Házi segéd

A trendekkel haladva én is beruháztam egy házi csicskába. Hakimabakor-nak neveztem el. Hakimabakor, a k. ...nyád! Gyere elő! ... Hallgat rá ...

Hozzászólások

hangosan felrohogtem a neven:D

azt amugy tudjuk hogy az mit jelent?

$hakimabakor = array(

 'ha' =>	'harold',
 'ki' =>	'king(re)',
 'ma' =>	'maszturbáló',
 'ba' =>	'baráti',
 'kor' =>	'kör'

);

mint extag igazán tudhatnád :P, egyébként a google cache még kitolja a régi meg a leveles kezdőlapot

No rainbow, no sugar

Ha már Haroldking szóba került ... Ajánlanék egy könyvet! Lidércgyermekek a címe, a szerzője talán Hakima Bakor, Hakim Abakor, vagy Harold King, esetleg Poli Verzum. Egy, a könyvről készült recenzió elolvasása után felkeltette az érdeklődésemet! Lehet, hogy meg is veszem!

Te jó ég! Ez mi volt?! Illetve volt itt minden: lidérc, kopogó kísértet, varázsló és farkasember; volt semmi nem indokolja vulgáris kifejezések; ihlet nélküli író, akinek milliókat fizetnek, hogy írjon; végszükség esetén hullákat evő csizí(?)k, de sosincs vészhelyzet; ember, aki isten; madárrá átalakuló lény; vérző lidérc; plazmakoncentrátor; darabjaira eső, majd emberi alakot felvevő lidérc stb. stb. Hogy a mondatok magyartalanok, a párbeszédek erőltetettek, bekezdéseken keresztül ugyanannak a magyarázata más szórenddel, csak hab a tortán.
Ekkora zagyvaságot még nem olvastam.
Ki tette rá a sci-fi címkét???
Csak mazochisták olvassák el!

Haiku:

Büdös köcsög, velem jóval kezdtél,

jobb lett volna, ha azelőtt befejezted volna, mielőtt elkezdted.

Azt nem tudom, hogy Gentoo Jedi Hakima Bakor csicskása-e vagy csak hasadt elméje, vagy kényszerképzete szüleménye, esetleg a témára rájátszó félbolond, de tök mindegy. Feljelentem a büdös picsába mindegyiket. Egyrészt a levélben való sorozatos zaklatásomért (amiben egymást szopkodják fel és egymásra játszanak rá), másrészt a halálos fenyegetésekért, amit már gyávaságában levakart az internetről.

Utána megyek és addig "ütöm", amíg azt is megbánja, hogy a világra jött.

trey @ gépház

Az adott feladatot én adtam Zoltánnak, Richard Dawkins: Isteni Téveszme megjelenése előtt talán 3-5 évvel. Tehát olyan 2001–2004 környékén. Azt kértem írja össze a judeokeresztény emberek legfőbb érveit vallásuk mellett, és az azokra adott ellen válaszokat. Borzalmas mű lett belőle és az első verziók gyakorlatilag csak kijelöl-másol-beilleszt technikával keletkezett. Számos dolgot tőlem is plagizálva. Például a hitkomisszár jelzőt, amit több minden más mellett később figyelmeztetésemre, hogy a saját és nem az én gondolatimra vagyok kíváncsi lecserélt „fundi”-ra. Tehát nálam megbukott. Későbbi változatokat valamelyest javította. Amit meg neki kiadtam, azt eléggé jól megírta néhány évre rá Dawkins, így már nekem sem kellet vele foglalkozni.

Ezek után lehet azt is elovasnom! A "fundi" volt a hívószó!

trey @ gépház

Nem tudom elképzelni, mi újat mondhattak, vagy milyen váratlan elem jelenhetett meg a viselkedésükben. Az egymásra hivatkozás, az egymással takarózás és az egymás faszával való csalánverés része volt a kommunikációjuknak (bP-s berkeken belül és hk–gj viszonylatban is).

:)

Lehet, hogy mégsem fog kelleni, tekintve, hogy a szereplők egymásnak - természetesen nem szemtől szembe, hanem egymás háta mögött - kiadós verést helyeztek kilátásba. Ha szerencsénk lesz, azelőtt rommá ütik egymást, hogy befáradnának az illetéses hivatalba.

trey @ gépház

"A trendekkel haladva én is beruháztam egy házi csicskába. "

Meg látom vettél egy robotporszívót is! :)

Kutya & házisegéd kombónál érdemes még számításba venni:

https://www.theguardian.com/technology/2016/aug/15/roomba-robot-vacuum-…

https://eu.usatoday.com/story/news/nation-now/2016/08/15/pooptastrophe-…

https://youtu.be/oeSyAOMx0ho

Bár az a pici kutya valószínűleg nem csinál akkorát...

"Jegyezze fel a vádhoz - utasította Metcalf őrnagy a tizedest, aki tudott gyorsírni. - Tiszteletlenül beszélt a feljebbvalójával, amikor nem pofázott közbe."

Szerkesztve: 2021. 02. 05., p – 10:31

Milyen tipus ez? Hogy néz ki a lakás az ő szempontjából, milyen akadályok vannak (küszöb székek társaik)?

Yorkshire terrier. Nincs baja a bútorokkal, bár kiskorában a parkettaszegélyeket végigrágta, mind ki kellett cserélnem!

(Ha a robot a kérdés: "Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro intelligens robotporszívó felmosó funkcióval - Fehér", szőnyeg nuku (szerintem csak porfogó), szekrények lábakon, alámegy nincs gond. Székek vannak, szépen kerülgeti.)

trey @ gépház

már ideje volt, mert akkora a por hogy a macska is furcsán köhög!

;-]

nincs aláírásom

Csak vigyázz a kis yorkira, nehogy véletlenül megtrimmelje szegényt. Ahogy látom elég nagy a szája a kis blökinek. De nagyon jófej, ahogy fenyíti a betolakodót :-)

Nekünk is ilyen porszívónk van, csak macskával.
Na az úgy pofozza, hogy egyszer tuti szétesik szegény gép :D