A reggeli kávé mellé: férfi jéghercegnő csodás performansza

Fórumok

Finn önbecsülés, 2023: egy női ruhába öltözött vén buzit küldtek a műkorcsolya-bajnokságra - a többit látni kell

Egykor büszke nemzet voltak, akik dacoltak az Orosz hadsereggel.

A gender elmebetegség gyorsabban terjedő ragály mint a kovid és összemérhetetlenül nagyobb kárt okoz.

De amíg kihalunk itt nyugaton, mert mindenki buzi lesz, csak gyönyörködjetek a csodában, mert megszólalni úgysem tudtok utána: 

https://youtu.be/Valyb1U2FmY

A csoda itt is megtekinthető.

Hozzászólások

Kit érdekel ? Ahogy mondtad az igazi buzik kihalnak, a divatbuzik (mert ebből is van bőven), meg azt csinál amit akar. Régen a hippinek volt divat lenni, tudtommal annó azt is károsnak tartották, most meg buzinak/transznak/gendersemlegesnek stb  ... Majd elmúlik ez is ...

Fedora 38, Thinkpad x280

Több gondom is van ezzel a csodás kűrrel. Az lmbtq...(?) woke elmebaj nem magától jött létre, tudatos és tervezett társadalom pusztítás, ami szembe megy a józan ésszel. Nem fog elmúlni, csak ha elzavarjuk a picsába azokat a politikusokat, cégeket, mindenkit akik nyomják.
A másik gond, hogy ez a félkegyelmű, nem egy falusi jégpálya sarkán csinálta, ahol szimplán kiröhögik és kész, hanem egy országot képviselt nőként az EB-n.
Ez megalázza a finneket, a sportot és nőket is!

Eddig egyedül a FINA volt félig "tökös" (ha igazán az lenne, elküldi a francba az ilyen bolondokat), amikor azt mondta, hogy csinál a férfi-nő kategórián kívül egy egyéb kategóriát. Remélem összejön neki, hatalmas értéke lesz amikor egy szem buzi úszik egy számban :)

A hippi mozgalom egészen más volt, az magától és alulról szerveződött társadalmi rend változtatási próba volt, amit a titkosszolgálatok tettek tönkre. Igen érdekes téma, sajnos nagyon korlátozott irodalommal. Szerintem még mindig fél a hatalom tőle. A buzulást viszont a hatalom hirdeti, aljas és előre megfontolt szándékkal.

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

A buzulást viszont a hatalom hirdeti, aljas és előre megfontolt szándékkal.

Hát én nem így látom, egyrészt nem találkozok sehol hirdetéssel, hogy légy buzi. A gyerek se találkozott vele se az oviban, se az iskolában stb. Kék osztriga bárba meg nem járok :D

Arról nem beszélve, hogy voltak olyan korok/tarsadalmak amikor a buzulás elfogadott volt.

Most megint felkapták, mert erre van igény, erre kapják fel a fejüket, ezzel lehet hergelni stb. 

Fedora 38, Thinkpad x280

Az ókori görögöknél a homoszexualitás neve pederasztia volt, amikor felnőtt férfiak kamasz fiúkat választottak ki nevelésre, amelybe a szexuális kapcsolat is beletartozott. A pederasztia kifejezést a modern időkben is gyakran használták, de mára kikopott, mivel asszociál a pedofíliára, amelynél a vonzalom tárgya kiskorú. Az ókori rómaiaknál ennek megfelelője az efebofília (latinul: ephebophilia) volt. – Az ókori Görögországban az ilyen homoszexuális kapcsolatok a szabad emberek körében igen elterjedtek, szinte általánosak voltak.[43] Előfordult, hogy a spártai katonák párban harcoltak, és kapcsolatuk hozzájárult a hatékonyabb hadviseléshez.

A rómaiak kezdetben kevésbé voltak toleránsak a homoszexuálisokkal, mint a görögök, de ez az elutasítás később jócskán megenyhült. Hadrianus császár (Kr. u. 76-138) már nyíltan élt együtt szerelmével, a görög Antinousszal, akinek halála után várost alapított emlékére, az egyiptomi Antinopoliszt.

stb:

https://hu.wikipedia.org/wiki/Homoszexualit%C3%A1s

Fedora 38, Thinkpad x280

Eredeti forrást kértem.

>Az ókori görögöknél a homoszexualitás neve pederasztia volt, amikor felnőtt férfiak kamasz fiúkat választottak ki nevelésre, amelybe a szexuális kapcsolat is beletartozott.

Ezt sok helyen lehet olvasni, de eredeti forrásból nem találtam bizonyítékot arra, hogy a szexuális kapcsolat is beletartozott. Pont mostanában jelentek meg egyébként debunk videók erre az állításra, ezért is kaptam fel a fejem erre az állításra. A debunk videók szerint teljesen légbőlkapott az állítás, sőt pont ellenkezőleg a férfiak közötti homoszexuális testi kapcsolatot többnyire szigorúan elutasították az antik civilizációban. Ezért mondom, hogy _eredeti források_ érdekelnének, mert a Wikipédia tudtommal nem ógörög. Ha szerencsétek lesz, akkor előbányászom majd a debunkot.

Sajna nem forgok ókori szövegek fordításában, olvasásában :D

Mözes 3 18:22

Férfival ne hálj úgy, ahogyan asszonnyal hálnak. Utálatosság az.

 vagy Mözes 3 20:13

Ha valaki férfival hál úgy, ahogyan asszonnyal szoktak hálni, mivel utálatosságot követtek el mindketten, halállal lakoljanak, vérük rajtuk.

Sodoma, stb lehetne még sorolni bár itt is csak fordítással tudok szolgálni :D

Valmint tudtommal az állatvilágban is igencsak előfördulnak homoszekszuális esetek, pedig azok szerintem nem sokat hallottak az LBMTQ dolgokról ...

Fedora 38, Thinkpad x280

Elő van ...

Feltünt, hogy most minden filmbe buzikat rakni, de mint mondtam ennek van divatja ...

Régen a négerek kellettek most jönnek a buzik, bár már az se divat hanem jönnek a bináris meg a tököm tudja kik.

Szóval ha nem tetszik/zavar stb nem kell nézni. Majd elmúlik ez is ahogy minden más ... 

Fedora 38, Thinkpad x280

Ezzel az a baj, hogy mintát állít. Nincs bajom a buzikkal, de amikor látszik, hogy kizárólag azért van egy filmben, hogy megfeleljenek egy kvótának, az zavar.

Pl.

Locke & Key

A fószer buzi és egyben néger "felesége" (férfi), aki 5 percet volt a 3 évadban, csak azért, hogy bemutassák, majd elutazott Japánba és azóta sem láttuk.

Ezzel le lett tudva buzi kvóta és a néger kvóta egy része is. Minek? A sztorihoz sehol nem kapcsolódott. Kizárólag a propaganda volt a célja.

trey @ gépház

Persze, mert a Netflix sorozatok nézésének alapvető feltétele képregények böngészése, hogy abból derüljön ki a sztori. Nem, nem az. A sztorinak a sorozatból kellene kiderülnie és semmilyen olyan felesleges propaganda dolognak nem kellene benne lennie, ami oda nem illik, a sztorihoz semmit sem tesz hozzá.

trey @ gépház

ÁÁ már a kurmányközeli TV2 csoporthoz tartozó Izaura tv hetvegi romantikus filmjei isss nagyszerű példák: 

- Bemutatom az öcsémet. Ő itten a férje. (???)

- Ő pedig itt a gyerekük (????????????????????)

"antiegalitarian, antiliberal, antidemocratic, and antipopular"

Hát én nem így látom, egyrészt nem találkozok sehol hirdetéssel, hogy légy buzi.

Tán csukott szemmel nézed a világot :D

https://ma7.sk/kozelet/hethatar/fogyasztovedelmi-birsagot-kapott-a-coca…

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

A média. Mert az emberek felkapják rá a fejüket, ahogy itt is tesszük ebben a fórumban. Így mindeképp kell valami ilyen. Arról nem beszélve, hogy a sok "jogvédő" is jön, hogy márpedig kell, mert hát egyenlők vagyunk, mindenki ember stbstb  Ahogy fentebb említettem elmúlik majd ez is, ahogy minden más is.

Persze jön helyette majd másik marhaság/hülyeség. A lényeg, hogy figyelmet generáljanak így vagy úgy ...

Fedora 38, Thinkpad x280

Hát én ezt nem így gondolom. Olvastad Coca-Cola indoklását?

A Coca-Cola kampány célja az volt, hogy közvetítse azon értékeket, amelyeket a vállalat régóta magáénak vall...

Egy vállalat mitől és hogyan vall értékeket? Én még nem láttam olyat, hogy a melósok szavazták meg ezeket a bizonyos értékeket, ezt a tulajdonos dönt el. Oké, de miért ez az érték az érdeke? Nem gyanús, hogy mennyi cég "buzult" be mostanában? Hirtelen mindenki buzi lett? Vagy még is mitől lett egy kóla értéke a homoszexualitás?

Ez szerintem nem marhaság, hanem teljesen tudatosan végrehajtott terv.

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Azért vallja magáénak, mert ez a trend. Ha nem vallaná megköveznék. 20 éve nem vallotta magáénak, pedig akkor is voltak buzik. És gyanítom, hogy 20 év múlvva se fogja, mert akkor már nem lesz divat. 

Akkor majd mást fog magáénak vallani. 

Fedora 38, Thinkpad x280

De mitől divat? Ki a divatdiktátor? Mert a fogyasztók biztos nem. Vagy szerinted közvélemény kutatott a kóla, hogy ha buzikólát árulunk több fog fogyni?

Ki alakítja a trendet?

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Tudja a tököm, viszont a divat ilyen. Annó gyerek koromban akinek szakad volt a nadrágja az volt a csöves, most az a divat. Vagy menő a sok hatalmas műszempilla, pedig annó a kurvákon voltak hasonlók (sok kurván van most is :D). Szóval ez ilyen. Az ember mindig felkap valamit, amivel kitűnik. Aztán amikor már nem tűnik ki, mert mindenkinek szakadt farmerja van, jön majd mással (trapéz szárú farmer) stb.

Szóval a divat már csak ilyen :D Amúgy fiatal lehetsz, mert ha megnéznél egy 70-80 as évekbeli zenei klipet, olyan buzi stilusa van a legtöbb előadónak, hogy most is csak csettintene rá Conchita Wurst  :D, annyi, hogy akkor a smink/ruha stb vel lettek transzik, most meg van pénz/technika stb át is operáltatni magát. Nah bumm. 

Fedora 38, Thinkpad x280

Mind1 minek hívjuk. A lényeg kitűnni a tömegből. Értelemszerűen régen ez inkább a művészekre volt jellemző, mert kellet valami amitől "más". Lányos hangú fiuk, vagy éppen fordítva. Viszont most hála a social mediának mindenki is művésznek képzeli magát. Tehát ki kell tűnni. Közben az inger küszöb is nagyobb lett. Már nem elég annyi, hogy akkor fiú létemre lila hajat csinálok. Arra senki nem fogja felkapni a fejét, de ha pinát növesztek akkor már jóval több kattintás lesz.

És erre épül a divat/iparág/folyamat nevezd aminek akarod. Beállnak az ügyvédek jogászok, akkor húznak rá mozgalmat stb. 

Fedora 38, Thinkpad x280

Mégvalami: 

Divat: 

divat szó alatt általában egy adott kultúra vagy kor irányzatát értik, amely leggyakrabban az öltözködést, a protokolláris szokásokat és a társas érintkezés szabályait foglalja magába. A divat a legáltalánosabb értelemben a társas érintkezést irányító szokások rendszere.

Fedora 38, Thinkpad x280

Ezt szvsz mindenki tudja, de most arról van szó, hogy egy divat mitől, vagy kitől jön létre? Az, hogy csak úgy, véletlenül az a legbénább magyarázat. Sokkal hihetőbb, hogy irányított a dolog de akkor egyből felmerül, hogy ki és miért találja ki, mi a valódi szándéka vele. Ha elkezdjük pedzegetni, nagyon csúnya dolgok fognak előjönni.

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Szerintem önszerveződésből indul. Lásd influencerek. El tudom képzelni, hogy 1-2 influencer elkezdett szakadt farmerban ruhákban feltűnni (mert rendes ruhában nem lehetett kitűnni). Ennek sikerét látva a divatházak, és elkezdtek ráépíteni ennyi. Utána már csak a pénzről szól.

Ez az egész LMBTQ transzi lófasz se szól másról mint a pénzről. Szerintem ez az egész LMBTQ is valami hasonló lehetett 1-2 idióta influencer elkezdte tolni és komplett iparágat húztak fel rá.

Persze ezek megtapasztalhatóak máshol is. Legjobb példa most az  autóipar. 1x éve Tesla elkzedte tolni az elektromos autókat (pedig annó is azt mondták azé nincsen más hajtás mert az olajlobbi ...). Aztán pár év múlvva ahogy nőtt a volumen és elég hypster/más stb volt még jobban terjedt. A nagy gyártók is összefosták magukat és elkezdtek beállni a sorba. Mondván hogy zöld meg ez a jövő. (holott mindenki tudja, hogy egy 2 - 2.5T 500-1000 lóerős szar minden csak nem zöld, a jövőről meg annyit, hogy elektromos autó előbb volt mint benzines ) Aki mást mondd az hazudik, vagy a bolygó pusztulátát akarja. 

Szóval nem kell ezt túlképzelni, mindent a pénz irnyít ( mammon :D )

Fedora 38, Thinkpad x280

Az a baj ezzel a "divat" elméleteddel, hogy régen ha nem öltöztél csövesnek, nem hordott a csaj műszempillát stb. nem csöngetett be a rendőr, mint most ha a szoc. medben eltéveszteted /rosszul hivatkozol/  valakinek a nemi identitását. Már létezik a (Non-Crime Hate Incident)  kategória, már listára lehet ilyen miatt kerülni.

Ez már messze nem a divat kategória.

Már nem vagyunk messze a gondolatbűntől.

A divat már csak ilyen. Arra megy a nép ami a menő/fancy stb. Valószínűleg a marketingje is sokkal jobb.

Itt nem csak a fenti buzi/LMBTQ stb re kell gondolni, hanem olyan egyszerűbb dolgokra is mint, egy valentin nap vagy akár egy halloween. Jó pár éve azt se tudtuk, hogy van ilyen. Most meg ? Mindenki tudja, ellenben az olyan mint a busójárás majd kikopik.

És nem csak amerikát "majmoljuk". Gondolom te is tudod, hogy volt idő mikor a karácsonyt fenyőünnepnek hítvák. Illetve most is van olyan húsvéti diafilmem, amiről szó sem esik a feltámadásról, csak nyulak meg tojás. 

Fedora 38, Thinkpad x280

Ennek csak az mond ellent, hogy méregdrágán vásárolnak fel franchise-okat és sorra csődbe viszik őket. Kiadják a woke filmeket, a nézettség meg csak zuhan. A vak is látja, teljesen nyilvánvaló, hogy erre már nem kiváncsi a közönség sem. Én például az utóbbi 10 évben talán kétszer voltam moziban, és otthon sem nézek semmit, de ha kijönne egy mindenféle Woke szartól mentes film, azt becsszó megnézném. Képzelj egy John Wayne westernt modern kiadásban valami férfias színésszel. Könnyen mondhatom, mert nyilvánvaló, hogy úgysem fog kijönni ilyen, LOL.

A kedvencem az volt, hogy volt egy cikk nemrég talán az indexen ilyesmi címmel: "klasszikus western készül". Rákattintottam azzal a gondolattal, hogy "hiszem ha látom, de adunk egy esélyt". És persze a cikkben leírták, hogy semmi klasszikus nincsen benne a díszleten kívül. Arról szól, hogy a maszkulinitás helyett jönnek a feminák. Vagy valami hasonló szarság. Az emberek már csak megszokásból nézik ezeket.

A mozik mondjuk nem annyira, de az inkább a fiatal és szegényebb réteg szórakozó helye.

Attól függ milyen mozira gondolsz. A multiplex-ek kínálata katasztrófális. De azért ott az Artmozi hálózat és a többi pici is: ezekben azért vannak bőven értékes tartalmak.

A multiplex-ek kínálata katasztrófális.

Szerintem nem rosszabb mint 20 éve, csak ma már meg kell küzdeniük a streeming szolgáltatók kínálatával is. És hát a huszonéves korosztály ma már inkább kocsmázik, mint moziba jár. Mindazon által elvittem a gyereket animációs filmre nem régen, és azért volt közönség.

>A hippi mozgalom egészen más volt, az magától és alulról szerveződött társadalmi rend változtatási próba volt, amit a titkosszolgálatok tettek tönkre. Igen érdekes téma, sajnos nagyon korlátozott irodalommal.

Ez érdekelne. Ugye van olyan elmélet, ami szerint ezek a mozgalmak mind a társadalmi rend aláásása érdekében lettek csinálva. Ez számomra viszonylag hihető, úgyhogy érdekelne a hippik eredeti szervesen alulról jövő eredete és hogy hogyan térítették el, és miben. Miben volt más magától például?

Egy barátom előadásán voltam, ahol erről beszélt, nagyon érdekli a téma. Mutatott több amcsi könyvet is ami ezt dolgozza fel, csak nem ugrik be a címük. Elkérem tőle.

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Jól írja @asch! Hippi mozgalom [is] soft-tömegmanipuláció volt: a zene, film , irodalom ill. a kábítószer (természetesen) - ezek megtervezett dolgok voltak. Mindig így van, a változás sosem igényt elégít ki, nem organikusan történik, hanem a manipulátorok által van kiprovokálva. Drábiknak vannak írásai - mondjuk olyan összefüggések vannak, h ahoyg szervezték a Rolling Stones koncerturnéját a világban, arra szervezték a kábítószer terítését is.  A bevételből meg feltehetően finanszírozni tudták a "programot", aminek a célja - egy nagyobb narratíva elemeként - a társadalmi bomlasztás volt [és mellékesen pénzt is kerestek vele, hozzá].  A főiskolai, egyetmi diákság volt megcélozva - akik életkori sajátosságként nem csak nyitottak, lázadók, de naívak is, és képtelenek felismerni a mögöttes, valódi szándékot.  Szerintem félelmetes h mennyire hatékony volt! Akik ilyesmit véghez visznek nem kispályások, de  ezzel együtt is még ez messze felszínes dolog, ahhoz képest amiket a háttérhatalom hard-manipuláló boszorkánykonyháiban kifőzenk: pl  az általunk is tapasztalat migráció megvalósítása - ami sztem a világháborúk óta legnagyobb volumenű produkciójuk. Kibaszott félelmetes h véghez tudták vinni! 

"antiegalitarian, antiliberal, antidemocratic, and antipopular"

A kommunizmus alatt az ország tele volt tehetségtelen pártkáderekkel, akik valós tudás nélkül irányították az országot. Tevékenységük kimerült a kommunista propaganda terjesztésében.

Amikor olyan "tehetséget" látsz, aki seggre esik a jégen, érdemes ezen elgondolkozni. Vajon hányan tudnak Finnországban korcsolyázni seggre esés nélkül? Vajon miért nem ők korcsolyáztak a gálán?

Völner Pál kimondta az igazságot:

„Az Emmi egyébként egy trágyadomb. Olyan embereket gyűjtenek össze a közszférában, akik sehol nem kellenek, csupa ilyen kisebbségi komplexussal rendelkező lusta ember”

Vagyunk egy páran, akiknek továbbra is úgy tűnik, mintha szocialista hazánkban élnénk és Európa is társult volna a KGST-hez. Győzött a nagy októberi szocialista forradalom, maga alá gyűrve egész Európát.

Miért lépett egyáltalán jégre ha annyira tud korcsolyázni mint én?

Azért, mert az új ideológia szerint az vagy, aminek vallod magad, nem pedig az, amivé a sorsod (beleértve a mínusz kilenc hónapot is) során formálódtál. Az új ideológia szerint az eredményből fakad a befektetett munka (vagy az azt "helyettesítő" érzelmi-szellemi kurválkodás), nem pedig fordítva. Férfiként tehát lehetsz anélkül jéghercegnő, hogy valaha lett volna pinád, méhed és megtanultál volna korcsolyázni. Gyk.: a műkorcsolyázó nem akkor lesz műkorcsolyázó, amikor ő azt mondja magáról, hanem azután, hogy sokat gyakorolta a műkorcsolyázást, érdemi fejlődést mutatott fel, és elért egy szintet, ami műkorcsolyázóvá teszi őt (még ha csak amatőrré is), de ez most már nem követelmény, egyszerű parádézással letudható.

:)

buzi - és nem merik neki mondani, hogy a király meztelen...

Olyan, mint a komcsiknál, hogy káder/párttitkár

kieg:

Fásy Ádám "énekel" - b+ senki nem mondta még neki, hogy nem tud és hogy fülnek is káros..

For Whites Only meeting room!

Már régóta érik és erről az esetről is az jutott eszembe, hogy kellene egy bohócvilág (clown world) linkgyűjtemény. Ilyen vitákban, ahol a "progresszív értelmiségiek" elkezdik letagadni ezeknek a létét, csak be kellene linkelni, hogy nesztek itt van dokumentálva, hogy létezik amit tagadtok. Mert így összegyűjtetlenül elvesznek ezek a "gyöngyszemek" hosszútávon csak annyi marad meg, hogy volt valami ilyen is.

Egyébként láttam a videót és ez is olyan, hogy az ember nem tudja eldönteni, hogy sírjon, vagy röhögjön-e. A helyszínen egyiket sem mertem volna nehogy lecsukjanak valamiféle gondolatbűn vádjával.

A kurcon a "Heti progresszió" valami ilyesmi, de az nem kereshető túl könnyen. Én nem ismerek publikus link gyűjtő oldalt, de tényleg jó lenne, mert a kovid témában is lehetne használni.

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Tolem lehetne mikieger jelmezben is amig tud korcsolyazni.

Ja, a falunapon, de nem egy EB-n. Annyira a nők jogairól papolnak, de senkit sem érdekel, hogy ezzel mennyire megalázzák őket. Ez a kretúra egy nő?

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Ez tényleg paródia és ahogy  buccaneers írta senki nem meri kiáltani, hogy a király meztelen.

Pontosabban nincs lehetősége senkinek sem kiáltani, mert a valóságipar nem engedi...

Hirtelen nem találom, de van az videó ahol egy fickó ilyen "nemváltó" bolondokat kér meg, hogy definiálják a nő fogalmát. Azt sem tudják mik szeretnének lenni. Na az igen tanulságos :D 

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Szerkesztve: 2023. 02. 02., cs – 23:40

ide ehhez a buzi tárgyú poszthoz tartozik:

Az Alkotmánybíróság döntött:

- A hivatalos okiratokban a születési nem is szerepel, az nem alkotmány sértő. Vagyis lehet az eredeti nemet és nevet nyilvántartani és az igazolványon megjeleníteni.

Egyébként ez ellen egy kretén  bíró emelt kifogást, ezért kellett az Alkotmánybíróságnak foglalkoznia ezzel. 

Polgári Eszter, a Háttér Társaság Jogi Programjának vezetője nyilatkozta, hogy a Strasbourgi bírósághoz fordulnak ezzel mert ez már disz... bla - bla.

For Whites Only meeting room!

Azért az érdekes, hogy a buzi jogvédőknek, vagy buzijog védőknek, vagy mi a fene, nincs problémája azzal, hogy a multicégek mindent adatunkat ellopják...

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

A transzok szerintem a rendszer hasznos idiótái. Mentálisan betegek, ezekkel provokálják a népet, hogy legyen gumicsont, amit rághatnak.

A feladatuk, hogy megosztóak legyenek és elvonják a figyelmet a háttérben zajló jóval fontosabb társadalmi problémákról. Azt hiszik, hogy a progresszívok gondot viselnek a problémáikra, de a valóságban állatkerti majmokként mutogatják őket és legalább olyan jól szórakoznak Davosban ezeken az idiótákon, mint mi.

Angliában összetűzésbe kerültünk egy csapattal, letolták a gatyájukat és megmutatták a seggüket. Davos ezt egy kicsit elegánsabban transzokkal teszi, nem úgy, mint az angol prolik.

Az OxyContin is nagy királyság volt (van).

Kivételesen egy jó sorozat a történetről:

Dopesick

https://www.imdb.com/title/tt9174558/

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Szerkesztve: 2023. 02. 05., v – 16:19

Del

Szerkesztve: 2023. 02. 08., sze – 20:15

Még egy lávsztori estére:

Biden neje lesmárolja Kamala férjét.

https://m.youtube.com/watch?v=oSEemYe58R4

 

A lényeg, hogy a szex párton belül maradjon.

Vajon az öreg kamerázza-e esténként a taggyűlést, ahogy Merkely is tette?

Hát mert transzgener lett a cicus. Comingoutolt, hogy ő innentől kezdve tyúkanyó :-) .

Egyébként a csibék ösztönösen keresik a tyúkanyót vagy annak látszó valamit. Ha keltetőben keltetek egy plüssállatot is elfogadnak tyúkanyónak és szinte belebújnak. Az igazi kuriózum a kacsával keltetett csibeállomány. Érdekes módon a nyelvi problémákat viszonylag gyorsan áthidalják, de mikor a mama úszni akarja tanítani őket, akkor lesz egy kis kalamajka.

„Az összeomlás elkerülhetetlen, a katasztrófa valószínű, a kihalás lehetséges.” (Jem Bendell)

És a sima házi csirke egyetemi tanár a gyöngytyúkhoz képest :) Már hármat kinyírtak a kutyák. Alapból nem foglalkoznak a csirkékkel, de a sötétség gyöngytyúk ott áll a kutya mellett percekig, aztán egyszer csak jön a fény, hogy ez egy kutya és menekülni kéne és sivalkodva ráugrik a kutya fejére, hogy majd arra menekül, ahelyett, hogy simán elfelé futna. Na ezt nehezen viselik a kutyák, az 50 kilójával, csak odakap, hogy menjen már a pics@ba a tyúk, de ennyi elég is és végük :D
Ezek után, most szidjam le kutyát? Hát volt pár friss csirke vacsorájuk... :)

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Erről a tv show jut eszembe, ahol a vendég váltig állította, hogy márpedig ő sikeresen vegát nevelt a macskájából, az állat nem is kívánja már húst.

Aztán a műsorvezető behozott egy tál vega macskaeledelt, meg egy tál húst. Cicóka nem teketóriázott, hogy melyiket falja fel. :D

Ifjú korunkban azt mondtuk, hogy : "Nem szabad rajta nevetni, mert beteg." aztán visítottunk a röhögéstől.  Köszönöm a videót, 1 percnyi visítva röhögéstől, ismét eszembe jutott sokat emleget mondatunk. Még egyszer kösz. :-D

Szerkesztve: 2023. 03. 11., szo – 21:07

Tucker Carlson: a feminizmusnak vége.

A nőnapi köszöntést férfi kapta, az év nője férfi lett, férfiak menzeszelnek és szülnek.

Sikerült megalkotni egy totális férfiközpontú társadalmat, ami 1000 évig előtte nem sikerült.

:)

https://www.youtube.com/watch?v=Od2xo18vrQU

Kezdjünk ráhangolódni, mert lassan kötelező lesz buzinak lenni: "A segg az új pina!"

:)

Egy előnye azért lesz, kihal az emberiség :D

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.