A HUP 14 éve van jelen a Twitteren

Hozzászólások

En emlekszek: soha.

I hate myself, because I'm not open-source.

Jelenlét értelme, eredmény? pl új látogatók :D

sudo mount -o ro /hup.hu

Azóta kezdett esni a színvonal...

Kevered az időpontokat ... Bár, a trollinghoz nem kellenek. 14 éve regisztráltam, aztán nem is használtam vagy 5 évig. Utána csak postolt a robot oda, itt embed-ek sokkal később lettek.

Lyukra futottál ... De, tapsikolnak hozzá a kishaverok, mert legalább megpróbáltad :D

trey @ gépház

Nem kell bejelenteni, hogy pluszegyeztél, hiszen látni.

teljesen felesleges twitter fiókot fenttartani

Köszi a tippeket. Ha rátok hallgattam volna, a HUP az ötödik születésnapját se érte volna meg. Annyi "jó" tipp érkezett az elmúlt években arról, hogy mit, hogyan, mivel kellene csinálnom :D

trey @ gépház

Már 14 éve lenne annak, hogy a HUP oldalát szétcseszik a változó időben betöltődő Twitter iframe-ek? Vagy ez nem a HUP Twitteren való megjelenésekor került bele?

READY.
󠀠󠀠‎‏‏‎▓

Beajánlott csillag pénzt a twittrért és meg kellett vennie a fost.

Pont akkora fos mint az összes coin, kis előállítási költségből és nagy marketing költségből másolható. 

szerk:

Te nem gondolod komolyan, hogy a twitter, faszbúk etc.. nem jut a G+, myspace, HU->iwiw, myvip sorsára.  szerk: innen túlspiráztam

sudo mount -o ro /hup.hu

Á, a kristálygömbös csávó, aki azt hiszi, hogy 40 milliárd dollár (mi is az? papír?) többet ér, mint a világ egyik legnagyobb közösségi médiája feletti befolyás.  🤣🤣🤣 Hallod, olyan félbolondok, mint a magyar ellenzék meg a debil MZP képesek voltak bevonzani 4 milliárd forintot amerikai és egyéb nemzetiségű politikacsinálóktól.

Szerinted Musk ha akarná, nem tudná azt a 40 milliárd rongyos dollárt beszedni? Oroszoktól? Republikánusoktól? Akárkiktől?

Bírom az ilyen naivitást 🤣

trey @ gépház

Ismerősi köröm nagy részébe nem tud eljutni a "közösségi média" manipuláció mert nem használják. Részemről az értéke nulla.

A HUP jobban tudna manipulálni mert olvasom tehát részemről az értéke is nagyobb. Kijelenthetem, hogy a HUP többet ér mint a twitter.

sudo mount -o ro /hup.hu

Azért, mert az FB/Twitter sikeresen manipulálta a közvéleményt arra, hogy egy demens kriptaszökevényt megválasszon. Vagyis felismerte, hogy akinek a kezében a közösségi média, annak hatalma van. Ez többet ér rongyos 40 milliárdnál. Ha nem is neki, majd azoknak, akik hajlandóak neki fizetni.

trey @ gépház

soha. és nem is fogok

4 és fél éve csak vim-et használok. elsősorban azért, mert még nem jöttem rá, hogy kell kilépni belőle.

Elég rég én is:
Csatlakozás: 2009. augusztus

Ugyanekkor én is. Én évente egyszer postolok valamit, hogy na majd mostantól használom. De rá kellett jönnöm idővel, hogy nem vagyok blogger típus. Jelenleg semmire nem használom, 2-3 éve nem is olvasom.

It is our choices that define us.
Thinkpad X1 Carbon | Arch linux

Részemről a  twitter, facebook stb, és az iwiw is éhen halhatna!!!

Bolond aki "közösségi médiát" használ.

sudo mount -o ro /hup.hu

Az első résszel egyet is értenék. - De miért hiszi azt valaki, hogy övé a "bölcsek köve", és senkinek nem lenne szabad, ha már Ő úgy gondolja... :)

(Egy családban legalább valakinek muszáj beáldoznia magát, hogy arra is rálátásunk legyen. - Persze ha van.., erre jó az asszon..! Had görgessen!)

Persze, ha valamivel siettetni lehet a globális kapitalizmust, akkor a közösségi média éppen jó erre. - Lehet, mindenki azzal ért egyet, azt szeretné, hogy Klaus Schwabok mondják meg a "tutit"? - Végül is elit csapat, ők biztosan jobban tudják, mi jó nekünk... (Nem gondolom, hogy igen!)