/MEGOLDVA/ Jitsi beszélgetés mobilon

Eljutott odáig a project, hogy már lehet hívni egymást név szerint a felhasználóimnak, ezzel semmi gond mondjuk laptopon és böngészőben. Amint mobilon fogadja valaki a hívást, akkor megkérdezi a mobilos chrome, hogy min szeretném megnyitni a beszélgetést, böngészőben, vagy applikációban. Azt szeretném, hogy ne kérdezősködjön a chrome, hanem egyből weben nyissa meg a jitsi chat szobát. Tudom, ez nem mindennapi feladat, ennek ellenére bízok benne, hogy van olyan, aki tud segíteni.

Hozzászólások

Nyomd meg, hogy chromeban es ne kerdezze meg tobbet. 

Akkor a felhasznalo szedje le azt a szoftvert, ami rault arra a tipusu URL-re, ami a linked? :D Nem igazan ertem a problemadat. Meg akarsz nyitni egy linket. Ha az adott tipusu URL-hez van telepitett alkalmazas, jonni fog a kerdes. Honnan tudod, hogy a felhasznalo nem direkt telepitette az alkalmazast, azon tipusu URL kezelesere?

Az alap felállás ez: egy webfelületen van lehetőség arra, hogy a felhasználók felhívják egymást. Tehát user1 klikkel user2 üzenetmezőjében a hívás gombra, akkor a saját jitsi szerveren mindkét felhasználó beléphet a létrejött szobába. Amikor a szoba létrejön, kap egy üzenetet user1 és user2, hogy beléphetnek, amikor klikkelnek mobilon, akkor jön a kérdés, hogy milyen módon akarja a felhasználó megnyitni. Ezt szeretném úgy megoldani, hogy aki mobilon akarja használni, annak ne jelenjen meg egy ilyen üzenet, hanem egyből az adott chat szobába kerüljön.

Dehat, nem is errol beszeltel a nyitoban. A nyito alapjan, te ezt, a direkt letezo featuret akartad megszuntetni: https://www.androidauthority.com/change-default-apps-android-2-633572/

A hiba/kerdes pontos specifikacioja nagyon sokat segit abban, hogy minenki tudja, hogy mire gondolsz. Adott esetben egy linkelt screenshot is csodakra kepes.

osztan az meg mond e valamit hogy mime? :D

komolyan olvasgatom itt az osszes kerdesedet es ugy erzem hogy a minimalis erofeszitest sem nagyon akarod belerakni hogy a technologia (nem, nem a jitsi, csak ugy altalaban az hogy szamitastechnika) minimumat megismerd :D

jo hat mondjuk ez volt az elso es az utolso hozzaszolasom is a temaidhoz :D