"Megosztja az embereket egy influenszer ötlete, aki gyerekmentes városrészt alakítana ki"

Fórumok

Felnőttbarát városrészt hozna létre Melbourne-ben egy TikTokker, aki ötletét a videómegosztó platformon mesélte el. A SoyBabie felhasználónevű ausztrál fiatal szerint kéne egy olyan kerület, ahová nem tehetik be a lábukat gyerekek, csak és kizárólag felnőttek. 

Link: https://index.hu/mindekozben/poszt/2023/02/02/megosztja-az-embereket-egy-influenszer-otlete-aki-gyerekmentes-varosreszt-alakitana-ki/

A szavazás állása jelenleg:

Hozzászólások

Szerkesztve: 2023. 02. 02., cs – 08:28

Válaszként majd megjelenhet az ötlet egy felnőtt mentes övezet kialakítására. Megérkeztünk Peter Pan és Hook kapitány világába... Nem tudják jó dolgukban mihez kezdjenek magukkal :).

Szerintem teljesen rendben van a gyerek mentes étterem, a gyerek mentes (pol. korr. nevén: felnőttbarát) wellness szálloda stb. Azt is megértem, hogy valaki gyerekmentes városrészt szeretne. Van egy ismerősöm, aki azért vett családi házat, mert nyugalmat akart. Erre a szomszédja nyitott a mellette levő házban egy zugóvodát. Nesze neked ablakon kibaszott pénz :D

trey @ gépház

A magánterületén mindenki eldönti, hogy mit akar. Viszont az ötlet felvetés utána magával hozza a korábban már megfogalmazott igényt más "safe space"-ek kialakítására is. Szerintem nem helyes a nyilvános közterületeket ilyen módon nekiállni szabdalni. Amiket említetteél: szálloda stb. Az teljesen jó. A szomszédszággal pedig le kell játszani a zugóvodát csak úgy mint amikor valaki jó ötletnek tartja, hogy reggel 6kor nekiáll flex-elni. Aki teljes csöndet és nyugalmat akar(minimális fényszennyezéssel) az előtt pedig nyitva áll a tanya világ: jó is az..

a gondolat akkor fogalmazódott meg benne, amikor az uszodát sem tudta már rendesen használni, mivel a kicsik (a két gyerekmedence ellenére) az úszósávban ugráltak a vízbe

Erre mondjuk nem a gyerekmentes városrész lenne a megoldás, hanem az, hogy megnevelik a kis hülyéket, akik nem tudják rendeltetésszerűen használni az uszodát. Amikor mi csináltunk ilyet, az edző úsztatott velünk 50 hossz pillangót, utána nem csináltunk ilyet.

A gyerekmentes hétvége a szállodákban, stb. viszont szerintem is oké, amíg van gyerekbarát szálloda is, mindenki választhat.

Bakker, ott nincs úszómester, aki kibassza a hülyéket a medencéből? (Bár itt most a tokker is hülye, ha szerinte ez a megoldás.)

És mit tett volna akkor [a tokker] amikor az úszóedzésre bejön a nyugger mellúszás szerű túlélőmozdulatokkal, és süketnek tetette közben magát? (Ja. Ellenállás fel, pillangó. 4 hosszig bírta. Akkor még vastag plexiből készítettük az ellenállást. És nem kis filigrán volt, mint egy mostani hand-paddles .) Kitiltja a nyuggereket a városrészből? :D

ugye mindenki egyenlő. nincs diszkriminácjó. semmiben. sem. tehát akkor lehetne pl buzimentes övezetet is csinálni?

Aki másnak vermet ás, az stack pointer.

...Babie nevű TikTokker, és ő akarja kitiltani a gyerekeket?