Telefon-konferencia app normál mobil számra

Fórumok

Ki tudja milyen okból, de sajnos megszüntették a mobiltelefonos konferenciahívások lehetőségét a magyar mobilszolgáltatók. Pedig ilyenkor nekik duplán, triplán ment a percdíj, illetve még korlátlan perces díjcsomagoknál is becsorgott a konferenciahívás havidíja. Mert ez extra szolgáltatás volt. 

Létezik valamilyen Android app amivel meg lehet oldani a konferenciahívást? 

Gondolom csak hibrid megoldás jöhet szóba ha az egyik sim kártya hívja az egy egyik résztvevő felet, mert a mobil signaling felett nincs kontrollunk :)
Azaz két fél sim kártyás normál mobil hívással van kapcsolatban még a többi résztvevő valamilyen internetes ip alapú voip kapcsolattal.

Amennyiben nem létezik ilyen app, akkor van olyan sip voip szolgáltató, amelyik ma is tud biztosítani konferenciahívást? 

Hozzászólások

mindhárom nagy szolgáltatónál van konferencia szolgáltatás. az más, hogy pl yettelnél havi 399 ft az előfizetése

4 és fél éve csak vim-et használok. elsősorban azért, mert még nem jöttem rá, hogy kell kilépni belőle.

Mi az oka annak hogy nem kerülnek szóba a voip megoldások?

Az ismerosodet felhivod laptoprol, masodik telefonrol tetszoleges, audioatvitelre alkalmas programmal (viber, skype, stb.), telefont kihangositod, es felhivod a hivatalt.

Ha az ismeros is technikai analfabeta, akkor 2 kihangositott telefonra lesz szukseg, asszony/gyerek/kollega/stb. biztos rendelkezik ilyesmivel, ha neked nincs masodik. Egy 10 perces, egyszeri beszelgetesre felesleges ezzel tobbet foglalkozni.

A strange game. The only winning move is not to play. How about a nice game of chess?

Egyszer úgy segitettem valakinek hogy A mobilról felhivtam a telekom ügyfélszolgálatot, kihangositottam, mellé tettem egy B mobilt, ahol felhivtam a segitségre szoruló illetőt, azt is kihangositottam, és az egymás mellett levő telefonok miatt mindhárom fél jól hallotta egymást :)

Ki tudja milyen okból, de sajnos megszüntették a mobiltelefonos konferenciahívások lehetőségét a magyar mobilszolgáltatók.

He?

https://www.yettel.hu/ugyintezes/hivas/konferenciahivas

https://www.telekom.hu/lakossagi/szolgaltatasok/mobil/kapcsolodo-szolga…

Vodafone esetén is benne van a szolgáltatásaik között, mint fizetős extra, csak nincs külön weboldal a szolgáltatáshoz.

Ő mondta, hogy már megszűnt. 

Te meg úgy első hallásra elhiszed vagy hozzáköltöd, hogy nincs többé konferenciabeszélgetés Magyarországon? ÁSZF-ben amúgy benne van náluk is a konferenciahívás:

Konferencia-beszélgetés havidíja 600 Ft

viszont:

A Business díjcsomagokkal a Konferenciahívás szolgáltatás nem vehető igénybe.

Lehet, én nem értek valamit. Nem épp üzleti felhasználásban igény ez? Gondolom, nem ahhoz kell konferenciahívás, hogy cérnametélt vagy csigatészta legyen a levesben, hanem ez üzleti igény. De abban meg pont nem lehet. Nekem ez így nem túl logikus.

tr '[:lower:]' '[:upper:]' <<<locsemege
LOCSEMEGE

Teljesen jogos megjegyzés! Egyébként üzleti Vodafone előfizetésről van szó. Az egyik legdrágább volt a Vodafone kínálatában, de volt benne korlátlan mobilnet a teljes EU területén, vezetékes telefonszám aminek régebben volt előnye és természetesen az elmaradhatatlan korlátlan beszélgetés. Erre voltak véve egyéb opciók, fax, konferencia stb. Ez utóbbi pont nem volt átvihető, ezek szerint ezért. 

Szerkesztve: 2023. 01. 28., szo – 20:41

megszüntették a mobiltelefonos konferenciahívások lehetőségét a magyar mobilszolgáltatók

Épp tegnap nyomtunk egy háromrésztvevős confcallt Telekom-előfizetők között, nekem nagyon úgy tűnt, hogy működik...

A céges és a saját Telekom előfizetésemen is megy, utóbbi egy tökalap lakossági Mobil S díjcsomag és semmi extrát nem aktiváltam, nem gondolnám, hogy ez külön igényelhető funkció lenne. Persze még az is lehet, hogy de.