A tökéletes gaming room nem léte...

Hozzászólások

Az építész odaálmodott egy gyönyörű két oldalról teljesen üvegezett szobát, erre beépítette egy teljesen zárt kabinná :-) Pincébe vele! Komoly építmény amúgy. Ide vezet, ha valakinek túl sok felesleges pénze van, amiért nem a verítékével kellett megdolgoznia.

valakinek túl sok felesleges pénze van, amiért nem a verítékével kellett megdolgoznia.

Szigorúan véve, ez "munkaeszköz" a csávónak. Van pármillió feliratkozója yt-on, plusz gondolom twitch-en is nyomja. Valószínűleg bőven visszahozza az árát.

(Most nem akarok belemenni olyan vitákba, hogy a "content creator" mennyire "munka". Nagyon szerteágazó téma, akad közte olyan, amit elismerek minőségi munkának, de mondjuk a gamer content számomra pont nem az értékes kategória.)

Régóta vágyok én, az androidok mezonkincsére már!

Hát... nem mondom, hogy alkalmanként valamilyen szimulátorozást ne bírnék ki egy "élethű" (fogjuk rá :)) környezetben, de hogy ilyet építsek a házamba, az teljesen kizárt. Ez nekem inkább afféle modern vidámpark, ahova egyszer veszek napijegyet, játszok, lefőzőm ebédre az instant tésztát az űr-vízforralóban, aztán hazamegyek, és legközelebb akkor jut eszembe, hogy ilyen helyre kéne menni, amikor a gyerek akarja már.

Mondjuk valszeg nem is én vagyok a célközönsége ennek, heti 1-2 óra xboxozással.

Nekem ez eszköz és energiapazarlásnak tűnik a már aktuális VR technológia mellett, hogy őszinte legyek.

[insert line here]
B.C. 3500 - DIY Vehicle / A.D. 30 - DIY Religion / A.D. 1991 - DIY OS

Ez mondjuk igaz. Nekem az első gondolatom az volt, hogy tök jó, de ugyanezt, de még jobbat is megtapasztalhatok VR-ban :)

Bár arra még nem is gondoltam, milyen lehete egy VR környezetben játszani egy nem VR játékkal. 
VR moziban szoktam nézni 2D / 3D filmet, az elég jó! :)

De ha lenne annyi felesleges pénzem, és egy használaton kívüli szobám, akkor valamiféle gameing roomot biztos építenék. Csak az enyém cyperpunk témájú lenne! :)

I don't need to "get a life". I'm a gamer, I have lots of lives!

Azért azt tegyük hozzá, hogy a VR-t nem mindenki bírja, plusz, nem is mindenkinek jön be, hogy egy izé legyen a fején. Én pl azon őskövületek egyike vagyok, aki semmiképp sem szeretne VR eszközt itthonra. Persze, szívesen kipróbálnám egy arra alkalmas helyen, de én jobban szeretek egérrel-billentyűzettel játszani, még a kontrollerhez is béna vagyok...

Blog | @hron84

valahol egy üzemeltetőmaci most mérgesen toppant a lábával 

via @snq-

most komolyan a gepe mellett csinalja a steakhust? :DD

A vegtelen ciklus is vegeter egyszer, csak kelloen eros hardver kell hozza!