Buzi-e vagy?

Hozzászólások

Hogymiafasz?!

Én TUDOM, hogy igazam van. És ha nincs is, akkor is NEKEM van igazam, mert én vagyok az Admin. Ennyi!

Szerkesztve: 2023. 01. 21., szo – 11:21

Az ilyen cikkekhez szótár szükséges:

 * transznő: férfi. Aki nőnek képzeli magát.

 * női nemi szervekkel született: pinája van

 * transzmaszkulin: Olyan nő aki férfinek képzeli magát

 * nembinárisként határozza meg magát: kattant a szexuális önazonosságában

 * tesztoszteronkezelés: férfi hormonnal beavatkozás

 * egyéjszakás kaland: dugtak

 * azt hirdeti, hogy még adott nemi szervekkel is lehet egy nő apa: a kör négyszögesítését hirdeti, a fából vaskarikát

 * "Csak azért, mert nem érzem magam nőnek, nem jelenti azt, hogy nem tudom használni azokat a szerveimet, amikkel születtem." Ha éppen leáll a hormonokkal és jó napja van hagyja magát megdugni és teherbe is tud esni a teste több éven keresztüli abuzálása után is. Ez a természet csodája. Ekkora csoda észhez téríthette volna.

 * "A baba fiúként született, de az apát ez nem érdekli a neme, nem akarja meghatározni." Mindent meg fog tenni, hogy a gyereke se legyen normális!

 * "nem sokkal később átesett egy kettős masztektómián is." Nem átesett rajta, hanem ő akarta, hogy megcsonkítsák az elmebetegsége miatt. Levágatta a mellét saját elhatározásából, és talált hozzá "orvost" aki hajlandó volt ezt megtenni.

 * "azt akarja megmutatni, mind a transzközönségnek, mind másoknak, hogy egy egyedülálló transz férfi is lehet jó szülő" Ez több rétegű:

 ** Transzközösség: nem közösség. Közösség az ami fizikailag IRL is rendszeresen összejár. A nemi önazonosságukban annyira beteg emberek halmaza, akik azt képzelik, hogy a másik nem tagjai.

 ** "azt akarja megmutatni" feltűnési viszketegsége van

 ** "egy egyedülálló transz férfi is lehet jó szülő": kör négyszögesítése csak körzővel és vonalzóval, illetve fából vaskarika. Azzal kezdte, hogy a fiát megpróbálja legalább buzinak nevelni, de nyilván később be fog próbálkozni hormonblokkolókkal, ha megengedik neki. Ha lehet még serdülőkor előtt, hogy csinos transznő legyen belőle. Ne legyenek kétségeink, meg fogják engedni neki, hiszen nyugati.

 * "És támogatni akarja azokat a sorstársait is, akik bár férfiként határozzák meg magukat, mégis gyereknek adnak életet." Mindent megtesz a degeneráltság terjedéséért. Ha ő kripli legyen más is az! Lehetőleg mindenki!

A skizofrének csendben maradnak. Vagy szednek gyógyszereket, vagy nem, de nem akarják, hogy mások is skizofrének legyenek, továbbá azt sem akarják, hogy a mentális betegségüket a normalitás részeként ismerje el a társadalom.

tr '[:lower:]' '[:upper:]' <<<locsemege
LOCSEMEGE

> Nem ertem, hogy az ilyen fajta fogyatekossag miert haboritja fel az embereket jobban, mint barmi mas.

Félreértesz, engem nem is zavar a jelenség, nem vagyok felháborodva. Én a Pater Familiae jogban hiszek, aminek a lényege az, hogy a családok feje annak családfője és ami külső embert nem érint ahhoz az államnak és a többi embernek nincsen köze. Ebben a formában ez az ember is azt csinál tőlem amit akar, éntőlem be is drogozhatja a gyerekét akármivel is, vagy abortálhatja post-partum. Kicsit abszurd, de az ő esetében ő a Pater Familiae saját maga és a gyereke felett, ha az apa lemondott a gyerekről de facto. Ha képben van az apa, akkor viszont neki kell döntenie a világképem szerint.

Ami zavar:

 * Nyugaton nem lehet a dolgokat a nevükön nevezni már. A posztomért például Kanadában simán kopogtatna nálam az ottani rendőrség, attól tartok. Pedig semmi mást nem csináltam csak az újbeszélt lefordítottam, ahogy a dédapám is megértette volna mondjuk 1935-ben. Lehessen mindent a nevén nevezni.

 * Álljunk ellen az újbeszélnek, mert szépen lassan megfertőzi az elmét. Ha törvény nem is védi, csak simán mindenki így beszél, az is előbb-utóbb elmebajt okoz a ma még normálisoknál is. Egyszerűen egy bizonyos fokú kognitív disszonancia már ártalmas.

 * Ne lehessen a beteg ideológiákat a gyerekekre rákényszeríteni (ennek az új magyar szabályok nagyjából megfelelnek). Tehát ezt az újbeszélt ne lehesen a gyerekeknek tanítani, ha a szülő nem akarja, akkor ne legyen ilyen fajta "felvilágosítás". Én minden fajta kötelező oktatást is eltörölnék éppen azért, mert az volna a tiszta, azzal teljes mértékben helyreállna a Pater Familiae jog. Persze járatnám iskolába a gyerekeimet, de ha én fizetnék én dönteném el, hogy mit és hogyan taníthatnak és ha nem, akkor lenne alternatíva amit a piac hozna létre és nem egy politkusokból álló bizottság. Tisztább szárazabb érzés lenne azzal együtt is, hogy a mostani tananyagokat nagyjából el tudom fogadni, de bármikor jöhet egy woke fordulat egy szerencsétlen kimenetelű választás után például.

Az, hogy az újság ezt a blődséget ezekkel a kifejezésekkel leírja különösebben nem zavar, mert nyilván 24-et csak szórakozásként olvas az ember, nyugodtan írkálhatnak akármekkora marhaságokat is tőlem. "Transzenemű közösség", hahahahahahahaha.

Egyébként ennyi plusz 1-et még sosem kaptam szerintem, ez a rekordom. Kösz mindenkinek! :-)

Egyébként ennyi plusz 1-et még sosem kaptam szerintem, ez a rekordom. Kösz mindenkinek! :-)

 

Hat, ha ez tesz boldogga,  akkor itt van meg egy, nesze!

Saying a programming language is good because it works on all platforms is like saying anal sex is good because it works on all genders....

Azért az sem jó. Például nem rég volt a hírekben, hogy a jenkiknél két "házas" buzi örökbe fogadott két fiút és erőszakolgatták őket, mert kölcsön adták több másik pedónak. Az ilyenekért járjon már akasztás, meg legyen proaktív megelőzés (még azt is zárják börtönbe, aki megengedi, hogy mentális betegek gyereket fogadjanak örökbe).

Hangos sivító ricsajos hibaarány alatti génhibás kisebbség. Míg nem volt internet ezekről nem is hallott az emberiség többsége. Ha valahol felütötte a fejét és nyomasztotta a lakosságot elégették mert boszorkány.

szerk: piros a zoknid? :D

sudo mount -o ro /hup.hu

Foglalkozz inkább hasznos dolgokkal. Amíg ilyeneket olvasol, addig a befektetéseid veszíthetnek az értékükből! ;)

Így mondva, hogy nem bináris, az valójában egy bináris jelfajta egyik jelének alkalmazása, hiszen a {bináris, nem bináris} két elemű jelkészlet egyike. 

Csak felületesen olvastam el, mert nem nagyon értem. Most mi van? Önmagától lett gyereke?

Nem. Ez egy hülye picsa, akinek elment az esze és rácsodálkozott, ha megdugják teherbe tud esni, hiába képzeli magát helikopternek.

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Szerkesztve: 2023. 01. 21., szo – 16:26

Ilyen cikkek is vannak:

Engem majdnem, sokakat pedig tényleg megölt - egy genderideológia által megcsonkított lány vádló szavai.
 

Elmondta, hogy szüleire nyomást gyakoroltak a hazugság támogatására, amikor az egészségügyi szakemberek megkérdezték tőlük: „inkább egy halott lányuk legyen, vagy egy élő fiuk?” „Ilyen választási lehetőség mellett melyik szerető szülő ne választaná a gyermeke nemváltoztatását? Az életemet féltve a szüleim készek voltak aláírni bármit, amit az orvosok kértek.

Ezek nem orvosok, hanem bitóra való, beteg bűnözők.

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Szerkesztve: 2023. 01. 21., szo – 19:43

Egyrészt:

Samson - Just leave the kids out of it

Másrészt:

Jó pár évvel ezelőtt komolyan gondolkoztam Kanadába, azon belül is Vancouverbe költözni. Nagyon tetszik a város, jó helyen van, a nyugati parton, naplemente a tenger felett; az öbölben lehet kajakozni; van hegy, szóval télen lehet snowboardozni; északra nincs semmi, csak a természet, lehet túrázni... szóval az aktív, egészséges életvitelhez meg van a lehetőség.

...de amilyen irányba megy Kanada, nem érezném jól, sőt...! Nem érezném biztonságban magam.

Ha egy rossz, nem elég progresszív szavamért elvihetnek a rendőrök; ha nem akarom, hogy a gyerekemből (akitől az unokáimat várnám) ellenkező "neműt" faragjanak, akkor börtönbe küldenek...

Na neeeem, nem hiányzik ez nekem...

Pedig tényleg jónak tűnt Vancouver:

https://youtu.be/Sl6SOY2gI5U

---

Ok, Seattle USA, de a két várost csak egy határ választja el. És Kanada amúgy is durvábban tolja a progresszivitást, mint az USA.

És ezt ki csinálta fel? Ha buzi volt, akkor miért verte fel az akárhogy is kinéző női nemiszervébe, hiszen azok seggbe szúrnak... sőt ha "normális" buzival volt kalandja, akkor feltételezem az egy ffi-vak akart lenni, hiszen homoszexuális és nem nővel ... ez meg nőnek és férfinak is nagyon rút, nem csoda, hogy nem tudja magát ebbe a 0-1 számrendszerbe elhelyezni. Gondolom nem nőnek nézték, azért ahhoz nagyon mocsok részegnek kell lenni :)))