szerintem gyógyítani kellene, de homeopátiásan (hasonló a hasonlót gyógyítja) elv szerint:

- én egy akácfa baseball ütőre gondoltam..

 

kieg:

- már akkor futó bolond volt, amikor kék hajtogatós dossziával rohangált, hogy leleplező bizonyítékai vannak csalásokról:

csak kiderült, hogy a dossziék üresek..

pokerben ezt blöffnek hívják.