Tim Cook az Apple Kínával való kölcsönösen hasznos kapcsolatát dicsérte a pekingi látogatáskor

Címkék
Tim Cook, az Apple vezérigazgatója az elmúlt három évben tett első látogatása alkalmával méltatta cége "szimbiotikus kapcsolatát" Kínával. A világjárvány 2020-as kitörése óta tett első látogatása alkalmával az Apple vezére vitaindító beszédet tartott a hétvégén a Kínai Fejlesztési Fórumon, ahol azt mondta, hogy "nem is lehetne izgatottabb" az Apple 30. évfordulójának megünneplésére az országban, ahol a vállalat iPhone készülékeinek túlnyomó részét gyárt(at)ja.

"Az Apple és Kína... együtt nőtt, így ez egy szimbiotikus jellegű kapcsolat" - mondta Cook a Financial Times beszámolója szerint.

Részletek itt.

Hozzászólások

A háttérből pedig elégedett ujgurok és tibetiek morajlását és tapsviharát hozta a szél ...

trey @ gépház

Egy keresztény templom közelében volt a szállásom egy keleti tartomány harmadrangú városában. 

Egyúttal azt is észrevettem, hogy a "nyugati média" által leírtak az esetek többségében nem fedik a valóságot. Javaslom a nyugati és keleti média együttes olvasását egy közös témáról, hogy az adott hír több szemszögből is meg legyen világítva. Nekem ez bevált, hogy közelebb érezzem a tapasztaltakat a tényekhez.

Valóban, pontatlan voltam. Múlt időt kellett volna használnom.
Szóval nem média fogyasztás eredmény, hanem tapasztal volt, amit írtam.
Kína sokszor másként működik, mint Európa.
Pl amikor a zsákomban felejtettem egy hajtógáz-as dezodort, az egyik szíkretszervizes faszi egész addig követett, míg a gép el nem indult. Amikor elfoglaltam a helyem a gépen, még a betonon állt és nézett. Talán Chengdu volt, ami nem harmadrangú város.
 

Amilyen gerinctelen fereg huzasai vannak a cegenek, meglepo, hogy - a Disney-vel ellentetben - nem mondott koszonetet a koncentracios taborok oreinek. Csalodtam benne, hogy legalabb egy olyan dolog van, amiben nem hozza biztosan a legszemetebb huzast.

A strange game. The only winning move is not to play. How about a nice game of chess?

Trey: Ha már Kína. Remélem arról is lesz hír, hogy a kínai Oneplus tervezi a kivonulást Európából (legalábbis Németországból, Angliából és Franciaországból biztosan).

Majd lesz másik gyártó, amelyik nem kínában gyártat. Ugyanis a kínai szankciók most nekünk sokkal-sokkal-sokkal-sokkal-sokkal jobban fájnának, mint a ruszkik. Kb nem vehetnénk mobilkommunikációs eszközöket, számítógépet, semmit.

Kína megkerülhetetlen. De Kína rossz! Te ne vegyél onnan semmit, te ne gyártass ott! Majd mi legyártatjik neked ami kell.

Oregon, akkor ez egy linux portál, vagy mi van?

hogyan jutottal arra a kovetkeztetesre, hogy ez egy linuxos portal?

 A weboldal címéből?: HUP

Az olyan lehet, mint a BMW a bajorok autója.

 

Millioszor le lett irva, hogy ez nem egy linuxos portal, sose volt linuxos portal es nem is akar linuxos portal lenni.

Saying a programming language is good because it works on all platforms is like saying anal sex is good because it works on all genders....

Cook bácsi jól szembe dicsérte az elvtársakat, miközben a gyárakat meg elvitték Indiába. ;)