BRÉKING: Bejelentették! Jön a Counter-Strike 2!

Megszámlálhatatlan órám van a CS 1.6-ban, ami megannyi LAN party és itthoni játékidővel jött össze.
Aztán a CS:GO-val is elvoltam egy ideig, de azzal már jóval kevesebbet játszottam. 

De most! Jön a CS 2!

Részletek, videók itt.

Na jó, erre már nem fogok ráfüggeni, köszönhetően a megkopott skilljeimnek is, amikkel már lehetetlen felvenni a versenyt a mai tizenévesekkel :(
Ha lövöldözni támat kedvem, akkor ott az Apex Legends, de a CS 2-öt azért kipróbálom egy pár óraára az tuti. Már csak a jó öreg klasszikus pályák modernizálása miatt is. 

Hozzászólások

Tudnak ők 3-nál tovább is számolni, lásd a páratlan eredményeiket például amit Linuxgaming területén elértek. Csak, talán babonából nem szeretik a 3-as számot :) 

Half-Life: Alyx most micsoda? Lehet az is HL3. 

Be kell valljam Counter-Strike-kal soha sem játszottam. Ez grafika terén folyamatosan tartotta a lépést a hardverrel és az updatek a grafikát is naprakészen tartották? 

ez is valve idoben fog megjelenni? :D

A vegtelen ciklus is vegeter egyszer, csak kelloen eros hardver kell hozza!

Szerkesztve: 2023. 03. 23., cs – 07:56

Igazából a Source óta én semmi érdemleges újítást sem láttam ezekben... pedig volt már zombis meg 2D meg minden nyavalya. Egyébként tényleg lehet érezni az öregedést az FPS játékokban elért KDA arányodból. ;(

[insert line here]
B.C. 3500 - DIY Vehicle / A.D. 30 - DIY Religion / A.D. 1991 - DIY OS

CS:GO-soknak tetszeni fog, finomabb "tickless" szerveroldali szimuláció miatt is, meg remélhetőleg Source 2 miatt kicsit kevesebb lesz majd a csaló is. Új játékosokat viszont nem hinném, hogy fog hozni, például egy Valorant-hoz képest elég gyengusz a játékmechanika és a gunplay is jobb ott szerintem.

Igen, pont ez a jó a CS-ban, hogy nincs agyonbonyolítva minden sallanggal.

Bemegyek egy körre, vagy leplántálom a bombát A-ra B-re, vagy megakadályozom az ellent ebben és ennyi :)

Talán még az Overwatch ami hasonlóan egyszerű játékmódokkal van megspékelve. Bát az már túlmegy az egyszerű lövöldözésen a meganyni hős és képességeik miatt. 

I don't need to "get a life". I'm a gamer, I have lots of lives!

Igen, CS határozottan oldschoolabb de speciel lootbox meg szintlépés az CS:GO-ban már volt majdhogynem a kezdetektől. Valorantban nincs lootbox például és igen, egy adott karakternek vannak képességei (míg CS-ben mindenki egyforma, bárki vehet magának füstöket, flash-t, molotovot stb.)

Taktikai lehetőség szerintem kevesebb van CS-ben mint Valorantban viszont sokkal inkább számít mennyire tudsz lőni (Valorantban is számít mennyire lősz jól persze, de a spray patternben van random faktor, kevésbé lehet rátanulni mint CS-ben). Játékmódból is több van CS-ben, Valorantban van ranked, casual, gungame meg deathmatch de ezekből érdemben (akárcsak CS-ben) mindenki a rankedet játssza, ami meg sima A vagy B bomba lerakás/hatástalanítás.

Én kevésbé lövök jól ezért jobban szórakozok egy Valorant rankedben, mert van a képességek miatt több lehetőségem, hogy hasznos legyek a csapatnak. CS-ben viszont sokkal kisebb az esély, hogy hülye csapattársak elrontsák a játékélményt, mert kevesebb lehetőség van ártani a csapatnak.